• 9.377.648 stemmen

Alternatieve titels: Alley Tramps / Alley Tramp / I Am a Woman

Geregisseerd door: Herschell Gordon Lewis

Met onder meer: Julia Ames, Jean Lamee en Lisa Bourdon

Plot The Alley Tramp

"She Went For Anything In Pants!"

Nadat Marie haar ouders in bed aantreft beginnen haar seksuele gevoelens te ontluiken. Ze begint een verboden affaire met haar achterneef Philip. Terwijl haar ouders hun eigen verboden dingen doen blijven ze onwetend van Marie's steeds verdergaande experimenten. Uiteindelijk komen ze er stukje bij beetje achter wanneer de schooldirecteur hen vertelt dat Marie steeds minder vaak op school aanwezig is.

Marie Barker

Lily Barker

Marie's Friend

Secretary Darlene

Fred Barker

Radio Reporter Gene Stallion (stemrol)

avatar van Fransman

Fransman

De beschrijvingen hier en op IMDb klinken een stuk spannender dan waar ik naar heb zitten kijken. Naar wat de Amerikanen zo mooi een 'disfunctional family' noemen. Daar zijn ze dol op. Nou, deze gooit hoge ogen hoor. Moeder is seksverslaafd en wordt verwaarloosd door haar man. Maar aan minnaars geen gebrek. Pa doet het met z'n secretaresse en dochterlief doet het met iedere man die langskomt, te beginnen met neef Philip, vervolgens met de minnaar van haar moeder om te eindigen bij de dokter in het ziekenhuis..

Herschell Gordon Lewis was naar verluidt een kei met horror en gore, maar het sexploitation genre was kennelijk niet echt zijn ding. Spannend, sexy of ten minste onderhoudend wordt het nergens. De film is traag en met weinig geld gemaakt. Iedereen heeft veel tekst (zijn Amerikanen ook dol op, lullen), maar niemand kan acteren. Het is zelfs tenenkrommend slecht. Is er dan niks leuks aan deze film? Jawel, Julia Ames gaat voortdurend uit de kleren en bewondert zichzelf dan voor de spiegel. Haar voorkantje krijgen we niet te zien, maar ze heeft mooie borstjes en een prachtig kontje. En ze draagt van die king size onderbroeken. Heerlijk.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Meer erotische film dan drama want moeder en dochter gaan vrij vaak en gewillig volledig uit de kleren. De precieze leeftijd van de actrice die dochter Marie speelde is niet te achterhalen, maar ik durf wedden dat ze toch al in de twintig was en de actrice die haar moeder speelde niet veel ouder. Dus ja de film is enkel voor de voyeurs want een goed verhaal of sterke dialogen moet je hier niet verwachten. Dat er weinig budget was valt op dat de meeste scènes zich binnenskamers afspelen met een minimum aan interieur en een erg kleine cast (nog geen 10 personen tenzij we de radiostem van de regisseur zelf erbij rekenen). Nu goed met een speelduur van 67 minuten duurt het gelukkig niet al te lang. Wellicht is de film ook op een week of minder geschoten.