• 9.369.514 stemmen

The People I've Slept With (2009)

Komedie | 89 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Quentin Lee

Met onder meer: Karin Anna Cheung, Lynn Chen en Wilson Cruz

Plot The People I've Slept With

Angela (Cheung) houdt van vrijen. Dit doet ze heel vaak. Zo vaak dat ze moet opschrijven waar ze allemaal is geweest, voor dat ze het vergeet. Op een dag ontdekt ze dat ze zwanger is geraakt, waar ze geen idee heeft wie de vader kan zijn. Juliet (Chen), de zus van Angela, vertelt haar dat ze de baby moet houden en een normaal leven moet beginnen. Angela luistert naar haar zus, en besluit de baby te houden. Ze zal op zoektocht moeten gaan naar de identiteit van de baby's vader.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Elineloves

Elineloves

“A slut is just a woman with the morals of a man.”

Enfin. Ik hou er niet van, dat soort gedragingen, of je nou een man of een vrouw bent. Zeker niet als je het daadwerkelijk niet meer bij kunt houden met wie je allemaal het bed, de bank, de wc of weet ik veel welke plek gedeeld hebt. Waarom kijk ik deze film dan toch, terwijl ik weet dat ik me hier ontzettend aan irriteer? Ik weet het zelf ook niet meer.

Het begon al achterlijk, met een videoboodschap van slutty mom voor haar dochter. Ik vroeg me meteen af waarom je je dochter zou willen vertellen dat mamalief een 'losbandig type' is geweest.

En dan al die mannen, met al die fotootjes en alle nicknames.. Jezus. Toch wel sneu als je zo'n leven wil leiden. Om de zoveel minuten weer een vrijparty terwijl de zoektocht naar de verwekker van het kind door gaat.

Wat jammer is, is dat het werkelijk nergens grappig, mooi, ontroerend of enigszins boeiend wordt. Wat een verspilling van tijd. Vooral dat einde, waarbij ze haar dochter nog even toespreekt dat ze vooral moet doen wat ze zelf wil en zich niets aan moet trekken van anderen. Met andere woorden, pak wie je pakken kan en ga om de zoveel tijd naar de dokter voor een soa-test, want dát is pas het 'echte' leven.

Brrrr.

avatar van SimonV

SimonV

Leuke film met grappige scenes. Soms een beetje tenenkrommend in beeld gebracht, maar leuk geacteerd. Duidelijke chemie tussen hoofdrolspelers.