Genre: Horror / Komedie
4,3 (508)
Gesproken taal: Japans
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Fasshon Heru
Nakazu, Uno en Toshida zijn klaar met hun honkbalpartijtje en hebben daarna wat gedronken. Op de weg terug besluiten ze naar de nieuwe sexclub 'Shogun' te gaan. Nakazu voelt zich al snel schuldig tegenover zijn verloofde en wil gaan, maar de andere twee zijn te enthousiast. Uno en Toshida kiezen beide een prostituee naar keuze en verdwijnen naar boven, terwijl Nakazu blijft wachten... totdat hij hen hoort schreeuwen...
Nagisa
Misa
Yuo Takatomi
Kusaka

Tonypulp
Hij staat erop! Nadat ik de trailer zag op Twitch wou ik 'm al toevoegen, is gelukkig al gedaan.
Kijk er enorm naar uit, moet een feestje worden voor de liefhebbers .

Van Nishimura zelf? Kan ik niet geloven. Trailer zegt dat hij instond voor de effecten, maar het ziet er toch wat goedkoper uit dan Nishimura's andere werk.
Verder hoeft die shift naar pinku niet. Wordt er niet bepaald leuker, grappiger of goorder op.

Inland Rabbit
Mah de man heeft al eerder porno achtig werk gemaakt, als ik me vergis een stuk of 3, die hier niet opstaan en mogen natuurlijk. Het is wel zijn roots werk, daar kun je idd blij mee zijn of niet haha.

Naomi Watts
Nishimura goes Pinku. Nice.
TGP ook pas gezien, en gewoon geweldig natuurlijk maar met Horny House of Horror lijkt ie net dat 'gemis' nu wel weten te presenteren. Dit lijkt me echt een film voor mij, sterker nog, dit zou ik bedacht kunnen hebben. Must see.

Noodless
Dankzij jullie weer een filmpje ontdekt........maar na het zien van de trailer ben ik toch wel onder de indruk van het gegeven en de gore Met een komische ondertoon kan het misschien nog wat verzachtend werken

beavis
met Asami, humor en liters bloed kom je er wel, maar verder gewoon te simpel en te plat en de idiotie van pinku met censuur. De muziek is misschien nog het beste aan deze... film

FillumGek
Mijn verwachtingen zijn in elk geval ingelost. Nadat ik gisteren Gothic & Lolita Psycho had gezien ook eindelijk deze bekeken. Heerlijk vermaak weer met een geslaagde combinatie van humor, gore, nudity en weirde personages.
Visueel is de film nog best fijn, hoewel er van een groot budget geen sprake is. De bekende rode showers zijn weer aanwezig en het naakt is best te genieten. Genre expert Asami is weer van de partij en een andere vermelding waard is de geschifte manager, heerlijke mimiek!
Er zijn niet zo veel minpunten eigenlijk, maar dat de film gecensureerd is, is toch wel een tegenvaller. Als je dan toch in een sex parlor filmt mag het allemaal nog wel iets gewaagder.
JordyCapitated // Horror Cinema: Fashion Hell (Fasshon Heru, 2010) - jordycapitated.blogspot.com

Cyberator
Inderdaad raar dat er censuratie inzat. Maakt je film wat kapot.
Als je van het genre houdt, zeker een aanrader!!

Knisper
Ik weet niet wat er precies in deze film voorkomt, maar in Japan moeten volgens de wet bepaalde dingen gecensureerd worden en daar kan de maker dus niks aan doen.

Goto
En dit is dus hoe het niet moet...
Dit soort films gaan er bij mij altijd wel in. Braindead, TGP, Machine Girl. Heerlijke nonsense met een grote fun factor waarbij de makers zichtbaar plezier hebben gehad. Of dat hier niet het geval is geweest kan ik natuurlijk niet met zekerheid zeggen, maar de film zelf doet vermoeden van niet.
Allereerst is dit toch een stuk goedkoper dan de voorgaande films. 95% van de tijd zitten we in een benauwde ruimte waar...Ja wat eigenlijk gebeurt? Een paar bloedfontijnen en gekke bekken, maar vooral toch erg veel wachten en niets doen. Voor mijn gevoel brengt deze film eerder de horror van wachtkamers over dan iets anders. Geen creaturen, een semi-geinig wapen en een zooitje acteurs die ook niet precies weten wat er van ze wordt verwacht. Audiovisueel valt er ook bitter weinig te beleven. We moeten het doen met enkele gekleurde lampjes. Au!
75 minuten waarvan de helft met gemak geschrapt had mogen worden. Wat overblijft is een pijnlijk slechte kopie van een leuke film door een absoluut non-talent.
Snel vergeten dit en de volgende keer minder censuur en meer cuts.

