Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Richard Dutcher
Met onder meer: Ving Rhames, Ava Gaudet en Kristopher Shepard
Plot Evil Angel
"Killing her, only makes her angry."
Evil Angel verplaatst de historische mythe van Lilith naar de 21e eeuw met een moordend sexy, verleidelijke misdadigster, die als eerste vrouw op aarde trots claimt dat ze de eerste vrouwelijke seriemoordenaar is ter wereld. De Joodse mythologie beschrijft Lilith als Adam's eerste vrouw in het Paradijs. Als ze weigert te luisteren naar Adam, vervangt God haar door Eva. Lilith is woedend en ze neemt wraak op het nageslacht van Adam en Eva.
Carruthers
Jenny
Shawn
Emma
Tonypulp
Ving Rhames in een nieuwe Horror met een behoorlijke score (tot dusver) op imdb?
Count me in, die vent is briljant.
brave71
Leuke film die me erg verraste, had een slechte film verwacht...
Het is een simpel verhaal, maar wel 1 die leuk is.
Rhames doet het ook weer goed, maar heeft niet de hoofdrol, wat je misschien wel zou verwachtten.
Het van lichaam naar lichaam "hoppen" hebben we al eerder gezien, maar overal is die best leuk.
Een krappe 3.5 *
mcdaktari
ook ik had verwacht dat het weer zo'n 13 in een dozijn horror zou zijn, maar er zitten best wel aardige stukjes in. het begin vond ik al meteen goed.
Kingsizerizla
Tjah volgens mij zijn de hierboven gasten niet zoveel gewend!
Het is een redelijke horror film maar meer dan 3 sterren verdiendt hij echt niet imo!
mcdaktari
ik denk dat het weinig met gewend zijn te maken heeft of je de film goed vind, maar ben het idd met je eens dat 3* een redelijk waardering is
kennyvdb
aangezien dat deze toch redelijk veel stemmen krijgt ben ik geneigd om hem toch eens te bekijken .mijn stem volgt
Rascal
Beetje rommelig allemaal, het leek niet echt of je naar een film keek maar naar een aflevering uit een of andere horror reeks. Maar heel goed is deze niet hoor.
gjnt
Geen slechte film, maar ik heb ook niet op het puntje van mijn stoel gezeten. En 's avonds hoefde ik ook niet onder mijn bed te kijken. Geen echte horror en ook geen echte thriller. Het is een film voor als je even niets te doen hebt. Hij is voorspelbaar en al snel weet je hoe het zal aflopen. Jammer hier had meer spanning in kunnen zitten. Ik zou zeggen een goede B-film
Freakshow79
Matige horror met een wat rommelig verhaal.
Veel dingen werden mij niet echt duidelijk en dat voor een film die dik 2 uren duurt. Het hoppen kennen wel van het veel betere Fallen met Denzel Washington.
De acteerprestaties waren ruim voldoende, maar toch het verhaal. Als dat wat beter was uitgewerkt had er veel meer in gezeten....jammer
scorepio
Aardige film die soms wat ouderwets aanvoelde.
Soms was de film best wel spannend maar echt "scary" wordt het nooit. Het einde voel je zo wel aankomen maar is zeker niet storend.
Al bij al , een kijkbeurt waard.
RickZ
Horrorthriller met sexy chicks en occulte zaken, goede make-up voor horrorgezichten die je lekker laten schrikken. Soms bloederig en gore.
markel66
Goed verhaal en ook goed geacteerd, ik hou normaal niet van horror maar deze was heel goed te doen.
Stephan
Zoals gewoonlijk wordt het verhaal van Lilith weer verkracht om van haar een monster te maken. Die meid had 6500 jaar geleden gewoon gelijk.
dragonmaster
zeer goede thriller met horror elementen. het verhaal is het belangrijkste, houdt je toch wel 2 uur vast. het acteerwerk is niet van het hoogste nivo, maar kan er zeker mee door. de special effects zijn zeer goed en de horror momenten zijn goed verdeeld over de film.
Leuke horror / thriller met aardige momenten door de film heen.
Ziet er allemaal behoorlijk uit en de acteurs doen het ook goed.
Verhaal is prima en weet te boeien.
3,5 ster
bladerunner2007
Wat in de zijlijn geschreven staat vond ik er nou niet helemaal goed uitkomen, maar de regisseur legt het in zijn eigen bijrol in de film goed uit.....Het is lekker schrikken af en toe, klein beetje beetje voorspelbaar, maar toch over algemeen lekkere boeiende film.
barcam
Leuke B-film met flinterdun verhaaltje dat als kapstok dient om veel blote borsten te tonen en liters bloed en gore.
Meer komedie dan horror.
Chapeau voor de make-up en computereffecten, de vrouwelijke vampieren zagen er "bangelijk" uit
Amusant en boeiend.
Keane1983
Film begint goed en weer dan bij mij ook goed de aandacht erbij te houden.Persoonlijk vindt ik de speelduur iets aan de te lange kant.
Maar naarmate het verhaal vorderd (dat wel aardig is,maar niet iets is wat we niet eerder gezien hebben), verliest het vaart.
Acteerwerk is aardig.
Er zitten leuke schrik effecten in. Meer niet.
Van mij 3.0*
erik1677
Ouderwets goeie horrorfilm met thrillerelementen.
Alleen naar he einde toe verslapte mn aandacht een beetje,en kon de film de spanning van het begin niet meer vast houden.
filmfreak25
zeer matige horror. Vond hem nergens spannend worden en iedere keer dat irritante spookgezicht wat je zogenaamd moest laten schrikken, doch gewoon lachwekkend was... zo goedkoop
maargoed das mijn mening...
DjFrankie
Prima onderhoudende thriller, alleen een te voorspelbaar einde.
Zeker genoten, en zeker voor andere aan te bevelen om te kijken
bobbydigital01
grappig ,maar hij begon me snel te vervelen.
we hebben het allemaal al een keer gezien
scumfrog
Ik had het niet beter kunnen omschrijven...
Simon van collum
Soms denk je dat de film naar de erotiek duikt, maar dan net op het juiste moment toch weer horror, leuk concept met mooie vrouwen
TimF
Goede, spannende horror met een goed verhaal. Enige minpunt dat de film wat aan de lange kant is, maar verveeld desondanks nooit.
tattoobob
Matig acteerwerk en een matig script......verder waren er wel een paar leuke scenes te ontdekken maar meer was er niet.
Kortom een film die je lekker links kan laten liggen.
Phantasm
Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Beware the Slenderman