Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Brian A. Miller
Met onder meer: Dave Bautista, Dominic Purcell en Danny Trejo
Plot House of the Rising Sun
"They took his badge. He kept the gun."
Ray (Dave Bautista), een voormalige agent en ex-gevangene, is nu werkzaam als uitsmijter voor de stripclub 'House of the Rising Sun'. Op Halloween-avond wordt de nachtclub beroofd waarbij een maffiabaas, die de zoon van de eigenaar is, wordt doodgeschoten. Ray zal zijn uiterste best moeten doen om deze zaak te doorgronden, wanneer hij van de eigenaar de opdracht krijgt de verantwoordelijken te straffen.
Ray
Jimmy LaGrange
Detective Carl Landry
Joey
Rimol
Een wel aardige actie film, maar niets speciaals naar mijn mening. goed vermaak voor een avondje op de bank
gauke
Slecht script met een paar armzalige actiescènes in een leeg, zich voortslepend, vervelend en clichématig misdaaddrama, waarbij bovendien dramatisch wordt geacteerd (maar dat kan ook bijna niet anders wanneer je een ex-worstelaar zonder enige acteeropleiding de hoofdrol laat spelen, de andere acteurs lijken in de ellende te worden meegetrokken).
S. Russell
Matig maar op eigen wijze en op een verloren avondje wel vermakelijk. De hoofdrolspeler doet het nog niet eens zo slecht, al is hij te zwaar gebouwd om te kunnen acteren.
zorro
Matige film wat een sportman zeg hij rookt de ene na de andere sigaret
een echte B film
Tja, deze film had inderdaad wat harder gemogen en meer spanning.
Acteren was ook vrij vlakjes.
2,5 ster
Best redelijk misdaad/drama met een opmerking de titel rol had door iemand anders gedaan moeten worden want acteren kan Dave Bautista absoluut niet, ik zou die rol ook gegeven hebben aanCraig Fairbrass
verder ook nog met Dominic Purcell en Amy Smart
Mezno
Redelijke film; heb de indruk dat de plot terplaatse werd bedacht. Matige acteer prestatie, hoofdrolspeler zegt in de meeste gevallen one-liners op. Ik vind deze film net genoeg voor de video circuit.
mister blonde
een opmerking de titel rol had door iemand anders gedaan moeten worden t
ference-b
wat een slecht acteerwerk, misschien had ik teveel verwacht(behalve van bautista dan) maar volgens mij was dit een effe-tussen-door film voor de toch wel redelijke line-up, ook totaal ongeloofwaardig als een kerel van 2 bij 4 een mannetje van normaal postuur maar moeilijk naar de grond krijgt.
aan het eind nog een kleine cliffhanger maar die hoeft er van mij niet te komen.
mikey
Ik bedoelde de hoofdrolspeler
schumacher
Slechte film ondanks ik iemand ben die snel tevreden is van een film.
Slecht geacteerd maar als de aktie goed is dan kan me dat niet zoveel schelen maar ook de aktie was geene vetten, echt niet goed en alsook weinig aktie te zien gekregen.
Dit vond ik zelfs niet eens een b film waardig. Eerder een c film ofzo.
Deze film is dan ook pure tijdsverspilling en dit gebeurt zelden dat ik zoiets moet posten.
Ben een wrestle fan maar batista kan goed acteren toen deze wrestelde maar voor in films een hoofdrol spelen is niet voor deze weggelegd,jammer.
xaid
Dave Bautista, Danny Trejo komop zeg dit zijn toch geen acteurs... :S
Tonypulp
Meestal is de hoofdrolspeler een stoomwals die de badguys aan de lopende band om weet te leggen. Dat is hier net iets anders, want heel smooth wil het allemaal niet lopen. Dat is meteen ook het enige subtiele verschil dat het weet te bieden t.o.v de talloze andere uitgekauwde actie/misdaad (revenge, conspiracy) gethematiseerde direct-to-video troep met een bekende, brede kop om mee te pronken. Ditmaal Bautista én Trejo. Maar vooral Bautista. Typisch worstelaartje. Oogt imponerend, maar weten zich zelden voor een camera te presenteren. Met name in de vecht-scenes is het wat lomp. Vergelijkbaar met Steve Austin, maar Bautista is wél te verstaan.
puti
Ik zeg niet dat dit een topfilm is. Zeker niet
Maar ik wordt een beetje moe van mensen die standaard zeggen dat "dommekrachten" niet kunnen acteren.
Bautista zat ook met een bijrolletje in Spectre, dus hij zal toch wel "iets" kunnen.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Meari to Majo no Hana