Genre: Actie / Fantasy
Geregisseerd door: Mark Atkins
Met onder meer: Cecily Fay
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Dragon Crusaders
"Holy Warriors Must Battle an Army of Demons"
Een groep ridders die op de vlucht is valt een piratenschip aan, maar ze worden vervloekt en zullen transformeren in afschuwelijke monsters. Ze besluiten tegen de vloek te vechten en de wereld te redden van het kwaad. Ze beginnen aan een gevecht tegen een toverende draak die vastbesloten is om de wereld te vernietigen.
mauwiewauwie
Zwaard gevechten waar de acteurs bij elke frame/scene naar de regiseur staan te kijken, wat de volgende aktie take moet zijn.Zwaard tussen arm en buik(kleine kinderen spelen net zoiets)!
De draken om te lachen net als die gargoyles(SCG)? 40 doden en geen druppel bloed aan een zwaard of bijl.Om te gillen! Leek meer een slapstick uit de jaren 30.
Het allerduurste was toch wel de coverposter om deze film te promoten.
Slechter dan slecht!!!!!
Kijk al weer uit naar zijn volgende FLOP Sandsharks!
systemofadown.be
Een nieuwe Asylum... wie zit hier nu op te wachten haha...
Wel moet ik toch zeggen dat de filmposter inderdaad goed gelukt is!
DDT
en ik die graag films zie met dragons,maar aan de commentaren te lezen,bespaar ik me beter den deze
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Of je kan ook gewoon een eigen mening vormen.
Tom-tom-Club
Wow,wat een slechte film na 30 min kon ik er niet meer tegen! nog minder dan een B fiilm
PinheadRules
Sjonge, vraag me oprecht af of er iemand is die deze zut uitgekeken heeft.
mauwiewauwie
Ik wel dus vond het meer een lachfilm hoe slecht kun je een film maken?
mauwiewauwie
Nee ik ben een beetje Asylum-fan aan het worden leuke hobby zitten op deze films meer mijn soort mensen (soort zoekt soort ) kwestie van smaak.
Hollywood007
Het leek een leuke film op het eerste zicht, maar ik moet toegeven dat ik al snel van mening veranderde. De special effects en het acteerwerk zijn matig en ook het verhaal op zich is niet veel soeps. Voor mij weggegooide tijd
Jammer
MattOnTheNet
Triest. Een wannabee Xena, een maagd in moeilijkheden en een stel kruisridders op de vlucht. En allemaal, niet een uitgezonderd, bar slechte acteurs en actrices. Special effects die zo uit jaren 30 gecopieerd zijn. Kijk zelf of neem mijn advies aan: ga stofzuigen of zo iets. Heb je je tijd in ieder geval nuttig besteed.
Taskmaster300
Uitstekende film met name voor lui die van Fantasy houden.
Vond hem zelf zeer goed.
Erg indrukwekkend dat ze met een laag budget toch zoiets prachtigs kunnen neerzetten.
Taskmaster300
Jullie zeuren alsof jullie Lord of the Rings kwaliteit verwacht hadden...
Er is een reden dat dit low budget films heten.
Ze hebben nog geen 5% budget van de films die jij gewend bent.
Probeer zelf maar eens met 11 vrienden een betere film te maken....
joolstein
Eerlijk gezegd niet eens zo heel slecht voor een Fantasie-film van The Asylum. Het is geproduceerd door The Asylum! Wat had je verwacht?!? Dit is niet bepaald LotR maar je krijg dus: een belachelijke titel en eenvoudig verhaal, acteerprestaties zijn voor budget best in orde, onhandige dialogen en goedkope CGI Low-budget en was eigenlijk best leuk! Doordat het vol zit met van alles, zoals onder meer piraten, vliegende draken, heksen, amateuristische poging tot magie,, een meisje in nood, een stoer meisje dat karate en een zwaard hanteert in een kort rokje en tempeliers die in waterspuwers veranderen. Er gebeurd genoeg waardoor verveling niet echt toeslaat. Het . De weergave van de CGI-draken was positief, minder wren de waterspuwers die niet erg vloeiende bewegingen bezaten en bij de transformatie erg last hadden van een te kort aan budget. Ja dit product is te ambitieus voor zijn budget, is niet zo goed als films in het genre met ruimere budgetten maar binnen films met een gelijkwaardig budget zeker niet slecht! Als je eigen afvraag waarom kijk je dit; Ik heb dit bekeken voor de The Asylum Movie Club op Letterboxd.