• 9.373.522 stemmen

Street Kings 2: Motor City (2011)

Misdaad | 92 minuten

Genre: Misdaad

Alternatieve titel: Street Kings 2

Geregisseerd door: Chris Fisher

Met onder meer: Ray Liotta, Shawn Hatosy en Clifton Powell

• meJane Bekijk via meJane

Plot Street Kings 2: Motor City

Marty Kingston (Ray Liotta), een politierechercheur uit Detroit, is neergeschoten tijdens een undercover drugsinval toen hij zijn partner Sal Quintana probeerde te redden en mag van geluk spreken dat hij het overleefd heeft. Vier jaar later, nadat zijn partner is vermoord, gaat hij samenwerken met de heetgebakerde rechercheur Dan Sullivan (Shawn Hatosy) om de gruwelijke slachtingen van een aantal collega's te onderzoeken.

Detective Marty Kingston

Beth Kingston

Captain Walker

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Deel 2 van Street Kings (2008)

Zal het nog wat worden zonder Keanu Reeves en Chris Evans

avatar van dominion

dominion

Deel 1 vond ik wel een erg tof filmpje dus het kan best wat worden.

Movie-Addicted

Ben erg benieuwd, en inderdaad deel 1 was wel te pruimen hoop deel 2 met Ray Liotta ook?! Ik denk dat ik hem snel ga zien, ik heb hem al binnen!

Movie-Addicted

Zware tegenvaller, net bij vlagen bekeken. Wat een B-Film, maar dat zie je wel vaker als er een vervolg op het eerste deel komt. De film was nog geen 2 minuten bezig, en meteen al zo een nep actie dat die klerenkast op Marty Kingston(Ray Liotta) komt afstormen en Marty Kingston hem volpompt met kogels, en gewoon stug blijft doorrennen. Oef oef oef, wat nep. De stemmen daarbij op de achtergrond ook zeer nep vertolkt.

0.5 (jammer voor keanu reeves, eerste deel)

avatar van MovieFreekje

MovieFreekje

Inderdaad een echte B film, slecht geacteerd, en een slecht verhaal vol clichés

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Movie-Addicted schreef:

0.5 (jammer voor keanu reeves, eerste deel)

Dat iemand doorloopt wanneer hij een aantal kogels in zijn borstkas krijgt is nog niet zo heel raar.

Klein kaliber revolver tegen een zeer gespierde borstkas. En niet vergeten dat de persoon in de film stijf staat van de coke. Heb, in het echt, wel raarder dingen zien gebeuren bij mensen die drugs gebruikt hebben.

Maar voor de rest heb je gelijk. Echt een ontzettende bout film.

Movie-Addicted

Mwah, oke. Maar omdat dan vooral zo een actie in een film te plaatsen? is ook heel fout!

avatar van RickZ

RickZ

Politiethriller, met een matig, dun en uitgerekt verhaal gebaseerd op een onorgineel kat&muis-spel. Zeer matig allemaal.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

De meeste films met liotta er in zijn over het al gemeen niet zo best(op een enkeling na zoals powder bleu)dus deze ook niet.

Het eerste deel was redelijk,deze geen voldoende.

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond hem wel vermakelijk. Het verhaal is voorspelbaar en er wordt niet best geacteerd maar ik heb me 1,5 uur toch kostelijk vermaakt. Net een voldoende

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

erpunited schreef:

2.5 ster is een onvoldoende!!!

avatar van Davidus

Davidus

Zwakke film.

Standaard verhaal en supervoorspelbaar.

Op zich nog wel redelijk vermakelijk, ziet er wel goed verzorgd uit, maar nogmaals zo enorm voorspelbaar. En dan het plot.... afgeraffeld, gemakzuchtig, opzichtig, echt slecht

avatar van Zinema

Zielloos.

Liotta is een acteur die menigmaal een B-script ten positieve naar zich toe kon trekken. Hier kost het hem zichtbaar veel moeite omdat hij letterlijk een nogal uitgebluste indruk maakt. Veel cliché-matiger dan dit komt men dan ook zelden tegen. Tevens helpt het niet mee dat de uitkomst van het flinterdunne verhaaltje al na een klein half uurtje wordt prijsgegeven. Daar kan een schitterende soulsoundtrack zelfs geen ziel meer aan toevoegen.

Doorsnee.

avatar van DiDa

DiDa

Ik snap eigenlijk de negatieve reacties niet zo. Ik heb de film gister gezien en ik vond het voor een dtv film best een goede film.

Goede acteurs (Ray Liotta, Shawn Hatosy)

Goede cinematography (de film voelt absoluut niet aan als een dtv film)

Onderhoudend

Actie duidelijk in beeld gebracht

Er zijn echt veel en veel slechtere dtv's in de omloop.

avatar van schumacher

schumacher

Veel minder goed dan de 1ste vond ik.

