• 9.373.557 stemmen

Neverland (2011)

Avontuur / Fantasy | 180 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Avontuur / Fantasy

Speelduur: 180 minuten (miniserie, 2 delen)

Geregisseerd door: Nick Willing

Met onder meer: Rhys Ifans, Charlie Rowe, Bob Hoskins

Plot Neverland

Peter (Charlie Rowe) en zijn maatjes zijn een stel zakkenrollers die opgegroeid zijn in de straten van Londen. Dan worden ze opgetrommeld door hun mentor Jimmy Hook (Rhys Ifans) om een schat te stelen met magische krachten die hen naar een andere wereld transporteert. Deze andere wereld heet Neverland en is een rijk met jungles en legendarische mysteries van eeuwige jeugd. Daar worden ze geconfronteerd met een groep piraten geleid door de machtbeluste Elizabeth Bonny (Anna Friel) en een groep indianen, de Kaw Tribe genaamd.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Eindelijk

avatar van 606

Ja zeker dank zei de hulp van jou en andere.

Was een hele opgave deze film.

avatar van dominion

dominion

Klinkt leuk .

avatar van wimnoot

wimnoot

Wat een prachtig plot!

avatar van koiboy

koiboy

Neverland heb ik van genoten. Ik kijk veel mini series en vaak kan ik er niet echt kan in komen vanwege het slechtere acteer werk, de mindere special effects of het verhaal wat meestal langdraderig is omdat het 3 uur moet vullen.

Neverland ben ik gaan kijken en werd gelijk meegevoerd door het verhaal. Nu was voor mij Peter Pan geen legende maar door deze film is dat het zeker voor me geworden.

Dit is een super film om als je de tijd heb van te genieten. De 3 uur die hij duurt was veel te kort voor me. Kan niet wachten tot hij op blu ray verschijnt.

avatar van Bullit

Bullit

Ik zette deze vanacht op om even te zie hoe hij was. Ik ging pas na het zien van de film naar mijn nest om half 5. Je wil hem afzien.

avatar van stinissen

Niet mijn ding mischien voor de wat jongere kijkers of de fans van dit soort films (Fantasy) voor me zelf was het allemaal te zoet en te kinderlijk.

avatar van JustMarc

JustMarc

Erg leuke Miniserie.

Ik heb hem vier sterren gegeven.. omdat de film me van begin tot eind bleef boeien... en omdat je een hele andere kijk krijgt op het zoetsappige verhaal van peter pan.

Aanrader!!!

avatar van Waku

Waku

Zal vast leuk ,avontuurlijk en vermakelijk zijn voor jeugdige kijkers maar persoonlijk had ik hier niet veel mee. De nogal matig uitziende special effects en decors vielen mij al zeer tegen.

Houterige en opgezegde manier van acteren hielp ook niet echt mee om te kunnen boeien.

Ik heb in 2 stukken gekeken maar zelfs dan is "Neverland" veel te langdradig.

En wat hebben ze in deze film in Godsnaam gedaan met Tinkerbell????? Het ziet er niet uit.

1.5*/2*

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Hele leuke miniserie, waar alle Peter Pan ingrediënten worden gebruikt, alleen niet op de manier die we kennen. Alles aan een gebreid met de aloude P.P rode draad, Niet weggelegd voor iedereen denk ik , maar voor de liefhebbers van dit genre is dit een "must see ".

Tegenvaller is de prachtige Prinses Tiger Lily die aanstootgeven lelijk is (vind ik),

Heel goed bedacht en in elkaar gezet, maar verwacht dus geen Peter Pan.

avatar van dennislaport

dennislaport

Erg leuk, echt een aanrader voor de familie

avatar van Cobusss

Cobusss

606 schreef:

Ja zeker dank zei de hulp van jou en andere.

Was een hele opgave deze film.

Dank zei?? of Dankzij?

Cobusss schreef:

Dank zei?? of Dankzij?

Sorry foutje moet Dankzij zijn

avatar van Re73

Re73

niet bijzonder deze erg langradig

avatar van zjandannybob

zjandannybob

Jammer dat hij gaat vliegen vanaf hier gaat de film echt berg afwaarts en gaat alles er zo kinderlijk uitzien en raken de special effects ver achter op het niveau dat ze in 2011 mogen hebben.

Helaas denk dat het budget voor deze fiolm te krap was om het een topper te maken.

avatar van pegasuspiet

pegasuspiet

zjandannybob schreef:

Mee eens maar ja het is en blijft een kinderfilm

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk in elkaar gezette fantasiefilm die lekker wegkijkt, heb me geen moment verveelt, mooi bedacht.

avatar van 606

Eindigt de serie nou met de zin: Peter waar is je schaduw, of vervolgt het zich nog ????

avatar van qwertzu

qwertzu

even een vraagje, heb deze serie voor m´n kinderen gekocht nou staat er op Imdb dat het een 16jr en ouder film is??

Is dit ook echt zo of is dit sterk overdreven??

avatar van Phantasm

Phantasm

qwertzu schreef:

Is dit ook echt zo of is dit sterk overdreven??

Volgens mij kun je deze wel vanaf 12 jaar zien, voor de wat jongere leeftijd heb ik zo mijn twijfels.

avatar van qwertzu

qwertzu

Phantasm schreef:

Gelukkig maar, vond het al zo jammer!

Lijkt me een leuke film

avatar van Harreskijktmee

Harreskijktmee

Harreskijktmee schreef:

film die je af wilt zien maar aan het eind je toch afvraagt waarom.

Wat had jij voor einde, ik had zoiets van dit is niet het einde.

avatar van missy85

missy85

Leuke film! Een aanrader!

avatar van Tarkus

Tarkus

Mooie film, prachtige beelden en redelijk goede vertolkingen.

Eigenlijk is deze film zowat een prequel op 'Peter Pan', maar let wel, hij is zeker niet geschikt voor de allerkleinsten, daarvoor bevat hij wat teveel geweld en een beetje wat monsterachtige schepsels waarbij de kleinsten weleens flink zouden kunnen schrikken.

Ik vond het verhaal best wel vermakelijk en ondanks de lengte zeker niet langdradig.

avatar van jerry r

jerry r

in het begin best aardig.

maar het werd wel erg lange op de lange baan schuiven.veel te langdradig.

vermakelijk voor jeugdige kijkers

avatar van rep_robert

Stiekem best een leuke miniserie.

Neverland volgt een eigen verhaal en brengt daarbij een andere kijk op het ontstaan van Peter Pan. Ik moet zeggen dat het allemaal best goed in elkaar valt. Voor Syfy begrippen vallen de special effects me trouwens ook reuze mee. Het is natuurlijk geen topnotch, maar wel net genoeg om het geloofwaardig te houden en daar schort het vaak nog eens aan bij Syfy producties. Het verhaal wordt rustig verteld. Je merkt ook dat Neverland duidelijk op jongere mensen gericht is, want het verhaal wordt af en toe wel iets te makkelijk doorlopen en de handelingen van de personages laten soms ook te wensen over.

Desalniettemin ben ik zo door die drie uur heen geracet en zou ik eigenlijk best een vervolg hierop willen zien.

avatar van m1701

m1701

Leuk verhaal maar wat een mega slechte special effects!!!

Te belabberd voor woorden!

avatar van Decec

Mooi omgeving...

Mooi kostuums...

Perfect achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Super mooi HD kwaliteit...

Heerlijk genoten...

avatar van total_confusion