• 9.378.898 stemmen

Geregisseerd door: Àlex Pastor en David Pastor

Met onder meer: Lou Taylor Pucci, Chris Pine en Piper Perabo

Releasedatum: 24 september 2009

Plot Carriers

"The rules are simple. You break them, you die..."

Vier jongeren rijden door de woestijn richting de kust. Ze proberen te vluchten voor een uitgebroken virus dat de hele wereld in zijn greep heeft. Vastbesloten om aan het virus te ontsnappen reizen Danny, zijn broer Brian, en hun vriendinnen Bobby en Kate zo snel als ze kunnen richting het zuidwesten van de VS. Na vier dagen staan ze voor grote morele beslissingen. Ze ontdekken dat het virus niet de grootste vijand is, maar de duistere kant in henzelf.

avatar van seantogood

seantogood

Best een matige filmpje..Geen goed samenhangend verhaal.

Acteer werk is ook niet op z'n best.

Cinematografie is ook best saai, niet boeiend..

Effecten zijn ook zwak....Niet eng.

Een film om te vergeten, spijtig dat ik hem in de bios heb gezien.

Sommige scenes waren wel leuk uitgewerkt. Zo bijvoorbeeld wanneer hun om bezine vragen, dat karma gedeelte is leuk.

Voor mij een 2,0 niet uitdagend, maar nog net niet slecht.

avatar van Billy10

Billy10

Ik vind het best een prima film! Veel interresante scenes waar de onderlinge relaties in een hoofdrol spelen. De film is misschien niet super spannend en misschien dat daarom veel mensen hem zo laag rate.

avatar van Theunissen

renalpha schreef:

Heb hem gezien, goeie film.

Absoluut geen standaard zombie film. Zou hem nog keer zo kunnen kijken. Zeer vermakelijk.

Zombie film

Deze film had dus nul komma nul te maken met zombies.

avatar van Jase

Jase

Bij een sneak prewieuw bekeken,

Dacht YIPPIE weer een film waar

de halve wereld uitgeroeid word.

Jammer genoeg was het einde

nogal bagger.

avatar van rep_robert

$pecial schreef:
Best een geinige film. De cast is verre van goed en de film stikt vol onlogische handelingen van de personages.
Carriers doet niets vernieuwend, is nooit echt eng of spannend, maar het is geen slechte film. Pluspunt van deze film is nog het behoudt van enige realiteit, nergens gaat de film over de top.

Krappe 3*

Helemaal eens met jou.
De spanning zit er goed in, de plaatjes zijn ook mooi. Het claustrofobische gevoel van een verlaten wereld is heel mooi uitgewerkt in deze film.
Echter eng wordt het niet echt(op 1 a 2 schrikmomentjes na) en de personages handelen de ene keer wel geloofwaardig en de andere keer niet.
Het moment van Bobby vond ik wel indrukwekkend, maar ik had wel het "boontje komt om zn loontje" gevoel.
Zo achterlijk dat ze bij dat meisje gaat kijken, waarom ze dat plastic weg haalt en niet gewoon de kofferbak open doet is me een raadsel, aangezien ie niet op slot zat).

Het is verder heel realistisch uitgewerkt, nergens gaat het over de top. Vond het sentimentele gedoel van de homevideo banden(vooral op het einde) van de broers ook niet gelukt, je zag er namelijk geen reet van terug in de films dat ze broers zijn en een band met elkaar hebben.

Een leuke film om is gezien te hebben, zal hem zeker nog een keer bekijken. Maar een klassieker is het niet, daardoor zijn de hoofdpersonages te vaak onlogisch bezig en zijn ze ook redelijk plat uitgewerkt(vooral die Kate, gespeeld door Emily vanCamp was meer beeldvulling dan een personage)!

avatar van Hydra85

Hydra85

Wat een slechte film is dit.....
Veel horrors/thrillers gezien, en er zitten veel slechte dingen tussen.

Maar dit is ten eerste een uitgekauwd verhaal (epidimie of virus en iedereen gaat dood).
Ten tweede is juist dat verhaal niet eens uitgewerkt (waar komt het vandaan? Waarom? Wat is er tegen te doen? etc.).
Je krijgt alleen maar te zien dat er een epidimie is, besmettelijk, en van de hoofdrolspelers krijgen er 2 de ziekte en gaan dood cq. uit de film.

Heb nog nooit een film compleet samen kunnen vatten in 1 zin, waar dan alles in zit. Maar bij deze lukt het.

Verder is hij ook nog op geen moment eng. Zelfs in de bioscoop was het niet 'enger'.
Het spannendste moment vond ik nog dat ik heel erg naar de wc moest, en dus gewoon kon gaan. lol....

