• 9.370.280 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Philippe Gagnon

Met onder meer: Alaina Huffman en Damon Runyan

Plot Amber Alert

Rechercheur Amber Cross probeert de voogdij over haar jonge zoontje te krijgen. Dit is een lastige opgave, omdat haar ex-man niet meewerkt. Op een dag krijgt ze de opdracht te onderhandelen met een gijzelnemer. Deze 20-jarige jongen houdt een groep kinderen gevangen in een schoolbus. Hij doet dit omdat hij geld nodig heeft om zijn zieke moeder te helpen. Zal Amber de gijzeling kunnen beëindigen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Aapje81

Aapje81

Redelijke tv film, met matige acteurs die het beste proberen te maken van een scenario dat je al duizend keer eerder hebt gezien. Omdat je toch wilt weten hoe het afloopt blijf je kijken. De korte speelduur helpt daar ook wel bij.

Niets bijzonder maar ook niet vervelend. Klassieke middelmaat.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Hahahaha...die poster.

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Aapje81 schreef:

Niets bijzonder maar ook niet vervelend. Klassieke middelmaat.

Dit dus.

Op Film1 vaak genoeg slechtere tv-films gezien die qua acteren en Special Effects vol door de ondergrens gingen.

avatar van Aapje81

Aapje81

morpheus2000 schreef:

Dit dus.

Heb geen idee waar Dit Dus over gaat maar je hebt zeker gelijk Film1 blinkt zeker wel eens uit in het uitzenden van erg slechte tv films maar dat maakt Amber Alert niet gelijk een goede film. Nou vooruit het einde had ik niet verwacht

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Met "Dit dus" bedoelde dat ik volledig met je mee ga in je beschrijving van "Niets bijzonders maar ook niet vervelend. Klassieke middelmaat".
Einde was wat onverwacht ja, maar wat moeders deed op een gegeven moment was natuurlijk wel weer op je klompen aan te voelen.

avatar van Decec

Decec

Een goede drama/thriller TV Movie...

Prima verhaal...

Prima acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...