• 9.369.514 stemmen

Geregisseerd door: Peter Dörfler

Met onder meer: Marcel Witte, Norbert Witte en Pia Witte

Gesproken taal: Duits

Plot Achterbahn

"If you risk it all, who pays the price?"

Norbert Witte was ooit de koning van het enige amusementspark in Oost-Duitsland, Plänterwald. Tegenwoordig zit hij achter de tralies. Op de vlucht voor faillissement in Berlijn, verscheepten hij en zijn familie hun achtbanen naar Peru, Berlijn met een grote schuld achterlatend. Maar ook in Peru stapelden de problemen zich op en als uiterste reddingspoging smokkelde Norbert vervolgens cocaïne naar Duitsland, met als gevolg zelf in de gevangenis te raken en ook zijn 23-jarige zoon twintig jaar celstraf in Peru te zien krijgen. Nu doet hij verwoede pogingen zijn zoon vrij te krijgen.

Marcel Witte

Norbert Witte

Pia Witte

Sabrina Witte

avatar van perceived

perceived

Interessante docu over het relaas van de ex-eigenaar en zijn gezin van Spreepark Berlijn. Het park dat reeds in verschillende films als locatie fungeerde. Hanna (2011) is daar eentje van en eerlijk gezegd ook de enige film die ik me herinner, maar heb er meer gezien waarvan scenes in Spreepark zijn opgenomen. 7/10*