• 9.374.535 stemmen

Genre: Thriller / Komedie

Geregisseerd door: Joe Maggio

Met onder meer: Joshua Leonard en Larry Fessenden

Plot Bitter Feast

Peter Grey is een erg ijverige tv-kok. Wanneer de notoir prikkelbare voedselcriticus J. T. Frank een slecht stuk schrijft over zijn eten, doet dit het bloed van Peter koken. Hij ontvoert de schrijver en ketent hem vast in zijn kelder, waar hij hem dwingt om een paar simpele recepten uit te voeren: van 'eggs over easy'(gebakken eieren met de dooiers intact) tot een biefstuk die precies 'medium rare' moet zijn. Alles dat resulteert in minder dan perfectie, zal door Peter met sadistisch genoegen worden afgestraft.

avatar van Vascago

Vascago

Hebben de makers hiervan teveel naar Gordon Ramsey's Hell Kitchen gekeken?

Klinkt iig wel tof

avatar van Vascago

Vascago

Best een aardig filmpje met een leuk uitgangspunt en een heel aardig sfeertje. De film is bij vlagen best spannend, helaas verpest het voorspelbare einde veel. Waarom er hierboven trouwens komedie bijstaat is me niet duidelijk. Vond er totaal geen humor inzitten. Misschien dat sommige stukjes als zwarte humor bedoeld waren, maar zo kwam het niet over.

avatar van stinissen

Aardig gegeven maar niet echt goed uitgewerkt er had veel en veel meer ingezeten en het klopt dat de humor ver was te zoeken (gelukkig maar).

avatar van Tristan Scelso

Tristan Scelso

Was niet slecht en kon hem wel afkijken. Alles was op een gemiddelde maar te vaak zag je momenten dat de focus niet goed was. Dus je zag duidelijk hoe de camera zich scherm stelde en weer niet. Hierdoor toch 2* gemiddeld verhaal, acteerwerk en effecten. Verder zag ik echt niet de vergelijking met Saw..... Alleen omdat iemand gevangen wordt gehouden???

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

Leuke tussendoor kijker,maar als horrorfan was ik niet echt verrast.

Leuk om te kijken als je zelf ook van koken houd.

een voldoende

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Tegenvaller. Na een sterk begin verzandt de film helaas in clichés. Hier meer:

Cult Movies Reviewed: Imagine 2011: Bitter Feast - recensie - cultmoviesreviewed.blogspot.com

avatar van Chupacabras

Chupacabras

Humor zit er totaal niet in, zelfs geen zwarte humor (waar ik toch wel van houd)....

Vond het wel een spannende film, in het begin wat minder, maar er zaten toch wel wat leuke plotwendingen in.

Geen hoogvlieger, maar wel de moeite waard !!

avatar van fritsy

fritsy

Karma film, en de film info vind ik iets te spoilerig.

avatar van jan

jan

Komedie was het niet. Thriller wel. Had ook wel wat horror. Het verhaal is nogal merkwaardig.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zoiets moest wel komen na al die kookprogramma's op tv

Kritiek geven is het makkelijkste wat er is..

Een aanrader... voor een ieder die graag kritiek geeft...en een feest voor een ieder die wel eens kritiek heeft gehad. Top film!

avatar van Phantasm

Phantasm

Spannende thriller die lekker wegkijkt, zat niet echt veel humor in, meer horror elementen.