• 9.370.985 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Campion Murphy

Met onder meer: Dominic Purcell en Christine Evangelista

Plot Escapee

"He's out and can't be stopped."

Tijdens een bezoek van een studentenklas aan een lokaal psychiatrisch ziekenhuis heeft de jonge psychologiestudente Abby Jones een ijzingwekkende ontmoeting met de risicovolle patiënt Harmon Jaxon. Wanneer ze naar huis terugkeert voor een normale studieavond met twee vriendinnen, heeft ze nog geen idee van wat ze in Jaxon heeft losgemaakt. Later die avond steekt er een storm op waarbij Jaxon ontvlucht en een spoor van dood en verderf achterlaat op zijn weg naar de nietsvermoedende Abby. Als de meiden slapen, neemt de storm een kwade wending die hun buurt in het duister hult en al snel zitten ze gevangen in Jaxons web van terreur.

Officer Carter Thomas

Kyle Robertson

avatar van edwin1205

edwin1205

2.0

net gezien redelijke film om hem een keer te zien

avatar van voomzap

voomzap

avatar van brave71

brave71

acteerwerk: zeer matig

verhaal: zeer matig

word blijkbaar gedacht dat je met een paar schrik momentjes en korte rokjes een leuke film kan maken....

het is voorspelbaar, zelfs af en toe saai, en er zit totaal geen verhaal in.

alhoewel de meiden leuk waren en Dominic nog enigszins geloofwaardig over komt, mist de film vooral spanning

avatar van FabianGT

FabianGT

Kijkt lekker weg, wel leuk bedacht met ontsnapte uit zo'n instichting. Eigenlijk niks vernieuwends maar toch wel redelijk goed tedoen!
Zelfs met een plotwending die ik persoonlijk niet zag aankomen.
Einde daarintegen bleef ik met een vraagteken zitten. Wat is er uiteindelijk met agent Carter gebeurt?! Gevangenis, onschuldig, etc?!

Acteerwerk was zoals hierboven beschreven idd matig, schrikmomenten? Waar mn vriendin wel een paar keer is geschrokken kreeg ik vooral een glimlach op m'n gezicht omdat ik het stiekem al had verwacht.

Gewoon een keer kijken en oordeel zelf, het is sowieso geen tijdverspilling.

avatar van 606

Ben het nu aan het kijken, maar er zit geloof ik een grote fout in.

Het meisje in de tent met haar telefoon, zegt 2x in korte tijd of course no service.

En vervolgens daarna proberen te bellen ????en vervolgens wordt er later op de zelfde telefoon gebeld.

Verders tot nu toe goed te doen.

avatar van 606

Eindresultaat is goed, lekker weg kijk filmpje.

En een goede rol van Dominic het past wel bij hem.

Zeer matig.

Weer zo'n regisseur die waarschijnlijk opgegroeid is met Carpenter's Halloween en wat blijven hangen is in die tijd. Het levert een redelijk saai filmpje op, opgefleurd door een zeldzame geslaagde scare en wat blauwe nachtscenes.

Verder is het vooral erg saai, weet de film absoluut niet boven z'n clichés uit te stijgen en kreunt de film constant onder de druk van het slechte acteerwerk. Zo'n Purcell is echt iemand die vooral bij serietjes moet blijven en niet in al te veel films meer moet meespelen. Maar ook die vrouwelijke detectieve was érg slecht.

Verder vervelend slachtvee, een domme twist en een chronisch gebrek aan spanning. Mnee, zielloos kopiewerk dat resulteert in een pover genrefilmpje.

avatar van chocodillen

chocodillen

Pff wat een slappe hap; dun verhaaltje, slecht acteerwerk. Jammer voor Dominic Purcell..

avatar van gauke

gauke

Ik vind dat de poster op IMDb van deze in alle opzichten teleurstellende, slaapverwekkende, nietszeggende, typische lowbudget film, de lading beter dekt dan de afbeelding op deze site. De horrorthriller is geen moment onderhoudend, het acteren is van een bedenkelijk niveau en het verhaal lijkt zonder enig intellect geschreven. Op zijn minst zou je nog een persoonsontwikkeling van de serial killer verwachten en het hoe en waarom.

avatar van Noodless

Noodless

Zeer zwakke film waarbij je na een kwartier al weet dat het zeker een simpel, ongeloofwaardig plot is met flauwe scènes die weinig of geen spanning bieden. Echt gaapwerk ! 3/10

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Ik had beter van deze film verwacht.

Op zich had hij het verhaal om er een spannende thriller van te maken, maar dat werd hij helaas nooit. Dit kwam door het low budget gehalte die de film had, onervaren acteurs en grote voorspelbaarheid.

Het was slim van de makers om een paar leuke kortgerokte meisjes in de hoofdrol te plaatsen, zo bleef de aandacht er in elk geval nog bij tot het einde.

Al bij al heb ik hem uitgekeken en me er toch even mee vermaakt, maar daar blijft het dan ook bij.

avatar van komerad

komerad

Oei Dominic Purcell in de hoofdrol? B acteur = B film vrees ik. Hop naar de volgende..

avatar van yellowflag

yellowflag

b-film ja. leuke koppies van die meiden maar niets speciaals ofzo. 1*

avatar van SandySem

SandySem

Wat een slechte en foute film. Het meest verassende aan deze film is dat ze werkelijk NIEMAND hebben kunnen vinden die daadwerkelijk kan acteren..

avatar van ambrosini

ambrosini

B film:

Bad Acting

Bad Story

Beautiful Girls..

avatar van Spetie

Erg zwakke film dit.

Dit film zit vol onlogica en ongeloofwaardigheden en dat van begin tot einde. Het acteerwerk is erg zwak, vooral van de meisjes en de agenten. Purcell is ook niet een geweldige acteur, maar hier hoeft hij weinig te zeggen en gaat er door zijn uitstraling toch nog wel een behoorlijke dreiging van hem uit.

De diverse moorden zijn allemaal vrij suf en daarnaast ontbeert de film spanning. Er zit een leuk schrikmoment in de film en dan heb je het op dat gebied ook wel gehad.

Erg matig dus, en niet zo verwonderlijk dat dit zo laag gewaardeerd wordt.

avatar van chandor013

chandor013

lekker v eel spannende effecten een echte lekkere horror. echt dik een acht voor me

avatar van petervp

petervp

In tegenstelling tot de rest vond ik dit wel een leuk filmpje, met veel schrikmomenten! Hopelijk komt er nog een vervolg!

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Behoorlijk B horror. Nergens word het heel eng of goor. Nog wat makkelijke schrikeffecten (die dan weer wel bij mij werkten...) en een vrij slap verhaal... Alles is als eens gedaan in andere films, en dan beter. Jammer, had er veel meer van verwacht.

avatar van wauzz

wauzz

Vond het een goede film, einde waswater frustrerend met ontzettend domme ingevingen van de vrouwelijke partij

avatar van Tarkus

Tarkus

Had van deze film met Dominic Purcell (Prison Break) toch meer verwacht.

Dit was gewoon een doorsnee thriller, met een aantal mooie meiden als aantrekkingspool, maar verder niets speciaals.