2012: Supernova (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Anthony Fankhauser
Met onder meer: Brian Krause, Heather McComb en Londale Theus
Plot 2012: Supernova
Een ster in een nabijgelegen sterrenstelsel blijkt onstabiel en verandert in een supernova, waarbij de ster explodeert en de hele planeet Aarde in gevaar brengt. Wetenschapper Kelvin (Brian Krause) ontdekt dit en probeert iedereen ervan te overtuigen dat het goed fout zit. En als dan de ene natuurramp na de andere verschijnt, moet Kelvin alles op alles zetten om de wereld te redden.
Kelvin
Captain James Moto
Dr. Kwang Le
Dzerzhinsky
gatygun
Zijn al zoveel films in omloop met dit soort bende.
Acteurs slecht
camera werk slecht
animaties enorm slecht
veel gelul, weinig actie.
Erg slecht film, na 35 minuten uitgezet.
een 1
the new guy
Heb deze film expres helemaal afgekeken. Tot en met de allerlaatstse seconde. Niet omdat 'ie zo goed is, maar zodat ik met recht kan zeggen: Dit is de allerslechtste film die ik ooit heb gezien.
Alles aan de film is slecht, acteurs, SE, plot, verhaal. Een of ander kind zal ooit een spreekbeurt hebben gehouden over een supernova. Alle details uit die spreekbeurt zal de maker van de film hebben overgenomen, niets klopt. Het kan helemaal niet, nu niet, nooit niet.
Mexx88
Wat een slechte film. Heel onrealistisch op het irritante af. Voorspelbaar en slechte special effects..
Kijzer
Wat een bagger om naar te kijken. Ik heb hem een half uur aangekeken en heb er zelfs las-ogen van gekregen zo slecht!
Buiten de traditionele punten bij een slechte film is hierbij het verhaal niet eens onderzocht. Er klopt werkelijk niets van met wat er bij een supernova gebeurd. Een nuclair shield, whahaha.
Een belediging aan de mensen die hier energie en geld in hebben gestoken.
Zandadder
Dat 2012 gelul is al erg genoeg, maar dat er dan ook films zijn die daar een slaatje uit willen slaan...
gratis
Ik had em al in binnen, maar dankzij deze recenties heb ik zo de prullenbak weer ingesleept. Niet één goed woord lees ik terug.
joyce100
Ha ha wat een slechte film zeg, ben in slaap gevallen, niets klopt in deze film.
Nivo
dit moet zonder twijfel de slechtste film ooit gemaakt zijn.. ik heb nog nooit, en dan nog nooit een film vooruit gespoeld om te kijken of ik het einde na 10 minuten al goed voorspelt had.. en jawel..
alles is duidelijk vanaf minuut 1... is dit niet nietsvoorkomend maar daarbij komt dan ook nog eens dat de sfx om te janken zijn.. de zogenaamde actie scenes in auto's of wat dan ook totaal niet eruit komen.. de enige die ik nog redelijk vond acteren was z'n dochter.. en is het je opgevallen bij deze film dan elke keer als ze in de auto zitten minstens 3 keer in de berm belanden
cliché en dramatisch slecht
0,5 *
imagic
wat ben ik blij dat ik deze film gedownload had en niet in de bios heb gekeken of later op dvd had gekocht. Wát een beroerde film zeg.
1 tip,, VOORAL NIET KIJKEN
de punten
acteerwerk - 1
special effects - 1
verhaal - 1
waarom een 1 ? omdat je lager niet kan geven.
otherfool
Mijn 2e Asylum na Snakes on a Train (2006) en ik vind het toch wel jammer dat ze er niet een soort van parodie van maken, want als stand-alone film is dit natuurlijk troep van het ergste soort. Gelukkig zijn er nog een paar echte goofy dingen (die Russische dronkenlap bijvoorbeeld), maar als geheel is het te saai om aan te bevelen.
