• 9.371.676 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Greg Osborne

Met onder meer: Christopher Davison, Kurt Sinclair en Gregg Edwards

Plot Kiss the Boys

Sam (Kurt Sinclair), heden ten dage een succesvol plastisch chirurg, heeft een duister verleden als seriemoordenaar. Zijn vrouw komt erachter en er gebeuren steeds meer rare dingen met Sam. Een tiener, die hij in 1986 had vermoord, komt weer tot leven en neemt volledige controle over Sams lichaam, hersenen en ziel. Sam raakt verstrikt in satanische rituelen, vermoordt diverse mooie mannelijke escorts en komt uiteindelijk terecht in de executie-stoel.

avatar van gauke

gauke

Wat is er niet slecht aan deze sjovele, armoedige film, met een vreemd gay-element: de regie, de cast, het script (vol met fouten), de montage, de decors, de ongeschikte soundtrack en de geluidskwaliteit. Kurt Sinclair doet te veel z'n best om op een psychopaat te lijken en de jonge jongen in onderbroek lijkt meer op een escortboy dan op een slachtoffer. Het enige grappige aan deze wanproductie is misschien nog wel dat ie zo verschrikkelijk slecht is.

avatar van Shaky

Shaky

Ik sluit me aan bij gauke hierboven; afschuwelijk slechte film die geen minuut weet te boeien. Het acteerwerk is ver beneden de maat en het ziet er allemaal zo goedkoop en nep uit dat het gewoon niet meer leuk is om naar te kijken. Verhaaltechnisch stelt het niets voor en van spanning is geen sprake. Vreselijke prent.

avatar van Phantasm

Phantasm

Leuk om een keer gezien te hebben.