• 9.374.369 stemmen

Geregisseerd door: Kenny Ortega

Met onder meer: Michael Jackson en Kenny Ortega

Releasedatum: 28 oktober 2009

Plot This Is It

"Like You've Never Seen Him Before"

De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen van de wereldberoemde popster Michael Jackson. Ook zien we enkele interviews met vrienden en creatieve partners van Michael. De film bevat voornamelijk videomateriaal van de laatste repetities van Jackson voor zijn nieuwe reeks concerten, kort voor de dood van de popster op 25 juni.

avatar van Respekked

Respekked

Volgens mij pas net begonnen.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Wat kijk ik hier naar uit nog een maand!

avatar van Quentin

Quentin

missl schreef:

Het uitmelken gaat nog even door.

Vind ik wel meevallen, wil dit gewoon graag zien.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Nu weten we in ieder geval dat Kenny Ortega verstand heeft van muziek. .

avatar van Sjoerd111

Sjoerd111

missl schreef:

Het uitmelken gaat nog even door.

Ach, doe niet alsof jij de kans zou laten liggen om dit uit te brengen. Er zou denk ik sowieso een making of komen en er zouden veel mensen teleurgesteld zijn als deze beelden alsnog niet werden vrijgegeven. Hoewel ze het daar natuurlijk niet om doen, maar had jij de kans laten liggen?

Er worden ook zat WO2 films gemaakt, wat dacht je van de films en docu's over 9/11. Daarin worden erge (vele ergere) gebeurtenissen toch ook commercieel gebruikt?

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Is dit echt een bioscoop release waardig? Dit is dus echt uitmelken, nu nog wachten op de 100de onofficielle biografie boeken waarvan 10 waarschijnelijk een verfilming krijgen.

Ok, MJ maakte goed muziek dus meer dan een CD-release met zijn beste hits heb ik niet nodig. En volgens mij zijn de mensen die 100x hiervoor naar de bios gaan toch al dood.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

Ziet er nice uit.

avatar van Sjoerd111

Sjoerd111

Ben blij dat ze niet hebben gekozen voor één of andere sentimentele trailer, maar met een bescheiden trailer die vooral smaakt naar meer.

Sjoerd111 schreef:

Ik laat geen 1 kans liggen. En zeg niet dat ik het niet leuk vind dat deze film uit komt, toch vind ik het jammer dat er nu allemaal cd's films, boeken opnieuw uitgekomen zijn van hem, iedereen ineens ontzettend fan is en alles koopt.

Deze film moet bijvoorbeeld nu heel snel afgemaakt worden, nu uitgebracht worden zodat iedereen er massaal heen gaat, als het over een jaar uitgebracht zou zijn, zijn er veel minder mensen geinteresseerd. allemaal marketing strategisch ontzettend verantwoord maar ik vind het ook een vorm van uitmelken.

avatar van Rpattz

Rpattz

Dit word echt leuk, hier kijk ik echt naar uit.

Ben benieuwd wat Michael er van heeft gemaakt.

Heel erg jammer dat de echte show niet is doorgegaan.

R.I.P king of pop!

avatar van seantogood

seantogood

Ik kijk hier zeker naar uit. Ben blij dat ze nog beelden hebben van Michael in goede staat.

Trailer is zeker goed. En hij verdient wel een film

Rest in peace Michael jackson

avatar van dulcinea

dulcinea

Ik ga er niet voor naar de cinema maar ga hem wel achteraf ns bekijken. Is dit een cinema-release waard? Ach ja, ik kan de twijfel bij sommigen begrijpen maar voor de fans en zeker degenen die de show gingen kijken is dit gewoon een mooie gelegenheid om die show toch nog te beleven, toch anders dan op een gewoon tv scherm kijken he, ook ergens een manier om nog ns samen naar the king of pop te gaan kijken, dus waarom niet! Laat de fans ervan genieten zou ik zeggen.

missl

Weet iemand waarom deze film maar 2 weken draait?

avatar van Tun-89

Tun-89

Ik kan niet wachten!

