Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Dale Resteghini
Met onder meer: Eminem, Ja Rule en Pras Michel
Plot Da Hip Hop Witch
"Something is attacking hip-hop artists in New York. One year later, their stories are found."
Vijf blanke kinderen deden mee aan een project om originele hip hop cultuur te onderzoeken. Er werd daarna nooit meer iets van hen vernomen....
Dee Dee Washington
Pug
Isabel Casado
Lazarus
Big Z
Ik vind dat we geld moeten gaan vragen voor het toevoegen van dergelijke films.
Haal hem er dan maar weer af
. Heb deze film overgensn og niet gezien, maar na het lezen van he verhaaltje lag ik helemaal dubbel en toen moest ik hem er gewoon opzetten.
Ik wil deze wel eens zien, gewoon beetje melige onzin waarschijnlijk.
Is dit prulletje wel ergens te huur dan? (of is hier nou ook nog echt publiek voor
Heb je 'm gezien dan Jordy? Moet je d'r eigelijk ook wel op stemmen
(ondanks het lage cijfer op imdb
Jordy
ja naast zijn acteerprestaties is hij ook nog bekend van z'n "muziek"
(heb 'm niet gezien gelukkig, deze film)
dttom
Ik heb wel trailer bekeken, zag er erg erg erg erg erg erg erg slecht uit
T®inity
Toen ik hem in de videotheek zag liggen wist ik het: een fake! Ja Rule en Eminem in 1 film is al sterk maar als die nog gemaakt is in 2000 was al helemaal sterk, terwijl Em Ja Rule nog nooit ontmoet heeft. Dit vind ik het kijken niet waard, helemaal niet. Luister liever nog een CD van Ja Rule. Trailer ziet er goedkoop uit en de "film" zelf schijnt gemaakt te zijn met een goedkoop huis cameraatje die hij gevonden heeft tijdens het opruimen van zijn garage en dacht daar iets van te kunnen maken. helaas! Beetje wat beelden monteren, de rappers praten maar wat over een heks en de maker dacht daar een film van kunnen maken. Misplaatste gedachten dus.
sn@ke
- 2077 berichten
In de freerecord shop heb ik hem al dikwijls zien liggen. Lijkt me echt een amateuristische, bedriegelijke en belachelijke documentaire.
damon
OK ik ga het wagen, ik zal me als eerste MovieMeter opofferen om 90 minuten van mijn leven weg te gooien door hiernaar te kijken
mijn videotheek heeft um, dus binnen een paar dagen horen jullie het wel
Diesel
mijn videotheek heeft um, dus binnen een paar dagen horen jullie het wel

Hoe heet je videotheek? (cult videotheek waarschijnlijk?)
damon
nee, ik zit in a'dam centrum, haarlemmerdyk videotheek
ik heb um net gehuurd...
damon
Dit is geen film, dit is een film waarbij iemand met zijn home-videocamera bij vele bekende en semi-bekende rappers langsgaat, en hen laat uitleggen wat de hip hop witch hen aangedaan heeft.......een beetje "Blair Witch” parodiërend
Er zit totaal geen vooruitgang in de film, aangezien we ALLEEN rappers zien die angstig doen over de witch........PUNT.
Eminem: "She tried to put her finger up my arse",
en dan Ja Rule die stoned (?) de hip hop witch beschrijft, door haar een bitch te noemen, met lange nagels enzo........Vanilla Ice??? Alle rappers zijn toch anti Vanilla Ice??? wat doet hij in deze film? Verder zie je vele (voor mij onbekende) rappers die ook een beetje screentime krijgen.
Geil je op rappers? Dan zie je ze allemaal, maar als je zin hebt om een saaie, nutteloze en irritante film te zien.......ga je gang. Er is geen één enkele enge scene trouwens, geen enkele poging ook daartoe. Wat mij opvalt is dat deze rappers echt dom zijn.......echt duidelijk te zien dat ze hun school nooit afgemaakt hebben. Dit soort mensen zijn dus een groot voorbeeld voor vele jongeren.......erg beangstigend om dat te zien......je gaat je dat ook beseffen tijdens het zien van deze film.
Ga eens voor de fun de "You Know What I'm Sayings" tellen. Er zittten niet eens een paar lekkere (naakte) babes (scenes) in, wat je eigenlijk wel zou verwachten bij dit soort films.........
Ik kan niet anders dan 0.5* geven aan deze film. Het scoort gewoon op GEEN ENKEL punt....
[kan ik trouwens mijn 4 euro huurgeld declareren bij MovieMeter? aangezien ik voor jullie mezelf heb opgeofferd]
BoordAppel
Ga eens voor de fun de "You Know What I'm Sayings" tellen.
Volgens mij is dat gewoon de Engelse equivalent van het Nederlandse euh.
cornelis
Volgens mij is dat gewoon de Engelse equivalent van het Nederlandse euh.
of: 'weet je wel'
bioscoopzaal
Vanilla Ice??? wat doet hij in deze film?
Ging er bij jou dan geen alarmbel rinkelen toen je z'n naam op de hoes zag staan? Cool as Ice nooit gezien?
Verder ben ik eigenlijk vooral blij dat het het hebt overleefd.
Voor de 'liefhebbers': Ik zag 'dit' laatst bij de FRS staan, dus wellicht is hij daar (of via de site) te verkrijgen. Ik verspil mijn geld er in ieder geval niet aan, ook al lag hij in de 'graaibakken'.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'