• 9.370.997 stemmen

Porn Shoot Massacre (2009)

Thriller / Horror | 87 minuten

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: Corbin Timbrook

Met onder meer: Shelly Martinez, Shirley Harper en Cassandra St. James

Plot Porn Shoot Massacre

Zeven meiden worden naar een filmset gelokt met de belofte om in een porno-film te gaan spelen. Maar, eenmaal op de locatie aangekomen, blijken de zaken geheel anders te liggen. Ze zijn beland in een real-life horrorfilm en moeten nu gaan vechten voor hun leven...

avatar van dominion

dominion

Ziet er wel erg goedkoop uit.

avatar van hellboy.ray

hellboy.ray

• 2056 berichten

De reden voor mij om deze film te kijken, was Shelly Martinez (voormalig WWE & TNA ster),

maar als zij al vrij vroeg uit de film wordt geschreven is die lol ook weg.

Voor de rest blijft er een vrij zwakke 'horror' film achter die eigenlijk geen enkele kant op lijkt te gaan.

ik had er toch iets meer van verwacht... jammer!

avatar van killer13

killer13

wat een titel

avatar van Elineloves

Elineloves

O jee. Ik dacht een soort Hostel achtige film te krijgen waar pornosterren om de beurt zouden sneuvelen. Dat laatste was wel zo, maar het eerste totaal niet.

Zoals hellboy.ray hierboven al zegt weet de film zelf niet welke kant hij op wil, de horrorkant, de komedie.. wat is het nou? Eigenlijk allebei niet eens echt. Aan blote borsten geen gebrek, maar echt een verhaal schuilt er niet achter. Nu had ik dat ook niet verwacht, maar dat het zo'n nietszeggende film zou worden ook niet. Niks mis met een amateuristisch werkje hoor, maar hier had meer potentie in gezeten. Mooie vrouwen, een geschifte killer en enkele grappige kills, maar het scoort allemaal net niet voldoende.

Jammer!

avatar van ipman-99

ipman-99

"Porn Shoot Massacre = Low Budget." ... " !!!

Vermakelijk 'chit' !!! Vermakelijke low budget waarin er veel naakte vrouwen te zien zijn !

Voor het verhaal en de effecten moet je dit zeker niet doen !

De kills werden niet altijd in beeld gebracht .... (de camera draaide soms weg) !

Vermakelijk was dit zeker ..., want ook geen enkel personage had ze allemaal op een rijtje !

Nogmaals vermakelijk is dit zeker ..., maar weet wat je op voorhand insteekt !!!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ziet er echt ultra sleazy uit en mede daardoor is mijn nieuwsgierigheid gewekt.

avatar van Noodless

Noodless

Elineloves schreef :

Helaas... jammer.

Inderdaad. De film weet totaal niet welke kant op te gaan : komedie, horror....en uiteindelijk stelt het eigenlijk niet veel voor.