Beetje te weinig aktie vond ik.

avatar van FMHZ

FMHZ

bobbydigital01 schreef:

Het eerste deel was redelijk,deze geen voldoende.

Uuh, Goodfellas?

avatar van VforVictor

VforVictor

FMHZ schreef:

Uuh, Goodfellas?

das ook ongeveer de enige echt goede film met hem.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Narc?

avatar van Reinbo

Copland

avatar van Tarkus

Tarkus

Goed verhaal, met een redelijk goede Ray Liotta.

Maar de film is veel minder goed dan het voortreffelijke eerste deel, en wellicht heeft dat te maken met het ontbreken van Forest Whitaker die het in het eerste deel zo prachtig deed.

Maar de scores die de film krijgt (1 à 2 sterren) vind ik wel een beetje laag, zo slecht is ie nu ook weer niet.

avatar van tal1b

tal1b

begin vd film is dramatisch, met het foute jaren 80 sfeertje.

Midden vond ik redelijk, het enige echt goed stuk was het slot/eind vd film.

Shawn Hatosy vond ik goed spelen, beetje in de stijl van Mark Wahlberg.

avatar van DramaKing

DramaKing

Ik kon nog net mijn ogen open houden. Mijn hemel wat een zich voortslepend voorspelbaar verhaal. Prima dat je je daarmee kan vermaken, niks mis mee. Het deed me een beetje denken aan de jaren 80, iets te over de top en te traag allemaal. Jammer. Ik heb wel een zwak voor Liotta. Zielloos vind ik mooi getypeerd, Zinema.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Deel 1 was al een gewone doorsnee actiemisdaad film. Deel 2 ook, alleen dan met een nog dunner plot. Al moet ik zeggen dat Street Kings 2 mij niet tegenviel. Tis gewoon weer een doorsnee filmpje dat trouwens ook verdacht veel oogt als Narc, ook met Liotta. Het verhaaltje komt hier en daar wel een beetje op hetzelfte neer. Liotta vond ik ook wel weer goed maar je kan wel zien dat hij zijn beste tijd heeft gehad. Ook de voor mij onbekende Hatosy deed het nog goed. De film is ook nog best in de jaren 70 stijl geverfd met regelmatig nog jaren 60 en 70 soulmuziekjes. De actiescenes zagen er ook voldoende uit. Ik wist me wel te vermaken met deze film. Prima tussendoortje.

avatar van killer13

killer13

jarno1975 schreef:

Deel 2 van Street Kings (2008)

Zal het nog wat worden zonder Keanu Reeves en Chris Evans

nope, het is helemaal niets geworden...

ray liotta is ook niet meer wat hij geweest is en haalt het bijlange na niet bij reeves en evans.

eentje om snel te vergeten! kijk copland maar als je nog een film zoals street kings wil zien.

avatar van scorsese

Matige film waarin twee agenten op onderzoek uitgaan als een andere agent neergeschoten is. Behalve dat dit ook een politiefilm is, heeft dit vervolg verder niks te maken met deel 1. De personages en plot zijn nogal doorzichtig en clichématig. Ray Liotta krijgt te weinig te doen. Toch wordt het nergens echt vervelend.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Simpele recht voor z,n raap politiethriller....

Goed genoeg.

avatar van Theunissen

Na het best nog aardige eerste deel was dit toch wel een matig en eigenlijk ook goedkoop tweede verhaal. Het cliché verhaal weet nauwelijks te boeien en de cast is ook niet echt om over naar huis te schrijven. Vooral Ray Liotta voelt oud aan in deze film hoewel hij het niet eens echt heel slecht deed. Dankzij de actie (hoewel niet veel) en de vrij korte duur van de film is hij wel nog net te doen maar veel stelt het allemaal niet voor, inclusief de onnozele cheesy muziek steeds op de achtergrond.

avatar van david bohm

david bohm

Hele matige vertoning dit. Na een halfuur drong bij mij het besef door dat ik mijn tijd door de wc aan het spoelen was. Mijn interesse was gewekt doordat de film zich in Detroit afspeelt, maar ik herkende weinig tot niets. Pure tijdsverspilling, want uitgekeken.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk misdaad/thriller film...

Redelijk verhaal, niet echt spannend verhaal...

Maar deze film minder goed dan de eerste deel...

Prima acteerwerk...

Bekende acteur Ray Liotta ...

Prima achtergrond geluid/muziek (Dolby Digital)...

Mooi HD kwaliteit...

avatar van tattoobob

tattoobob

Slechter dan het eerste deel!!!!!