Ik ben blij dat ze nog mooie beelden hebben van hem,

maar wel heftig om zijn laatste dans te zien

R.I.P Michael Jackson We'll Always Love you KING OF POP!!

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Tun-89 schreef:

Ik kan niet wachten!

Ik ben blij dat ze nog mooie beelden hebben van hem,

maar wel heftig om zijn laatste dans te zien

R.I.P Michael Jackson We'll Always Love you KING OF POP!!

Je was zeker ook al groot fan voor z'n dood?

avatar van Tun-89

Tun-89

AddictedToMovies schreef:

Je was zeker ook al groot fan voor z'n dood?

Ojaa, al sinds ik klein ben! al z'n c'ds heb ik, posters in me kamer, ik volgde hem via z'n sites alles. dus wel heftig, maar ik kijk er naar uit, mooie beelden van deze Legende!

avatar van serpico

serpico

Leuke reclame campagne. Maar als het zo geweldig is, nogal vreemd dat leuzen als "For 2 weeks only" en "Only in theaters for a limited time" ook gebruikt worden. Ben wel benieuwd, maar verwacht er tegelijkertijd niet zo veel van. Trailer is in ieder geval prima.

Ik heb mijn tickets al gekocht!

Kan niet wachten, michael jackson is mijn idool!

rest in peace

avatar van Fonzie

Fonzie

Tickets ga ik vanavond bestellen, lijkt me enorm gaaf hem nog voor de laatste keer te zien optreden, maar ook met een dubbel gevoel natuurlijk.

avatar van seantogood

seantogood

Weet iemand hoe lang de film misschien duurt?

avatar van werry

werry

ja, 110 minuten zoals ik heb vernomen op een aantal site's.

110 minuten kwaliteit van de bovenste plank.

avatar van Mug

Mug

De vreselijke minutenlange trailer die nu te zien is in de bioscopen is toch wel iets anders dan 'kwaliteit van de bovenste plank'. Incl. geslijm van vele mensen hoe goed Michael wel niet is. Ik ben bang dat het footage materiaal van hoe de show geworden zou zijn gereduceerd zal worden tot plusminus een kwartiertje.

avatar van gukker

gukker

Dit wordt voor mij dé film van het najaar. Ben erg benieuwd hoe de laatste show is geworden.

avatar van gukker

gukker

Al de beelden waren al opgenomen, dus alleen de montage hoefden ze nog te doen na Jackson's dood. Zolang ze een hoop beelden uit zijn show laten zien kan dit zomaar een van de beste documantaires ooit gemaakt worden.

missl

ik snap dat de beelden al opgenomen waren, je kan em moeilijk gaan filmen als hij dood is.

Dat is ook mijn punt niet.

avatar van vinnie2000

vinnie2000

denk niet dat dit een release waard is in de bioscoop, het is niet 'af' namelijk.

avatar van marcjeb

marcjeb

de beste entertrainer ooit..

Lijkt me geweldig om dit te zien,, dit waren gewoon echt zijn laatste momenten, niks geen uitmelken.. Dit is wat mensen willen zien mensen zijn nieuwschierig, en al die mensen die een kaartje gekocht hebben kunnen nu iig de beelden zien van de show.

al die jaloerse mensjes hier..ze begrijpen er nx van..

avatar van Reinbo

Snel in elkaar geflanste docu, leuk voor de fans, maar vrees dat het slijm ervan af gaat druipen. Ben op zich wel benieuwd of hij nog iets vernieuwends in petto had. Toch wel een soort van ultieme timing om 2 weken voor je come back tour te overleiden, daar kunnen zelfs Monroe, Morrisson en Lady Di niet tegen op. Zal wel een flinke hit worden.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Voor z'n dood hoorde je (bijna) niemand over hem, nu hoort hij opeens in het rijtje van Elvis, Beatles... Wat een onzin! (Niet dat ie slecht was, maar zo overhyped sinds z'n dood) Eerst zit de media hem helemaal zwart te maken (figuurlijk) en later zitten ze 'm op te hemelen en zeggen ze dat "de media" een verkeerd beeld heeft gecreeërd. Wat een bullshit.