• 9.369.485 stemmen

Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas (1994)

Komedie | 85 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Jeff Melman

Met onder meer: Mark-Paul Gosselaar en Mario López

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas

Eindelijk gaat het gebeuren: Zack & Kelly gaan trouwen. De ouders van Zack zijn tegen het huwelijk en de ouders van Kelly kunnen het niet betalen. Vandaar dat alleen de vertrouwde 'gang' afreist naar Las Vegas voor de trouwerij. Voordat de trouwerij daadwerkelijk plaats kan vinden, beleven ze een hoop avonturen.

avatar van Pugsley

Pugsley

Echt een tv-film voor de wat jongere mensen. Best wel cool om heel de gang te zien als ze al wat ouder zijn...

Jah man Saved By The Bell is egt gaaf. Weet iemand misschien waar je de film kan bestellen?? Please tell me...

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Goh, zou ze ook zo praten?

avatar van Phooze

Phooze

Jah man

avatar van ThaNick

ThaNick

Zeer leuke film als je de serie ook gevolgd heb of nog steeds volgt .. Je kan hem ook downloaden op KaZaa (4 delen)

avatar van Quido

Quido

De serie is best leuk. Ben benieuwd als ik deze ooit eens zie.

avatar van pascal83

pascal83

Ik vond en vind het nog steeds een kut serie, maar net als in Showgirls maakt het uiterlijk van Elizabeth Berkley maakt een hoop goed, al zien we in tegenstelling tot Showgirls maar weinig van haar super figuur.

avatar van Phoenix

Phoenix

Saved by the Bell is vreselijk. Wist niet eens dat er een film van was. En wist ook niet dat die 2 mooie meisjes Tiffany Amber Thiessen en Elisabeth Berkeley waren .

avatar van damon

damon

ik lees net dat die "Zach" Nederlandse ouders heeft (of half) en dat ie nederlands spreekt......VREEMD

avatar van MarkFish

MarkFish

pascal83 schreef:

Berkeley is echt niet het knapste ofzo. Kelly en Lisa zijn lekkerder. Zeker Kelly, Thiessen, steekt er boven uit. En Saved by the Bell was altijd wel leuk, en deze film ging wel. 2 sterren

avatar van Ericinho

Ericinho

speelt die Mark-Paul Gosselaar nu niet in NYPD Blue???

Yep.

avatar van GFM

GFM

Ik dank god op mijn blote knieen dat ik deze film nog nooit heb gezien, mn afstandsbediening gaat spontaan zappen als de 4999ste herhalingen van deze walgelijke reeks op tv zijn...

..deze film is echt te cool voor worden ... o my god ..en mark-paul gosselaar is echt f*cking lekkar

gr.

angela

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Saved by the Bell staat bekend als standaard maar is wel origineel standaard

Natuurlijk erg cliché (de gebeurtenissen), maar aangezien ik een paar jaar geleden dit helemaal leuk vond, geef ik de film *3

avatar van ane19

ane19

Saved by the Bell is een leuke grappige serie, die zack morris (Mark paul gosselaar) is een lekkerding: wel jammer dat het niet meer op tv komt

Zeker een 5*

ik heb deze ook gezien en was best leuk ik vondt de hawaii film leuker want daar was alles nog lekker spontaan hierin lijkt alles zo gemakkijl voor deze film geef ik 4 sterren.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

IS DEZE ZO OUD!!?!!?!?!

had ik niet verwacht.

Vind het een leuke film net als het hawai gedoe.

Schreech blijft men favo.

3.5***

avatar van Alpha X

Alpha X

keek wel lekker weg.. miste wel Jessie Sparrow!!

verder toch wel iets serieuzer dan de originele serie.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Niet grappig,de serie was ook klote,maar in een film zit niet zo'n lachbandje en dus heb je geen idee wanneer ze eigenlijk een grap maken bij deze film,niet grappig,niet leuk,gewoon slecht!

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik merk nu eigenlijk pas hoe knap die Kelly is!

avatar van G to the J

G to the J

jeugdsentiment...

Wat een mega serie was dit..

Maar nu vind ik het het eik slecht..

toch2* omdat hij me in mijn jongere jaren heeft kunnen vermaken

avatar van DeCol

DeCol

Iets beter dan zijn voorganger. Het is wel weer cliché natuurlijk, maar de gebeurtenissen zijn leuker en sommige grappen van Screech komen hier ook leuker uit de hoek. Het mooiste vond ik toch wel de trouwerij zelf waar we terugblikken naar de serie. Erg leuk gedaan. Misschien toch maar eens de series aanschaffen. Elizabeth Berkley speelt hier maar heel even in, maar dat vond ik niet erg. Zij was sowieso al de minst leuke van het stel. En tsja, het blijft jeugdsentiment.

avatar van cm_punk

cm_punk

Kelly is lekker gebleven

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ik vond de serie als kind wel leuk volgens mij, zij het soms wat wisselvallig in kwaliteit. Die films lijken me dan weer 2 keer niks.

avatar van Crazyboy

Crazyboy

Leuke film ter afsluiting van de vervolgserie Saved By The Bell: The College Years. Nu met de rebootserie recent ook weer wat van het oude materiaal erbij gepakt, en ik vind eigenlijk dat ze in die tijd de generatie van Zack helemaal niet verkeerd hebben afgesloten met deze film.