• 9.376.124 stemmen

Geregisseerd door: David Nixon

Met onder meer: Tanner Maguire, Robyn Lively en Jeffrey Johnson

Gesproken taal: Engels en Turks

Plot Letters to God

Deze film is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal over een jonge knul en zijn gevecht tegen kanker. Hij weet de mensen in zijn buurt en vriendenkring te raken met de brieven die hij aan God schrijft. Daarmee geeft hij iedereen met wie hij in contact komt, hoop en inspiratie. Zo ook de nieuwe postbode, die dankzij de brieven inziet dat hij zijn leven en de relatie met zijn zoon moet verbeteren.

Maddy Doherty

avatar van wimnoot

wimnoot

avatar van skappi

skappi

komt deze film in de nederlandse bioscoop?

avatar van starbright boy

Lijkt me sterk om eerlijk te zijn. Kleinschalige independent fllm, waarschijnlijk nogal Amerikaans en een Christelijke invalshoek. Ik denk niet dat er veel distributeurs zijn die daar geld in gaan steken.

Ik denk dat je blij mag zijn als de flm op DVD uitkomt in Nederland. Want ook dat lijkt me niet zeker.

avatar van jochemgun

jochemgun

ik denk ook niet dat ie hier de bioscopen zal halen,

ik moet zeggen dat ik dat erg jammer vind!

ik heb de film al gezien en moet zeggen dat het een

film is met een prachtig verhaal en een film die je zeker raakt!

een must see naar mijn mening.

avatar van crispy

crispy

Leuke film met een heel hoog hallelujah gehalte.

avatar van Petina

Petina

starbright boy schreef:

Jij moet niet zo veel denken maar eerst die film gaan zien.

Ik denk dat jij raar haar hebt en ik denk dat jij boodschappen doet bij de Aldi.

ook denk ik dat jij rood haar hebt maar dat weet ik niet zeker...

avatar van Anjin

Anjin

vond het een prachtige emotionele en vooral een ontroerende

film..

Sterk geacteerd

avatar van starbright boy

Petina schreef:

Snappie?

Lees mijn bericht eens goed voor je reageert. Mijn bericht gaat niet eens over wat ik al dan niet van de film vind.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Petina schreef:

Jij moet niet zo veel denken maar eerst die film gaan zien.

ook denk ik dat jij rood haar hebt maar dat weet ik niet zeker...

Snappie?

En ik denk dat jij een vrouw bent maar weet het niet zeker, snappie??

avatar van halvekip

halvekip

En ik denk dat Petina de recensie schreef, snappie?

"Deze film is geïnspireerd op een waar gebeurt verhaal"

Hoe dan ook, ik werd door deze film geraakt, denk ik.

Weet je wat, ik denk dat ik hem nog een keer ga bekijken..

avatar van tanya010

tanya010

naar aanleiding van de hoge score geprobeerd deze film te bekijken, maar na 35 minuten toch gestopt. Ik snap waarom deze film niet is uitgebracht. Iets te christelijke feelgood.

avatar van mer1973

mer1973

JAMMER met z'on script. Had veel meer ingezeten.

De jonge acteurs, acteerde overdreven en zeer matig.

Maar wat de film echt de das om deed was het zeer hoge EO gehalte.

jammer gemiste kans.

avatar van papaEd

papaEd

Een film met een lach en een traan. Ik heb meerdere momenten tijdens de film met tranen in mijn ogen gezeten. Een film die je echt moet zien.

avatar van Waku

Waku

Film zou gezien de inhoud en het verhaal een pracht produktie kunnen zijn. Maar de uitwerking is helaas een stuk minder.

Dit komt vooral door vreselijk irritant overdreven acteerwerk en de enorme zware geloofsovertuiging die dit in drama overheersen.

Pas in het laatste half uur is"Letters to God" goed te behappen.

Kortom het gegeven is mooi maar de film had beter neergezet kunnen worden.Wel is er met regelmaat een mooie ontroerende soundtrack te horen. En vlak voor de aftiteling zijn er nog wat echte kippenvel momentjes.