Daarom een 1,5 van mij. die 0,5 omdat je hem wel makkelijk kunt uitkijken en dus niet langdradig is.

avatar van Bla

Bla

Tja, voegt niets toe aan het genre. Beetje een 13 in een dozijn filmpje. Moet wel zeggen dat ik het fijn vond dat je meteen in de film zat. Geen ellenlange introductie, gewoon hoppa die film in.

avatar van Tranquilla

Tranquilla

Wat een gare k*tfilm was dit zeg. Absoluut niet vermakelijk. Zit totaal geen verhaal in. En hoe kwamen ze aan deze virus? ook niet verteld. nep nep nep nep nep.. GEEN AANRADER. dit mogen ze geen horror noemen, want hij was geen enkel moment eng. En waar bleven al die beelden die te zien waren in de trailer? ook niet gezien.. zwaar neppe film. Gr

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Voor de pauze vrij slapjes allemaal, na de pauze een stuk beter. Het einde vond ik wel apart in positieve zin.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Volgens mij hebben nog geen 15 acteurs meegewerkt aan deze film, iets wat ik vrij uniek en frappant vind.

Toch schets je op die manier wel een duidelijk beeld: Ze zijn helemaal alleen.

De relatie tussen de 2 broers kwam maar heel matig naar voren, een droom halverwege de film en een paar home-videobeelden. Dat was het eigenlijk.

Wat mij vooral erg stoorde was dat aan het begin heel duidelijk de regels worden uitgelegd, maar vervolgens knipper je 3 keer met je ogen en zie je al dat de jongelui zich nauwelijks aan de regels houden.

Op die manier komt het beeld van een epidimie niet echt overtuigend naar voren. Mondkapjes worden opgedaan nadat ze de autogordel omgedaan hebben en zo zijn er meer momenten, waarbij je twijfelt aan de constante dreiging die ontbreekt in het script.

Dit alles doet mij een beetje twijfelen tussen 2,5 of 3 sterren.

Ik geef de film op dit moment 3 sterren, omdat de jongen uit Star Trek zijn veelzijdigheid nadrukkelijk laat zien. Iets wat bijvoorbeeld Shia Lebeouf vaak ontbeert.

avatar van Evilized

Evilized

Dit is een geweldige goeie film

Als je van actie of zombies houd dan moet je deze niet kijken

ben je meer van diepgang en verhaal dan zit je hier goed.

De film begint gelijk midden in de chaos van een virusuitbraak.

Ik vond de film ijzersterk er zaten wat momenten in waar ik dacht van wat zou ik doen in die situatie sommige keuzes lijken niet logisch maar mensen met hun rug naar de muur maken soms rare beslissingen.

Het acteren was boven verwachting vooral de dialogen tussen de twee broers zijn sterk.

Het geluid en de muziek weten je ziel te raken.

je leeft erg met de hoofdrolspelers mee wat ze meemaken.

iedereen kreeg z'n moment in de film al had 1 van actrices een wat magere en vage rol.

Als je uit deze film komt heb je een gevoel alsof je in elkaar geslagen bent en laat je nog lang over deze film nadenken.

de film is alleen saai (zoals veel beweren) als je niet met je gevoel erbij kan komen.

Conclusie het is een spannende film met goede acteer prstatie paar goede schrikmomenten herkenbare situatie en als hoogtepunt een geweldig einde

5 sterren van mij.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Goede cast, goed uitgewerkt verhaal. 3.5 *

avatar van ralfsjam

ralfsjam

hahaha... echt een film die je goed vind of niet. samen gekeken met mijn vriendin. zij had zoiets van: "waar hebben we eigenlijk naar gekeken?" en ik vondt hem wel goed eigenlijk.

okay, dat horror kun je eigenlijk wel weglaten, want echt eng was hij niet. en in zeker opzicht was het ook meer een drama. want het ging meer om de eigenlijk verhalen die zich in de auto afspeelde.

maar goed, hij staat onder het kopje "horror/thriller" en zo wordt hij ook aan de man gebracht. dan is het in mijn ogen een horror waar ze goed in acteren, en waar het verhaal simpel is, maar leuk gedaan. gore-liefhebbers zullen het teleurstellend vinden.

ik heb er van genoten in tegestelling tot mijn vriendin, die vond er geen zak aan....

3.5

avatar van Horrorfreak12

Horrorfreak12

goed geacteert maar slecht verhaal

soms werd het zelfs saai

maar het was leuk om Chris Pine eens bezig te zien in horrorfilm

avatar van shiny31

shiny31

in de kunst noemt men het : less is more.

dit is ook zo'n film.

verwacht geen heftige scenes of uitleg... maar psychologisch erg goed.....

jammer dat hij zo snel uit de bioscoop is verdwenen.nu maar wachten op de dvd release....

avatar van stinissen

Film kost bijna niets , meer gage dan wat anders .

Dan blijkt maar weer eens dat budget niet alles is de film is meer een pscho/thriller dan een horror maar is zeer vermakelijk om te kijken.

avatar van Khd

Khd

Een leuke film. Heeft me geboeid tot het einde. Geen monsters of vampieren die de wereld teisteren met geweld en bloed. En eindelijk ook geen film waar de oorzaak als centraal punt wordt verteld.

Jammer dat die film hier ondergewaardeerd. Tis minstens 3 sterren waard.

avatar van Gameface

Gameface

Absoluut geen slechte film......had geen verwachtingen....verhaal bleek niets nieuws te zijn....toch bleef de film boeien tot het einde. Gewoon lekker geacteerd en goed gefilmd. Mooi licht en kleuren.. 3,5 sterren voor de aangename verrassing.

avatar van swivv

swivv

Serieuze tegenvaller met heel weinig actie. Horror kan je dit niet noemen.

Qua verhaal wordt er heel weinig uitleg gegeven over dat virus.

Ik had er een volbloed horror van gemaakt. Je zit gewoon te wachten op geïnfecteerde mutanten die de hoofdacteurs gaan aanvallen, maar ook dat blijft uit. Als je besmet bent, ga je blijkbaar gewoon langzaam dood, that's it. Dat gevoel had ik perssonlijk ook een beetje toen ik de film bekeek... Jammer 1op 5

avatar van mixmaster

mixmaster

geen horror maar een drama .

op zich een mooie film maar niet wat je verwacht .

het gaat meer om de onderlinge relaties gecombineerd met het virus .

toch best goed gespeeld en je wilt de film toch af zien.

avatar van brave71

brave71

ja, meer drama dan iets anders, daardoor vond ik hem tegenvallen, ook door het einde.

Alles bij elkaar niet meer dan 2,5 *

avatar van Skrean

Skrean

Goed uitgevoerd maar deprimerend filmpje over de mexicaanse griep.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Carriers lijkt eigenlijk best wel veel op Zombieland, alleen is carriers geen Comedie, zeker het begin lijkt heel veel op ZL b.v met de regels waar ze zich aan moeten houden.. Het acteren is ook vrij goed en ondanks dat er maar een stuk of 10 mensen in de film voorkomen bleef het me toch boeien. Alleen een beetje vreemd dat ze niet allemaal besmet zijn , ze zitten tenslotte toch gezamelijk in de auto. Maar toch 3,5 ster

Inderdaad een soort van 28 Days Later/Zombieland mix.

Filmpje is best aardig, bij momenten zelfs een aardig spannend, maar weet toch niet helemaal te overtuigen. De "jeugd" is in ieder geval wel beter te verdragen dan normaal in dit soort filmpjes. Verder is de setting fjin en is het idee om gewoon een verhaal binnen deze setting neer te zetten (de film gaat niet zozeer over het virus) best leuk.

Visueel is het allemaal een stuk minder interessant en bijster origineel is de film verder ook niet. Er had wat meer met de sfeer gedaan kunnen worden en ook het horrorgedeeltje had misschien een kleine boost verdiend.

Maar al bij al een aardig vermakelijk filmpje. Goed tussendoortje, paar leuke elementen en een waardig einde.

avatar van barcam

barcam

Uitstekende meer psychologische dan horror film met goed gevonden einde. Minder personages en effecten dan 28 Days Later maar zeer goed geacteerd.

Aanrader.

avatar van 606

Niet een echte horror maar het idee is leuk.

Zo zie je maar dat iedereen aan zich zelf denkt in zo'n situatie.

avatar van WessRocks

WessRocks

Weinig afwisseling in het verhaal, het is een beetje constant het zelfde. Er zijn al wat films vooraf gegaan met het zelfde verhaal en die hebben het beter uitgewerkt. Acteurs waren wel goed.

avatar van danuz

danuz

Onderhond schreef:

[..] Visueel is het allemaal een stuk minder interessant [..]

Jammer, want juist met Benoît Debie achter het roer (Irréversible, Vinyan, Innocence, ..) was dat de reden om hem nu juist wel eens te zien..

avatar van Macmanus

Macmanus

Valt genoeg te genieten hoor. Hoewel Benoit in Amerika wel altijd net wat conservatiever is helaas. Beetje jammer van de marketing voor deze film, trailer deed echt veel meer horror vermoeden wanneer het eigenlijk helemaal geen horror film is. Gaat ook helemaal niet om zombies of virusbesmette killers ofzo, maar om een virus dat iedereen gewoon heel snel dood. Zoals dat mocht het ooit gebeuren een stuk waarschijnlijker is. Zou het toch een keer proberen hoor, stuk boeiender dan je zou verwachten van een jonge cast en zo een onderwerp.

Wow, echt? Debie? Vond het erg slordig en ongeïnspireerd.