Genre: Drama / Romantiek
Geregisseerd door: Malcolm Murray
Met onder meer: Florian Brozek, Trey Cole en Tabatha Shaun
6,5 (93)
Plot Bad Posture
Twee jongemannen raken op het slechte pad als ze een auto stelen. Flo, die net zijn baantje is kwijtgeraakt, gaat zich er hoe langer hoe schuldiger over voelen. Zeker omdat hij een oogje heeft op de eigenares van de wagen, de sexy en uitdagende Marisa. En hij is, anders dan de stoere Trey, toch al niet zo handig met vrouwen. Moet hij loyaal blijven aan zijn vriend, of voor de liefde kiezen?
voskat78
'Een goed begin is het halve werk' zal de regisseur wel gedacht hebben bij het maken van deze film. helaas liet hij me na het zien van de film achter met "het halve werk" want daar waar de film begint als een wat (op lijkend) rauwe Amerikaanse indie-fiilm wordt naar mate de film verloopt al gauw een middelmatige wat main-stream aan voellende film, die steeds meer z'n kracht verliest naar het einde toe. En dat is best jammer want er had zoveel meer in kunnen zitten als er wat meer was door gepakt en sommige keuze's die gemaakt zijn niet een beetje in het midden had gehouden. Het maakte het geheel op de duur wat voorspelbaar.... Al met al was het ondanks de soms grappige momenten een best vermakelijke film, maar meer dan dat ook niet.
Ducoz
Voor mij een van de hoogte punten van het IFFR, vond dit een heerlijke film!
De soundtrack klopt precies met de omgeving en het verhaal, en de karakters worden goed uitgevoerd.
Ook vond ik de omgeving en het karakteristieke Alberqueque mooi weergegeven.
Toppertje!
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Net als Yogera een film waar ik helemaal niks van verwachtte, maar onverwacht goed bleek te zijn. Op het verhaal valt wel wat aan te merken, maar de prachtige tedere liefdesscene,, het overtuigende acteerwerk en de gortdroge humor deden heel veel. Voorlopig 4*, maar kan misschien nog wel wat omhoog.
centurion81
- 2066 berichten
- 1987 stemmen
Ik vond dit echt te traag, te subtiel, te verhaalloos. Het enige wat mijn goedkeuring weg kon dragen was de soundtrack. 1*
Movie-Addicted
Zeer vermakelijk, erg easy going en typisch Amerikaans. 2 relaxte gasten leven van de alle daagse dingen, straat leven etc..etc..
*3.5
blurp194
Wat een waanzinnig saaie film is dit. Misschien dat als je een echt doorgewinterde dopehead bent het verhaal nog boeiend lijkt, maar ik kan m'n ogen er echt niet bij openhouden. De beelden zijn af en toe mooi - maar vooral als still, de cameraman is misschien een roeping als fotograaf misgelopen; stills gaan beter dan beweging. Acteren is niet van toepassing, het lijkt meer op rondhangen - en sorry, ik ken geen 'oscar voor de beste rondhanger'.
En nee, de soundtrack vond ik ook al niks. Troep, laten liggen is mijn advies.
centurion81
- 2066 berichten
- 1987 stemmen
Wel geinig dat er hier meer mensen zijn die 'm gezien hebben dan op IMDB
Rob0oo
Wat een saai verhaalloos gebeuren zeg... Leuk man een film over 2 apen die de hele dag nix doen. Zo kunnen ze van iedereen een film maken..
Mr Thee
De film begint met een beeld van Nieuw Mexico zoals je het je kan voorstellen. Heet, traag, een man met een peuk...en een slang... Blijkbaar maakt de film vooral een trage indruk om de meeste mensen. Ik vind het tempo in zekere mate wel passen bij de sfeer die gecreëerd wordt en het verhaal.
Ook de manier van filmen in het begin van de film past hierbij. Het valt me op dat de hoofdpersonen vaak van achteren of de zijkant zijn gefilmd. De wat verveelde, trage en slome indruk die je van de "jongens" krijgt wordt hiermee versterkt. De muziek maakt het een leuke film. Het verhaal als geheel is niet erg bijzonder, maar de moeite waard, al blijft een echt hoogtepunt uit
sinterklaas
Een erg interessante indie-western (niet te letterlijk nemen) waarbij de zanderige, broeierige, kale shots van dat dorpje in New-Mexico al meteen opvalt. Erg opmerkelijk concept ook.
Deze film lift mee met regisseurs als Gus van Sant en daarin is ie ook zeker niet mislukt. We krijgen een verhaal voorgeschoteld over 2 uiterst verveelde vrienden die voornamellijk de hele dag een beetje zitten blowen en stoer proberen te doen om de verveling tegen te gaan, vooral Trey, want Flo loopt er vooral een beetje in mee. Uiteindelijk krijgt de film ook een wel heel simpel gedacht, maar toch wel treffend concept; Trey die uit baldadigheid een auto wil stelen van een meid die hem gepikeerd heeft, maar ondertussen valt Flo ervoor als een blok, maar de daad is al gedaan. Dit veranderd in een wispelturige band in deze vriendschap, dat er ook niet al te dik op wordt gelegt, maar langzaamaan doorsuddert en verder experimenteerd tot het eind. Trey die alleen maar het mannetje is, terwijl Flo maar een manier probeert te bedenken om zijn/het hele issue op te lossen. Iets wat ik ook graag zie in dit soort films.
Voor mij prima geslaagd. Interessante beelden en plaatjes van het dorpje, al zou ik er voor geen goud willen wonen en het blijft lekker subtiel. Prima!

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie