• 9.370.389 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Parviz Saghizadeh

Met onder meer: Michael Madsen, David Carradine en Michael Blain-Rozgay

Plot Road of No Return

Vier huurmoordenaars worden ingehuurd door een groep vage zakenlieden. De huurmoordenaars zijn allemaal onderling uitwisselbare karikaturen, flinterdunne stereotypen die het grootste deel van de tijd dat ze zijn ingehuurd samen moeten doorbrengen. Ze leren elkaar beter kennen en delen hun gevoelens met elkaar. Al snel raakt het bij de mannen bekend dat ze zijn ingehuurd door ambtenaren van de regering die gedwongen worden om buiten de officiële kanalen om te opereren om een stel grote drugsdealers uit te schakelen. Als ze tijdens de operatie een weesmeisje redden, ontstaat er een band tussen de mannen en het meisje en brengt dat het slagen van de missie in gevaar. Om de leiders achter de operatie niet te compromitteren wordt besloten dat de vier huurmoordenaars gedood moeten worden.

avatar van 606

Vrij zwakke film met veel te weinig actie

Alleen het verhaal is wat te standaard maar met 1 onverwachte ding erin, acteren ging

2,5 ster

avatar van RickZ

RickZ

Misdaadfilm, slappe B-film over 4 huurmoordenaars met nepperige schietscenes. Ik heb niets onverwachts gezien, het was allemaal prul.

avatar van Goezzzz

Goezzzz

Wat een bagger film. Hij is zo slecht dat het soms grappig is.

avatar van pve

pve

vraag me af waarom een paar grote acteurs zich hebben laten strikken om in totaal 10 minuten op te draven

een reservoir dogs achtige film waarvan het opnemen ervan net zo lang heeft geduurd als de film zelf

echt giga veel tijd is er niet in gestoken das ook aan de acteerprestaties te zien

het verhaal is een bijeengeraapt zooitje waar een blinde nog niks aan zou kunnen verpesten

de dialoog is ronduit slecht

camerawerk lijkt op een examen project

de muziek lijkt afkomstig van de josti-band

(op zich geweldig maar voor zo'n film echt compleet verkeerd)

al met al zinloze tijdsverspilling

1* voor de moeite

avatar van biebel

biebel

Dit is misschien wel de slechte film die ik ooit heb gezien. Echt zeker weten zal ik het nooit doen, want na dik een half uur kon ik het niet meer aanzien.

avatar van papaEd

papaEd

redelijke film verveelde niet maar,ik had er meer van verwacht zeker gezien de cast die er in zat. Road of no return zit net niet tegen een B film aan

avatar van gabsor

gabsor

Slappe film met karakteristieke cast. Helaas.