• 9.372.315 stemmen

Geregisseerd door: Montgomery Tully

Met onder meer: Simon Oates, Zena Marshall en Charles Hawtrey

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Terrornauts

"The virgin sacrifice to the gods of a ghostly galaxy!"

Joe Burke is een dokter die ontvoerd wordt door buitenaardse wezens. Hij wordt getransporteerd naar een asteroïde, die bewaakt wordt door een mechanische wachter. Maar Burke, die de invasie van de aarde moet tegengaan, is niet alleen. Ook aanwezig op de asteroïde, zijn een gespannen accountant en een vrolijke oudere dame. Samen zullen ze de strijd aanbinden tegen het kwaad.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Aardige sci-fi film die blijkbaar erg obscuur is hier, want geen stemmen en evenmin berichten. Daar breng ik nu verandering in. De titel doet vermoeden dat het horror is, maar dat is nogal vergezocht. De film neemt zijn tijd om op gang te komen. Eens de drie wetenschappers, koffiedame en boekhouder in een vreemd ruimtetuig terecht komen begint het interessant te worden. De decors zijn netjes en voelen nogal fifties aan hoewel we toch al een flink stuk in de jaren 60 zijn. Qua actie blijft het allemaal vrij braaf met enkele leuke dingen zoals de behulpzame robot en het hallucinatie monster dat wel iets weg had van een kruising tussen mens, krab en plant.

avatar van klara

klara

• 20367 stemmen

Leuk fantasierijk Star Trek-achtig scifi verhaaltje met prachtige decors alles fraai, vaalgekleurd.

Het is houtje-touwtje sciencefiction, met veel ijver in elkaar geknutseld. Dat heeft zo z'n charme.

Een curiositeit. Ik houd daar wel van.

Haalt het qua niveau helaas niet bij de Daleks films. Die hebben een vergelijkbare aanpak.

Het is net wat te knullig en het verhaaltje net iets te simpel. Maar er zitten zeker een aantal leuke vondsten in.

Toch leuk om eens gezien te hebben.

Nu in Nederland te zien op Netflix!

avatar van DoctorMovie

DoctorMovie

Toen ik ontvoerd werd door aliens werd ik gevangen gehouden in een luxe kamer in hun ruimteschip waar eveneens drie vrouwen uit Haarlem al 2 jaar zaten en ze waren enorm blij mij te zien met alle gevolgen van dien, we hebben toen even het redden van de aarde uitgesteld