- 22053 berichten
Wat een bagger wat een setting wat een verhaal wat een drama en ja alweer uit Japan.

Inland Rabbit
Oja en Goto, je wilt minder censuur, maar meer cuts? Ik volg je niet. Neh grapje

Goto
Je kan van stinissen zeggen wat je wilt, maar hier heeft hij wel gewoon gelijk.

dutchtuga
Alweer een erg slechte Japanse splatter en een jammerlijke gooi van Tsugita naar het genre. Dat Yoshihiro Nishimura hieraan heeft meegewerkt is geen moment van de film af te lezen en de dames zijn, m.u.v. Asami, niet eens de moeite waard. Gefaald in zijn opzet.
Langere recensie:

Tonypulp
Verrassend genoeg bleek dit één van de betere in zijn soort.
Inderdaad raar dat er censuratie inzat. Maakt je film wat kapot.

Verder geen aanleiding om dit met veel ander recent (populair...) werk te vergelijken. Vind de mix met Pinku dusdanig invloedrijk dat de link met de reeds genoemde titels nogal vaag is. Ik snap het wel, maar wat mij betreft bekijk je het dan te algemeen.

dutchtuga
Film wil toch gewoon duidelijk meeliften met het succes van Japanse splatter?

Tonypulp
Vind de focus veel meer op Asami en de rest liggen, iets wat bij de andere titels gewoonweg niet zo is. Daarnaast veel meer pinku invloeden (is de basis, in plaats van een gimmick) en veel kleinschaliger gehouden. Nee, als het mee had willen liften dan zou dit er heel anders uitzien.

dutchtuga
Er zijn wel meer kleinschalige splatters, toch? En als je een naam als Nishimura binnenhaalt en de film laat opbouwen naar bloedfonteinen, dan doe je toch echt mee aan een bepaalde stroming, ook al ligt de focus meer bij Pinku.

Tonypulp
Er zijn wel meer kleinschalige splatters ja, maar daar ging het niet over Nishimura doet trouwens wel meer dan splatter. Vind het te gemakkelijk om deze op dezelfde hoop te gooien.

henkula
Vond de film zwak, maar om het een misbaksel te noemen gaat wat ver.

Waku
Misschien dat deze film na een bacootje of 10 daadwerkelijk te genieten is of je moet in een geweldig goeie stemming zijn ( loterij gewonnen, salaris verhoging, favoriete voetbalclub kampioen) om dit leuk te vinden. Maar anders slaat dit helemaal nergens op.
Belachelijk geacteerd, belachelijke scenes en vooral veel onzin. Lekkere smerige scenes dat wel, al kan dat "Fashion Heru" toch echt niet redden.

Richard_Voorhees
Een zwakke film uit het Japanse splatter/exploitation genre dat de laatste jaren hoogtij vierde met films als Tokyo Gore Police, Machine Girl, enzovoorts.
De film is inderdaad erg kleinschalig gehouden. Bijna de hele film speelt zich op één locatie af.
Verder valt het eigenlijk allemaal best tegen. Het verhaal is zelfs niet boeiend genoeg om de 75 minuten te rechtvaardigen, de gore valt eigenlijk wel mee. We krijgen wel wat goedkope gore-effecten te zien en hier en daar wat bloedfontijnen, maar het had van mij allemaal wel wat meer mogen zijn.
Voor de echte liefhebbers van het genre nog redelijk vermakelijk, maar er zijn al heel wat betere films in het genre gemaakt dan deze...

Phantasm
Lekkere, gore horror met aardig wat bloedvergieten, leuk om een keergezien te hebben.

umbra
Tss ben deze dus blijkbaar kwijt, enkel nog het doosje. Was nog wat Japanse exploitation/gore/stuff aant doorlopen. Had een online versie, maar deze was nogal gecensureerd (68 ipv 75min op dvd) mega zwarte vlekken over de geslachtsdelen, die metalen tanden in die foef waarmee ze piet afbijt, was er ook volledig uit, ja sech dan heb ik hem maar uitgezet, zo wil ik deze film niet herzien, vond dat 8j geleden echt vette film, maar kom niet af met censuur, zeker niet van deze aard. Hoop dat schijfje ergens dubbel steekt.

Florence Pugh bekogeld tijdens bezoek aan conventie, Supernatural'-acteur overleeft zes hartaanvallen | MovieMeter Recap

HBO deelt nieuwe trailer voor vierde seizoen van hitserie 'True Detective' met Jodie Foster

Nicolas Cage wil stoppen met in films spelen: 'Misschien nog drie of vier en dan wil ik iets anders doen'

De tien best beoordeelde films van de jarige Jeff Bridges (74)
Realtimes | Publishing Network
Social media