Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Àlex Pastor en David Pastor
Met onder meer: Lou Taylor Pucci, Chris Pine en Piper Perabo
Releasedatum: 24 september 2009
Plot Carriers
"The rules are simple. You break them, you die..."
Vier jongeren rijden door de woestijn richting de kust. Ze proberen te vluchten voor een uitgebroken virus dat de hele wereld in zijn greep heeft. Vastbesloten om aan het virus te ontsnappen reizen Danny, zijn broer Brian, en hun vriendinnen Bobby en Kate zo snel als ze kunnen richting het zuidwesten van de VS. Na vier dagen staan ze voor grote morele beslissingen. Ze ontdekken dat het virus niet de grootste vijand is, maar de duistere kant in henzelf.
Danny Green
Doctor
Survivalist
Survivalist
Vascago
Doen ze dit bewust ofzo? Net nu de Mexicaanse griep de halve wereld op z'n kop zet, komen ze met zo'n film
Maar het ziet er verder idd wel goed uit.
rody289
Pastichio Rocker
Aan de hand van de trailer lijkt dit een 28 Days/Weeks Later rip-off. Zag ook die acteur van Law & Order: Special Victims.
Angrod_Pallanén
TV-sterretjes, over het algemeen niet eng, een paar schrikmomenten, yep dat wordt weer genieten!
renalpha
waarom moeten de horrors van hollywood altijd weer tieners bevatten...
Dat komt omdat dit soort films onder jongeren vallen.
Ik hoef echt niet te kijken naar Mel Gibson of Tom Hanks in dit soort films.
Deze film belooft wel weer wat, ik vind het altijd interresant om te zien wat er zou kunnen gebeuren.
deTuinman
Dat komt omdat dit soort films onder jongeren vallen.
Ik hoef echt niet te kijken naar Mel Gibson of Tom Hanks in dit soort films.
Dus het is of soapies of Mel Gibson en Tom hanks?
dit soort films vallen niet onder jongeren, maar de makers willen natuurlijk weer geld verdienen en zetten dus lui in de cast waarmee de pubertjes zich kunnen identificeren
verkrachting van het filmmaken
mandy7
chris pine en piper perabo zijn geen soap acteurs
emily van camp heeft wel series gedaan, maar geen dagelijkse soaps
dus... toch nog maar eens imdb bezoeken voor we foute conclusies trekken
getyourchucks
Niet zoveel aan, weer een standaard virusfilm die voor mij niks nieuws toevoegt aan het genre.
mandy7
Vond het fijn dat het niet geromantiseerd werd.
Het was een lekkere recht toe, recht aan film.
Hij begint gelijk, ze rijden rond en 2 minuten later is er al duidelijk wat er aan de hand is.
Soms heb je wel eens dat het 1e half uur bij dit soort films nog redelijk feel-good is. Dat iedereen het nog naar zijn of haar zin heeft en dat ze dan ineens problemen tegenkomen.
Dat was hier niet zo, en dat was fijn.
En de film gaf ook geen aandacht aan dingen die niet relevant waren.
Het boeit niet hoe een virus heet of hoe het ontstaan is, het gaat om wat het doet en wat je moet doen om het niet te krijgen.
Heb hem nu een 3.5 gegeven, maar denk dat ik het nog ga aanpassen naar 3.0. Ga ik nog even over nadenken.
Sunrise
Best goede film,geen standaard virusfilm die voor mij iets nieuws toevoegt aan het genre
namingway24
Dit is een film waar ik TOTAAL niks van afweet. Alleen het plot ken ik nu, en een trailer heb ik nog niet gezien (ook niet in de bioscoop). Hopelijk is dit een aangename verrassing als ik hem volgende week ga kijken...
Zo net helaas in de Biooscoop gezien. Dat had ik beter niet kunnen doen want de film is gewoon slecht. Het verhaal stelt niets voor en boeiend of spannend wordt het nooit. Doordat de acteurs ook nog eens slecht waren (erlijk gezegd denk ik dat met andere acteurs deze film ook niet beter zou zijn geworden) komt deze film op een bedroevend slecht niveau uit.
