• 9.371.006 stemmen

Klown Kamp Massacre (2010)

Komedie / Horror | 84 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: David Valdez

Met onder meer: Ross Kelly, Ashley Bryce, Jared Herholtz

Plot Klown Kamp Massacre

"Bring out the klowns!"

Vijftien jaar geleden ging Edwin naar een clownskamp om zijn levenslange droom te vervullen om mensen te laten lachen, Maar niemand lachte. Op de dag dat hij ging afstuderen als clown werd hij door iedereen uitgelachen en toen draaide hij door met als gevolg dat hij al zijn medestudenten op het kamp vermoordde en toen verdween. Nu, ondanks de waarschuwingen van een dronken oude man heeft Bonzo de ranch heropend en een nieuwe klas van clowns heeft zich argeloos aangemeld. Wanneer hun die-hard-instructeur Sgt. Funnybone dood wordt gevonden in een plas bloed verandert hun gezellige feest in een strijd om te overleven.

avatar van Tonypulp

dominion

Lloyd Kaufman .

avatar van Halcyon

Halcyon

Trailer ziet er onbeholpen uit. Totaal niet grappig en slecht gemaakt. Als dit representatief is voor de rest van de film...

avatar van Vascago

Vascago

Lijkt me gewoon een heerlijk fout Troma werkje.

avatar van Woland

Woland

Troma is voor mij altij erg hit-and-miss, maar deze viel me 100 % mee. De titel zegt natuurlijk al genoeg over wat voor soort film het is: een slasher in een clownskamp, met natuurlijk een overdaad aan slechte schmink, clownstrucjes en in dit geval toch ook nog best wel wat gore. De film is op momenten zelfs serieus én serieus verontrustend bij de flashbacks naar de kinderverkrachtende vader. Hoe dan ook, dit was voor mij de juiste mix van flauwe grappen (maar niet te flauw, zoals bij Troma ook nog wel eens wil gebeuren), typetjes en ook een behoorlijke hoeveelheid kills en bloed waardoor ook het horroraspect nog goed aan bod komt. Best aardig!

avatar van Fisico

Fisico

Neen, gisteren kon ik even geen Kaufman aan. Nochtans kan ik een troma van hem best wel smaken. Ik zat ook met een belabberde beeldkwaliteit opgescheept, maar vond het vierkante beeldformaat ook niet echt geweldig.

Misschien ligt het hem ook aan het feit dat ik helemaal niets van clowns moet weten. It trek ik niet en hoewel ik The Simpsons geweldig vind, Krusty is veruit het meest irritante personage van de hele reeks.

Het is natuurlijk niet eenvoudig om een balans te vinden tussen de toch wel gore slasherscènes en de flauwe tromahumor. Voor mij een miss, geen zó fout dat het goed wordt deze keer...