• 8.711.287 stemmen

Releasedatum: 11 mei 1989

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Her Alibi

"Falling for a beautiful woman can be murder!"

Schrijver Phil is op zoek naar inspiratie. Die vindt hij in Nina, een raadselachtige, Roemeense schone. Mooi, maar... verdacht van moord. Ze heeft een alibi, maar een heleboel zaken kloppen niet. Nina is (tot Phil's schrik) een prima messenwerpster. Als hij bijna verongelukt en later vergiftigd wordt, gaat hij aan haar twijfelen. Als blijkt dat een geheime dienst overal achter zit, gaat hij samen met Nina er stevig tegenaan.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Sparkle

Sparkle

De hoofdrolspeler van een populaire TV-reeks krijgt al es een hoofdrol in een film aangeboden. Zelden wordt dat dan een succes. Typisch voorbeeldje ervan.

avatar van Quentin

Quentin

Best een aardig filmpje, stelt niet zoveel voor maar gewoon vermakelijk (het einde stelde dan wel weer teleur....) 2,5/5

avatar van D-ark

D-ark

Toch wel een komdie met een leuke rol van Selleck.

2,5

avatar van otherfool

otherfool

Redelijk filmpje dat er vroeger elke 3 maanden voor was maar nu wat in de vergetelheid lijkt te raken. Selleck doet het heel aardig. 3*.

avatar van -Roald-

-Roald-

mooie film,

avatar van Serpicos

Serpicos

Erg matig

Het zou de film beter zijn uitgekomen moest alles wat serieuzer geweest zijn, want de hopeloze pogingen om deze film komisch te maken zijn niet om over naar huis te schrijven. Tevens wordt het daarom ook nooit spannend.

Naast het serieuze was het ook beter geweest als er meer op het romantische ingegaan zou worden en de hele ervaring intiemer zou werden gemaakt. Maar dat mocht niet zijn.. met als resultaat een B-film/flauwe komedie met een vervelende Amerikaan in de hoofdrol.

avatar van dalma

dalma

wat zijn de scores hier laag ! de film kijkt lekker weg, er zit humor in en ook wat spanning. Film dient voor mij om te ontspannen en daar lukt hij in. Films ontleden laat ik aan anderen over. gewoon kijken en genieten van de film.

avatar van dalma

dalma

-Roald- schreef:

mooie film,

en je geeft 2 sterren ?

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Zwakke film met een nietszeggend verhaal. Vervelend dat alles moet verteld worden via het literaire alter ego van de schrijver, verder een flutrol voor Porizkova die men gelukkig niet veel meer zag na dit misbaksel en humor die nergens werkt omdat de acteurs gewoon het talent niet hebben om de humor over te brengen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardig filmpje dat lekker wegkijkt.

avatar van blurp194

blurp194

Er stond een artikel over Paulina Porizkova in de krant van de week, dus had ik bedacht deze film eens op te zoeken uit de dozen met bijna vergeten dvd's - ik herinnerde me er niet zo veel van behalve dan dat Tom Selleck er in speelde.

En ja, dan valt dat toch wel wat tegen, want dit is dus een serieus mislukte film. Ik kwam al tegen dat Selleck en Porizkova elkaar tegen het einde niet meer konden luchten - de poster moest zelfs gephotoshopt worden. Beiden acteren ook nogal beroerd - en ja, Selleck kan toch echt beter.

Niet alleen dat overigens, het verhaal is ook al te stom voor woorden. Dan ga je toch aan de regisseur twijfelen, maar zo te zien aan zijn lijstje heeft die toch echt wel eens wat behoorlijks afgeleverd. Nouja, misschien had hij een slechte dag - dezelfde als de hele cast en de hele crew. Bah, wat een misbaksel.