Een paar dingen om op te letten: het over-the-top uitbeelden van de acteurs als ze in een aardbeving zitten, het met veel vertoon indrukken van de spatiebalk ipv de enter na een computerberekening en de spannende moeder - dochter combo, waarbij de eerste in het echt exact 12 jaar ouder is...
1*.
Ice_Princess
nou.. een halve ster voor de moeite.. heb hem nu al uitgezet na 10 minuten.. doe ik anders nooit!! Echt.. ik heb er doorheen geskipt, maar ik zag een scene dat ze in een spaceshuttle zitten ofzo.. en de ene gast op de stoel schokt door het schip, en die ander zit gewoon maar te zitten hahaha!
wittie5
Had er graag een 0 voor gegeven maar dat kan niet, dus een halfje. Wat een baggerfilm! Verschrikkelijk voorspelbaar, slechte uitwerking van echt alles, zelfs een dvd branden is het niet waard! Net 80 minuten ellende zitten kijken, heb zelfs vooruitgespoeld want het was echt niet om aan te zien!!!
thefunny
NIET kijken. Waste of your time.
Vol fouten, slecht gespeeld, nep nep nep.
plopmeisje
koop hem huur hem en zie hem
en dan weet je zeker dat je naar de SLECHTSTE BEROERSTE FILM ALLER TIJDEN HEBT GEKEKEN
NIETS IS ER LEUK AAN
NIETS KLOPT
EN DE SPANNING IS NERGENS TE VINDEN
RaouL#1
Na 3 minuten heb ik de film afgezet. ongeloofijk slecht dit.
Het script, het acteerwerk, en de special effects, allemaal om te huilen!
FrankyShizzle
Opgezet en binnen 5 minuten had ik het vreemde gevoel dat dit niet de 2012 is die in de bios draait.. hahaha
Vreselijk slecht..
MrDark
letterlijk en figuurlijk een rampenfilm echt ongelovenlijk dat ze een film zo slecht kunnen maken.
deft0nes
Haha, dat cijfer. Ik zou bijna benieuwd zijn deze film toch te gaan kijken.
gomovie
Slechte film. Ik ben er zelfs echt bij in slaap gevallen.
Jammer, maar voor de moeit toch 1 ster.
Raz
Ook al was het een geweldig goed verhaal,
met zulk science-fiction zet ik hem al snel uit.
Justinw
wat een slecht film, je ziet gewoon camera's in het beeld. Het ene moment zitten ze in een GMC auto en het andere moment in een chevrolet. Ik was met een paar mensen aan het kijken en hij bleef opstaan, maar ben gewoon weggelopen en ff achter de pc gaan zitten.
Omdat ie zo slecht was keken we nog een film, Law Abiding Citizen die duidelijk beter was.
0.5* volgens mij me eerste halve ster.
Frans17
pff.. ik had even een andere film in gedachte toen ik dit ging kijke.. maar wat is dit ontzettend slecht... alleen die begin actie scene al... dat geluid van die uzi's klopte niet.. ze hielden hem verkeerd vast.. PRECIES als die gasten wille knalle worden zij neergeknald.. ontzettend slecht gewon...
0.5 sterre voor mij.. omdat ik niet lager kan stemme
Shakermaker
Waarom kun je niet lager geven dan 0,5? Wat een ontzettende slechte film! De slechtste film die ik ooit gezien heb! Wat een tijdsverspilling!
RickZ
Overslaan dus. Wie hieronder nog aangeeft de film toch te hebben gezien heeft bovenstaande blijkbaar niet gelezen!
gijsvogel
Deze komt met stip binnen op nummer 1 in de flop 100
heeft ie alleen 250 stemmen voor nodig...
MyLegacy.nl
Erg ellendige film, Cast zonder acteer kwaliteiten. Film moest het daarom dus van de special effects hebben, die buiten het slechte overmatige gebruik al weer gauw ongeloofwaardig werden.
Je weet dan vast wel wat ik bedoel wanneer ik zeg, PIEPENDE banden op het zand bijvoorbeeld.
Geef niet vaak negatief, maar op deze film bespaar je de moeite door niet te kijken

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Ice Castles