• 9.377.185 stemmen

Geregisseerd door: Jun Tsugita

Met onder meer: Saori Hara, Asami en Suzuki Mint

Gesproken taal: Japans

Plot Fasshon Heru

Nakazu, Uno en Toshida zijn klaar met hun honkbalpartijtje en hebben daarna wat gedronken. Op de weg terug besluiten ze naar de nieuwe sexclub 'Shogun' te gaan. Nakazu voelt zich al snel schuldig tegenover zijn verloofde en wil gaan, maar de andere twee zijn te enthousiast. Uno en Toshida kiezen beide een prostituee naar keuze en verdwijnen naar boven, terwijl Nakazu blijft wachten... totdat hij hen hoort schreeuwen...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van FillumGek

FillumGek

Mijn verwachtingen zijn in elk geval ingelost. Nadat ik gisteren Gothic & Lolita Psycho had gezien ook eindelijk deze bekeken. Heerlijk vermaak weer met een geslaagde combinatie van humor, gore, nudity en weirde personages.

Visueel is de film nog best fijn, hoewel er van een groot budget geen sprake is. De bekende rode showers zijn weer aanwezig en het naakt is best te genieten. Genre expert Asami is weer van de partij en een andere vermelding waard is de geschifte manager, heerlijke mimiek!

Er zijn niet zo veel minpunten eigenlijk, maar dat de film gecensureerd is, is toch wel een tegenvaller. Als je dan toch in een sex parlor filmt mag het allemaal nog wel iets gewaagder.

JordyCapitated // Horror Cinema: Fashion Hell (Fasshon Heru, 2010) - jordycapitated.blogspot.com

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Alweer een erg slechte Japanse splatter en een jammerlijke gooi van Tsugita naar het genre. Dat Yoshihiro Nishimura hieraan heeft meegewerkt is geen moment van de film af te lezen en de dames zijn, m.u.v. Asami, niet eens de moeite waard. Gefaald in zijn opzet.

Langere recensie:

Cult Movies Reviewed: Horny House of Horrors (2010, Jun Tsugita) - dvd recensie - cultmoviesreviewed.com