Degene die naar deze film willen gaan kunnen dat beter niet doen. En als men toch gaat "ik heb jullie gewaarschuwd"
Oh ja er was nog 1 positief ding aan deze film en dat was dat hij maar 90 minuten duurden. Waren wel 90 minuten lang een foltering want je zit steeds te wachten tot er wat gebeurt terwijl er gewoon niets gebeurt.
Frostelli
Net in de bioscoop gezien. Wist eigenlijk niet wat ik er van moest verwachten maar heb maar een kaartje gekocht. Het begon opzich aardig en de film leek zich wel te ontpoppen tot een (onorigineel) vermakelijk verhaal. Er waren zeker momenten waar de film goed doordacht was en er dingen gebeurde waarvan je later pas de relevantie van begreep. Toch was het een film die eigenlijk nergens over ging.. Op een gegeven moment besefte ik ook dat deze film geen goed einde kon hebben en dat had het ook niet..
Helaas,, de film leek wel aardig te zijn maar was als ik heel eerlijk ben onorigineel, slecht verhaal en eigenlijk ook toch wel saai
chris pine en piper perabo zijn geen soap acteurs
emily van camp heeft wel series gedaan, maar geen dagelijkse soaps
dus... toch nog maar eens imdb bezoeken voor we foute conclusies trekken
met soapacteurs, bedoel ik het acteergehalte, ze komen daarvoor in aanmerking dus het klopt wel degelijk
Mai*
Heb net de trailer gezien, dacht best aardige film maar naar al die reacties hier gelezen te hebben...tja.
Ik wacht wel tot die uit is op dvd ofzo.
namingway24
Ga deze film in de bioscoop bekijken, en hoop op een erg lege zaal. De film heeft een intiem, claustrofobisch sfeertje, ondanks de uitgestrekte vlaktes. Er is een begin-en eindpunt, en er komt nooit een uitleg over het hoe en waarom. Dat kon ik erg waarderen. Als je een film wil zien die alles voorkauwt, moet je hier vooral niet heen gaan. Dit is geen film die je lang zal bijblijven, maar die je aandacht er voor de volle 90 minuten bijhoudt.
Ga deze film in de bioscoop bekijken, en hoop op een erg lege zaal.
Dat zal niet al te moelijk zijn met dit misbaksel van een film
namingway24
Da's nou weer gemeen (en overbodig). Maar ja, ieder zijn voorkeur.
FrisoBoei
Geen hele slechte film maar gewoon helemaal totaal niet bijzonder. Erg standaard verhaallijn die geen moment echt verrast.
Net alsof ze gewoon "hoe maak ik een virus film voor Dummies" hebben gebruikt als filmscript.
Nasir
Ik had me op het ergste voorbereid gezien de score, maar hij viel reuze mee.
andrehoek
We hebben deze met z'n zessen in de bios zitten kijken. 3 Gasten en 3 dames, de mannen vonden 'm goed en de vrouwen vonden 'm dus niet goed. Is het dan misschien een for men only...??
Van het begin tot eind wist deze film bij te boeien, ondanks dat er geen echte knal momenten inzitten. De sfeer is helemaal goed. De keuzes die onze 4 acteurtjes nemen en moeten nemen passen goed bij hun karakters en laten je even nadenken over wat jezelf zou doen in zo'n situatie? Opgeven of doorgaan ten koste van alles....
Sjoerdow
Ik snap wat je bedoelt, kijk naar de nieuwste Final Destination.
Het leek wel alsof ik naar The hills aan het kijken was zo nu en dan.
Te suf voor woorden.
renalpha
Heb hem gezien, goeie film.
Absoluut geen standaard zombie film. Zou hem nog keer zo kunnen kijken. Zeer vermakelijk.
$pecial
Best een geinige film. De cast is verre van goed en de film stikt vol onlogische handelingen van de personages.
Carriers doet niets vernieuwend, is nooit echt eng of spannend, maar het is geen slechte film. Pluspunt van deze film is nog het behoudt van enige realiteit, nergens gaat de film over de top.
Krappe 3*

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

Hadashi no Gen
Animatie / Drama, 1983