• 9.369.469 stemmen

Pariah (1998)

Geregisseerd door: Randolph Kret

Met onder meer: Damon Jones

Plot Pariah

"Love. Hate. Revenge. Destruction"

'Pariah' is het verhaal van Steve (Damon Jones) en Sam, een multiraciaal echtpaar dat totaal onverwacht door een groep Neo-Nazi Skin heads wordt aangevallen. Deze gewelddadige aanval heeft ingrijpende gevolgen voor hun leven. Hoewel Steve zichzelf hervindt, kan Sam haar verkrachting niet verwerken en pleegt zelfmoord. Ze laat Steve stuurloos achter. Zijn enige doel is wraak. Hij besluit als skinhead te infiltreren in de bende om zo deze mensen, voor wie het leven niet meer is dan haat en geweld, te leren kennen.

The Prostitute

avatar van Gert P

Gert P

Ik heb de nieuwe uitgave gezien maar is toch beter dan de gemiddelde stem hier.

zie hem zelfs liever als bijvoorbeeld crank.

avatar van Fryce

Fryce

Op mijn verjaardag gekregen ...... Erg jammer deze film. Erg slecht ook..... gevechten zonder contact .... de hele tijd politie sirenes zonder politie ...... acteerwerk wat thuishoort in een groep 8 musical .... erg jammer deze film

avatar van Darker than L

Darker than L

Deze film was best goedkoop toen ik dacht van ach laat ik het is proberen voor de lol. Toen was ik op een dag ziek thuis en ik dacht, laat ik die film maar eens opzetten.

What a mistake that was...... echt een slechte film. Voornamelijk de acteurs en de vele aspecten van het verhaal die gewoon echt niet kloppen.

0,5 voor niets eigenlijk

avatar van kayltje

kayltje

Ik was zo blij toen mijn vriend thuis kwam met deze film. Heb welgetelt 30 minuten verdragen en ben toen lekker gaan douchen. Toen ik terug kwam was het drama nog niet afgelopen en heb ik het einde gelukkig nog even meegekregen......wat een miskoop!

avatar van DV1984

DV1984

Ik snap de lage score op deze site niet... deze film heeft me de hele film lang geboeid... en over het acteer werk kan ik ook niks slechts zeggen! Vind het een meesterwerk! En ook nog erg realistisch!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Soort American History X, maar dan het achterlijke broertje. Slecht acteerwerk, lelijke shots, weinig logica in het script en dan ook nog eens bloedirritante karakters. De intentie van de film is goed bedoeld, de uitwerking is tergend.

avatar van Dolmar

Dolmar

wat een bager film ! waarom kan er nooit een echte serieuse skinhead film gemaakt worden. in deze film zijn ze met na druk dom en levenloos en homo allers wat je nooit in een echte skinhead bende tegen zal komen een skinhead zal nooit roken drinken of drugs gebruiken en in deze film komt als aan bod

en dan ook nog niet tevergeten het slechte acteerwerk ! en al die neppe tatoos van die vel zwarte hakenkruisen en ik weet vaak zijn de tatoos nep maar dit slaat echt allers

avatar van frans123

frans123

Gert P schreef:

Ik heb de nieuwe uitgave gezien maar is toch beter dan de gemiddelde stem hier.

zie hem zelfs liever als bijvoorbeeld crank.

Appels en peren...

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Vanwege het sentiment 4 ster.het is een tijds document.alleen belangrijk voor degenen die de jaren 80 en 90 bewust hebben mee gemaakt. de film gaat over de oi skinhead beweging,dus heb je daar niets mee,dan zal de film ook niet boeiend zijn.ik vind het een boeiende film,heb gelukkig wel de re mastered version.