• 9.374.052 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Ryan Nicholson

Met onder meer: Michelle Boback en Tamara Pender

Plot Torched

Deanna heeft het allemaal: ze is slim, knap en heeft een veelbelovende carriere als verpleegster. Maar een ontmoeting die leidt tot een verkrachting verandert Deanna's perfecte leven in een totale nachtmerrie. Nu ze de grip op haar gezond verstand aan het verliezen is heeft ze nog maar één doel: de zieke rotzakken die haar pijn hebben gedaan vinden en ze laten zien wat pas echt ziek is. Met een collectie krachtige wapens tot haar beschikking, inclusief een vlammenwerper, zal Deanna's gerechtigheid met een helse hitte geserveerd worden.

avatar van dominion

dominion

De acteerwerk was tien keer niks.

De gore zag er niet uit.

Het was echt duidelijk een Super low budget film.

Deze film heeft ook officieel de slechtste verkrachting ooit.

Ze verdedigt zichzelf niet eens en ze blijft gewoon liggen terwijl ze wordt verkracht.

0,5

avatar van John Milton

John Milton

Waar ga je naartoe van de in historie, symboliek en religieuze iconografie doordrenkte cinema van Zulawski?

Naar Torched!!!! Verkrachting! Wraak! Marteling! Cirkelzagen! KOTS!!!!! Een film die ALLE MovieMeter gebruikers die hem zagen unaniem 1 ster gaven!!! Alle twee in dit geval.

Deze Canadese horror met als tweede schilderachtige titel 'Cock & Ball Massacre', werd voor een budget van CA$4,000 in slechts vier dagen in Vancouver opgenomen. De film is nog geen 100 seconden bezig, wanneer de jonge verpleegkundige Deanna overmeesterd wordt, en op de vloer van de groezelige, aftandse lift van haar gebouw bruut wordt verkracht. Wanneer kort daarop weer een man op haar duikt terwijl ze op de bank ligt, is ze voorbereid. Niet van plan om een weerloos slachtoffer te zijn, besluit de jonge vrouw wraak te nemen.

Op zich past het wel bij een no-budget rape & revenge horror, maar Torched is opgenomen met een Panasonic AG-DVX100, een camera die je nu van ebay kunt plukken voor een kwart van wat een iPhone Pro Max kost; verwacht dus geen indrukwekkende cinematografie.

In fact, verwacht überhaupt maar niet teveel.... Al moet ik toegeven: even over de helft van de film zit een scène met een erecte pielemuis, injectienaalden, een blowtorch en veiligheidsspelden waarvan mijn ogen zo groot werden als theeschoteltjes! De splatter is zeker niet onaardig.

Maar die scène. wat.de.fuck.....