• 9.376.398 stemmen

Genre: Sciencefiction

Geregisseerd door: James Oxford

Met onder meer: Deanna Russo

Plot Ghost Voyage

"They are dying to get off!"

Enkele passagiers worden wakker op een boot tijdens een stormachtige nacht. Hoe ze daar gekomen zijn, weten ze niet. Een vreemdeling spreekt de passagiers aan en vertelt ze de regels van de boot. Als de reis vordert, verdwijnen er steeds passagiers. Uiteindelijk komen de overige passagier achter de bestemming: de hel!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Best een aardige tv-produktie die me op momenten aan een Stephen King verfilming deed denken. Een beetje in de sfeer van The Langoliers die een soortgelijk uitgangspunt kent, althans in het begin. Ik hou wel van dit soort simpele, maar sfeervolle produkties. Stukken beter dan wat gemiddeld op tv te zien is.

avatar van stinissen

Tv producties kunnen best aardig zijn maar de special effects van deze film anno 2010 is te erg voor woorden....

avatar van 606

Nee dit is het toch zeker niet, heel erg nep gemaakt en zwaar ondermaats geacteerd ook.

Maar de setting maakt het dan nog enigszins het kijken waard.