• 9.370.982 stemmen

Oorsprong: Frankrijk / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Philippe Setbon

Met onder meer: Jeff Goldblum, Alan Bates en Kathy Baker

Plot Mister Frost

"Call Evil By It's Proper Name."

Frost is gearresteerd en beschuldigd van moord, nadat hij betrapt is bij het begraven van zijn slachtoffers in zijn tuin. Tijdens zijn verblijf in een kliniek, ontdekken zijn dokters en begeleiders dat hij heel anders is dan dat ze in eerste instantie hadden gedacht.

Felix Detweiler

Dr. Sarah Day

Simon Scolari

Christopher Kovac

Angelo, desk clerk

Raymond Reynhardt

avatar van neo

neo

voor mij persoonlijk de beste rol uit jeff goldblum's hele carriere.

avatar van EEE

EEE

Dit is inderdaad Goldblum's beste acteerprestatie ooit. De rol van de duivel speelt hij zeer goed. Er gebeurt niet echt veel in de film en het is allemaal erg suggestief, maar dat is ook niet echt nodig met Goldblum.

avatar van beaster1256

beaster1256

domme film zonder meer , miskoop voor 5 euro alleen jeff speelt zin eigen vreemde manier , weg met die film

avatar van EEE

EEE

beaster1256 schreef:

PM:

beaster1256 schreef:

nooit the fly gezien eee, daar is goldblum op zijn best

Tja, dat is natuurlijk een persoonlijke interpretatie. Maar m.i. geen PM waard.

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Intense psychologische, maar relatief onbekende horrorthriller met een prachtrol van Jeff Goldblum. Een aanrader voor de liefhebber, anderen zullen er weinig aan vinden. > 3.5*

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Behoorlijk slechte film. Ware het niet voor Goldblum had ik dit de laagste score gegeven. Belabberd acteerwerk, plotwise erg oninteressant en visueel net een BBC serie. 1,5*

avatar van moviemike

moviemike

Een trage, vreemde film die helaas (nu al!) de tand des tijds niet helemaal heeft doorstaan.

Goldblum is ronduit akelig in de titelrol!

avatar van prodeje

prodeje

dutchtuga schreef:

Mee eens! 1,0*

(film heeft wel een soort underground sfeertje om zich heen, vanwege de onbekendheid ervan I guess)

avatar van henkula

henkula

op sommige momenten leek de film wel verkeerd geknipt, vaag verhaal ook, saai geakteerd & tot het einde gerekt.

avatar van Stephan

Stephan

Het is natuurlijk de inspiratie geweest voor Fallen.
Op zich leuk hoe met weinig middelen toch een creepy sfeer gebouwd kan worden.
Ondanks een paar ernstige minpunten (cast m.u.v. Goldblum en Baker, muziek en algehele regie) toch een aardig verhaal.

avatar van Tarkus

Tarkus

Ben al geen liefhebber van Jeff Goldblum en deze film was er dan nog saai bovenop.

Heb ondertussen toch al betere dingen van Goldblum gezien.

avatar van Theunissen

Kan me nog goed herinneren dat ik deze film destijds huurde en er hoge verwachtingen van had omdat Jeff Goldblum erin meespeelde en hij destijds schitterde in de horrorfilm "The Fly".

Dus van deze film verwachte ik ook een spannende horror. Maar dit is eigenlijk niet meer dan een thriller en ook nog een matige en vooral zeer saaie. De film begon nog wel aardig maar al snel kon het me allemaal niet meer boeien. Hoewel de film niet al te lang duurde was het toch wel een lang zit om deze helemaal uit te kijken. De cast kon me ook nergens overtuigen en de rol van Jeff Goldblum was ook matig. Eigenlijk was Jeff Goldblum de enige bekende (van de rest heb ik eerlijk gezegd nooit van gehoord) in deze film waardoor je hem misschien ook wel kunt bestempelen als een B-film.

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV