• 9.382.928 stemmen

The Erotic Adventures of Zorro (1972)

Avontuur / Erotiek | 102 minuten

Genre: Avontuur / Erotiek

Oorsprong: Frankrijk / Verenigde Staten / West-Duitsland

Geregisseerd door: Robert Freeman

Met onder meer: Douglas Frey en Penny Boran

Plot The Erotic Adventures of Zorro

"The First Movie Rated Z"

De kwaadaardige en machtige Luis Bonsario probeert een klein stadje in Californië in zijn greep te krijgen. Hij heft belastingen en plukt de bevolking nagenoeg kaal. De burgers zijn radeloos en roepen de hulp in van de militair onderlegde Don Diego. Wat de bevolking niet weet is dat Don Diego een dubbele identiteit heeft die goed van pas kan komen. Na zonsondergang is hij namelijk de gemaskerde held Zorro.

Don Diego / Zorro

Luis Bonasario

Sgt. Felipio Latio

Frey Felipe

Party Girl (onvermeld)

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik heb helemaal niks met Zorro, maar misschien dat een erotische parodie erop wel amusant kan zijn. De film is nogal onevenwichtig en kan zowel op vlak van comedy en erotiek niet echt overtuigen. Op die ene lesbische scène na, zijn de seksscènes saai en inspiratieloos en gingen vaak veel te lang door. De vrouwen zijn bijna allemaal zuiders en mooi al was het leuker geweest om wat meer dames te hebben met wat meer rondingen, de meeste waren naar mijn zin een beetje te mager. Het is ook ironisch dat de rondingen moeten komen van de enige blanke blonde vrouw in de cast die jammer genoeg niet veel in beeld komt maar gelukkig wel in die lesbische scène zit. Actie is er ook, maar net als de comedy en het vele geneuzel tussendoor allemaal flauwtjes. De comedy zat niet zozeer in de acties vooral in woordspelingen. Sommige waren wel leuk bedacht, maar nogal puberaal niveau. De versie die ik zag was iets meer dan 100 minuten en dat is minstens 20 minuten te lang aangezien het plot erg dun is en er weinig gebeurt. De karakters getuigen van weinig persoonlijkheid net als de romantiek tussen Don Diego/Zorro en zijn vlam nauwelijks overtuigt. Nu goed dat ik dan ook niet de reden dat je dit soort films moet kijken. Toch nog wat lichtpuntjes: de setting net zoals de kostuums voelden wel authentiek aan.