2.5*/3*

avatar van marieke21

marieke21

Mooie film! erg emotioneel..

avatar van goddriver

goddriver

ik vond het een hele goede film ik heb hem al gezien en vond het verhaal heel inspirerend ondanks de gelovige achter grond verhaal dat er in zit en moet eerlijk bekken toch ff een traantje weg gepinkt :$

avatar van sabra

sabra

Goed bericht voor jullie allemaal

Begin oktober is deze dvd leverbaar voor slechts € 12,99

avatar van Laoslander

Laoslander

ohnee van deze sentiment pulp weer!

deze plaats ik in het rijtje van I Am Sam en Dear John en John Q

avatar van Cole-

Cole-

Het is inderdaad een sentimentele film met een extreem Amerikaans gelovig randje, maar als je daar van houd of op z'n minst er niet aan irriteert raad ik je toch aan de film te gaan kijken.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk drama waar je echt van moet houden.

avatar van TiMmS

TiMmS

mer1973 schreef:

Maar wat de film echt de das om deed was het zeer hoge EO gehalte.

jammer gemiste kans.

Mee eens. Ik stoorde me daar enorm aan, jammer.

avatar van Megamar

Megamar

Zeer slechte imitatie van Pay it Forward.

Normaal gesproken ben ik gek op dit soort films maar het is het allemaal net niet. Het jongetje is veel te oud voor de rol die hij speelt. Er wordt zeer slecht geacteerd zonder enige emotie.

Ik begon me gewoon te irriteren. Alles was zo inmens voorspelbaar. Waarschijnlijk omdat de Film Pay it Forward ongeveer hetzelfde verhaal heeft maar dan vele malen beter uitgevoerd met een veel betere cast. De make-up van het jongetje was zo ontzettend slecht en daardoor was het einde van de film erg ongeloofwaardig. Zeldzaam slechte film naar mijn mening.

Jammer, er zat veel meer in.

avatar van Tomsheep

Tomsheep

OEI OEI OEI

Had hier meer van verwacht.

Echt mier zoet.

Deze kinderfilm niet uitgekeken.

avatar van borasi

borasi

Wat een slappe film, en van dat christelijke geneuzel draait mijn maag om. De mensen maar vooral de kinderen zijn totally brainwashed. EO promofilmpje lijkt het wel.

Mensen die dit een hoge score geven zijn denk ik bang om god af te vallen.

avatar van SiD3Sp|N

SiD3Sp|N

Wat een slappe hap was dit zeg. Snap niet waarom deze film zo'n hoge score heeft. Hoofdrolspelertje komt totaal niet geloofwaardig over.

Flauwe humor maakt het echt een familiefilm.

Als je echt een goede film over dit onderwerp wil zien die ook echt indruk maakt moet je My Sister's Keeper maar eens gaan kijken, dat is in tegenstelling dit dit prul wel een film die een hoge score verdiend.

avatar van skopje

skopje

Ongelofelijke goeie film, de tekst die het jongetje in zijn brieven schrijft en voorleest zijn enorm goed. Verder is het wel een te zoete film over god enzo, maar al met al enorm goed.

borasi schreef:

Mensen die dit een hoge score geven zijn denk ik bang om god af te vallen.

Deze film laat juist zien dat je mensen niet in 'hokjes' moet plaatsen...

Als je de film nog eens kijkt, zie je misschien dat de film meer dan God te bieden heeft.. Misschien is deze film op een ietswat overdreven manier aan God gewijd, wel verteld het een indrukwekkend verhaal over een achtjarig jongetje, stervende aan een hersentumor. Onverklaarbaar mooie gedachten van een 'krijger van God', verwoord in brieven. Ja, ik vind de film zeker wat hebben!

avatar van Ruud R.

Ruud R.

Deze jongen is gelukkig door zijn geloof in god.

Het geloof is voor deze jongen erg belangrijk, net als voor heel veel andere mensen op deze wereld. Door zijn brieven weet hij daar ook andere mensen van te overtuigen.

De boodschap is duidelijk: "als je ergens mee zit, of als je ergens in gelooft, probeer dat dan ook te uiten, op welke wijze dan ook"

Bijvoorbeeld door het schrijven van een brief, zoals in deze film

Niet opkroppen, gooi eruit wat erin zit en zakdoeken bij de hand !!!

Drama-aanrader 3,5 sterren