Sterke Verhalen (2010)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 19 augustus 2010
Bekijk via Videoland
Plot Sterke Verhalen
Film over vijf Amsterdamse jongeren (twee jongens en drie meisjes) die na het behalen van hun eindexamen een feest organiseren maar met de kaartverkoop wil het niet zo vlotten. Ze bedenken een gewaagd plan om de zaal toch vol te krijgen. Daarvoor weten ze een jongen uit de provincie te strikken die naar de stad is gekomen om te gaan studeren en probeert "in te burgeren". Buiten hun gezamenlijke wens om een superfeest voor elkaar te krijgen hebben ze ook allemaal hun eigen belangen bij het slagen van het feest. Maar niet alles loopt zoals gepland.
Dennis
Ellektra
Achie
Lisa
Simon Smith (crew films)
Leuke trailer, verfrissend. Ziet er uit als een prima zomerfilm.
88Fabian
Wat een domme trailer,deze film hoef ik voor geen goud te zien
Q Jones
Deze film wil ik nog niet eens zien al krijg ik geld toe, ik zag hier een trailer van in de sneak en ik heb me al constant lopen ergeren. Deze film wordt denk ik van het kaliber Gangsterboys oftewel 0.5 sterren
88Fabian
Deze film wil ik nog niet eens zien al krijg ik geld toe
Ja precies,dat de hollandse regiseurs hier een budget voor krijgen is
films.
Drs. DAJA
Ja precies,dat de hollandse regiseurs hier een budget voor krijgen is
een schandaal.
Zo veel geld hebben ze hier niet voor gekregen hoor, best een ambitieus project.
Q Jones
ambitieus pruts project waar ik mijn tijd niet aan wil verspillen, kom op zeg die trailer alleen al belachelijk gewoon.
IcU
Kom op zeg, als je Big Stan 5 sterren geef kun je dit zeker een kans geven. Denk dat dit toch wel een niveauetje hoger is...
Q Jones
Ho even, Big Stan is orgineel, grappig, er zit een leuk verhaal in, bijna alle grappen zijn geslaagd en de film zit vol met goed acteerwerk en leuke typetjes plus leuke muziek, Lees anders mijn reactie bij de film maar eens.
Sterke verhalen bevat volgens mij niet eens een verhaal, de dialogen zien er beroerd uit de humor is niet grappig en de acteurs zijn ontzettend slecht. Als ik dit al uit de trailer haal hoef ik de film niet te zien, bij Gangsterboys vond ik dit ook en ik ben die film wel gaan kijken en mijn verwachting kwam uit een film van niks die nog niet eens een halve ster waard is.
IcU
Deze film springt juist in de kijker doordat hij een originele insteek heeft. Daarbij is dit met geen mogelijkheid te vergelijken met die draak die men 'Gangsterboys' noemt. Behalve dat er met de Nederlandse taal wordt gesproken.
Dat de humor niet je ding is, zou kunnen. Maar ik denk dat het niet veel onder doet aan de even puberale als makkelijke humor als Big Stan.
Q Jones
Nou ik ga het er toch niet op wagen mits er heel veel goede reacties komen dan zal ik het misschien nog eens overwegen.
Big Stan bevat misschien makkelijke humor maar hij is wel heel grappig en toegangbaar voor iedereen ook al houd je niet van komedies, een vriend van mij die normaal komedies haat moest bijna lachen om elke grap, nu komen we ook meteen aan bij de kracht van Big Stan, die film is bijna continu grappig, met hier en daar wel een inzinker maar over het algemeen zij alle grappen even geslaagd. Plus er zit een lekker feelgood sfeertje in en je begint gewoon van het karakter van Rob Schneider te houden als kijker.
IcU
Ja, ik heb je bericht al gelezen bij Big Stan zelf. Ik denk dat het voor je zelf ook leuker is om bij voorbaat al toegankelijker te zijn. Je geeft een heftige reactie om iets waar je nog vrij weinig van gezien hebt... Ik weet natuurlijk ook niet of het wat is, maar een kans geef ik het zeker (al zal het geen bioscoop bezoek worden.. )
Q Jones
Oke laat het me weten als het echt een goede film is, als het een 3 sterren filmpje is sla ik hem over
Quido
Wat een nutteloze non-discussie; je hebt de film nog niet eens gezien.
88Fabian
Shiiit dit meen je toch niet?
Er is niets zo Non-Ambitieus als dit soort (Zogenaamde Grappige) films
vermakkelijk zou je het al zeker niet kunnen noemen.
Mensen met een beetje verstand van films weten toch ook wel
dat dit de groots mogelijk flut films zijn of sla ik nu de plank voorledig mis?.
88Fabian
Er is hierbij geen sprake van een niveau
88Fabian
Wat een nutteloze non-discussie; je hebt de film nog niet eens gezien.
Ja maar we zijn wel wat gewend van onze geweldige NL regiseurs
kom je kan toch meteen zien wat deze film inhoud? "namelijk helemaal geen inhoud" inhoudsloose films zijn dit,wie schrijft die zogenaamde grappen?,waarom moet er weer onnodig popiejopie gedaan worden,nog
een keer:Boycotten deze handel,gewoon niet gaan naar dit soort flut onzin poep kakkie shit zooi
nee echt serieus dit meen ik
Q Jones
Ik ben het gewoon volledig met je eens. Nederlanders kunnen ook bijna geen geslaagde komedies maken, Er is maar een Nl regiseur die dat kan en dat is Dick Maas, veder heb ik weinig goede Nederlandse komedies gezien en al helemaal niet van de laatste tijd.
Berichten verplaatst naar Film > Genres en landen > De Nederlandse film
titia
Premiere is in Paradiso???
Comedy Central geeft hiervoor kaartjes weg.

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de misdaadserie 'Animal Kingdom'