• 9.377.370 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Andrew van den Houten

Met onder meer: Amy Hargreaves, Pollyanna McIntosh en Art Hindle

Plot Offspring

De voorloper van The Woman (2011). Amy Halbard en Claire Carey zijn ontvoerd door een stel moordlustige kannibalen en het enige wat zij nu willen is overleven. HIernaast zullen zij ook nog eens hun kinderen moeten proberen te beschermen tegen de gevaarlijke vleeseters.

avatar van Halcyon

Halcyon

Schijnt hoge ogen gegooid te hebben in Cannes. Ik zie vooralsnog geen release-datum, maar ik kijk hier stiekem wel wat naar uit.

avatar van Mug

Mug

11 September draait die in Breda tijdens het BUT Film Festival. Stiekem.

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

Geen slechte horror film. Soms oude camera techniek maakt deze film leuk en moet ik soms denken aan die oude horror films dat je er midden in zit. verhaal en acteurs zijn best slap en soms raar in beeld gebracht maar de film blijft toch boeien 2.5*

avatar van Zinema

Jack Ketchup.

De kannibalen zien er eerder uit als amateuristische Flintstones, en het acteerspel is beneden alle peil. Weinig gore en vooral heel veel ketchup. Geen enkele spanning echter, en een waardeloos verhaal met een nog waardelozer uitvoering.

Veel meer dan een aparte reclamespot voor Heinz kan ik er i.i.g. niet van maken.

Slecht.

avatar van Zandadder

Zandadder

Is er dan ook al een Off season?

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Ga de film nu maar eens kijken.

laat zo wel weer weten (of morgen oid) wat ik er van vond.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Vreselijk geacteerd (alhoewel dat geen slecht iets hoeft te zijn bij de zogenaamd ''grappige'' horrors). Redelijke special effects (viel me echt nog mee) maar de rest is butt. Had meer kunnen zijn als ze iets meer geld tot hun beschikking hadden gehad.

avatar van Voodoo

Voodoo

Wat een bagger film, acteren is zo slecht. als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan.

avatar van LucretiaBorg

LucretiaBorg

Kunnen ze tegenwoordig nou echt niks beters te bedenken dan deze bagger. En dan heb ik het nog niet eens over de waardeloze cast en special FX (welke, waar?).

Vooral de laatste 2 jaar is het bijna onmogelijk om nog een goede én originele horrorfilm tegen te komen en als de cast al goed is, dan is het weer niet eng genoeg en de paar goeden die er dan wel zijn worden zo vaak vervolgt, dat daar de lol ook al gauw van af is. Jammer, wanty ik hou echt welvan een goede horrorfilm, ik krijgf heimwee naar het verleden, toen was alles nog iig origineel, maar alles is tot in den treure herbruikt, vnl. op het mediumvlak en de zombiefilms en niet de slasherfilms vergeten...... pfff......

avatar van jstinissen

jstinissen

Zinema schreef:
Jack Ketchup.

Slecht.

helemaal mee eens

avatar van ASman

ASman

Ik vond dat het allemaal best wel te pruimen viel.

De film had een grimmige sfeer en een duistere vibe welke geholpen werd door de look van de film.

Acteerprestaties konden er mee door... niet meer niets minder. Maar waar de film all out in gaat , is op het gebied van brutaliteit. Het geheel is behoorlijk brutaal en bloederig. Taboes kent hij ook niet.

Het verhaal is inderdaad wat vergezocht, maar toch wel redelijk leuk.

Al bij al vond ik het een leuke film die zeker eens te bekijken valt voor zijn grimmige feel en gewelddadig karakter.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

het begin oogt zwaar amateuristisch, dus ik wilde de film eigenlijk al uitzetten. maar al snel werd ik meegezogen door de verschrikkingen van de film en de gore die ermee gepaard gaat. niet voor mensen met een zwakke maag.

avatar van 606

Helemaal niet zo slecht was goed te pruimen.

Vond de kids het goed doen.

Gore was ook goed.

3,5 ster

avatar van epetter

epetter

Vond het een goede horror met echte schrikmomenten ennee... niet voor mensen met een zwakke maag...

Waardeloos.

Nochthans zaten er een aantal zaken in die hadden kunnen leiden naar een leuke horror. De intro is boeiend, vooral de muziek. En het is allemaal best goor en aardig bruut.

Maar de regie ... pfffffrt. Doet denken aan die "grimmige" jaren '70 treut. Films als Chainsaw Massacre of zelfs Cannibal Holocaust. Vreselijk lelijk in beeld gebracht. Ook de muziek wordt enorm slecht gebruikt, terwijl er toch echt veel potentieel inzat. Echt niveautje TV-film.

Acteerwerk is het absolute dieptepunt, werkelijk niet om aan te zien. Net als de stilering van de "wilde mensen". Die Flinstones vergelijking is niks overdreven.

Jammer, want alles was er eigenlijk om een goed, bruut en smerig horrortje neer te zetten. Wat ontbrak was enige vorm van talent bij de regisseur.

avatar van Dinya

Dinya

Een echte horror-film. Helaas zit er niet echt een verhaal in en gebeuren er echt ranzige dingen, maar toch helemaal af zitten kijken. Een 2.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zwak.

Lullig verhaaltje boordevol ongerijmdheden en zwakke acteurs. Sfeer en spanning willen maar niet opkomen. Enkel de gore valt best mee.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

De kannibalen zagen er niet uit en het acteerwerk was vrij matig. Positieve is wel dat deze net als The Girl next door vrij goor was maar echt shockerend wordt het nooit.

avatar van maurice74

maurice74

Naargeestig sfeertje en redelijk origineel, maar verder matige horror.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Dit was een slechte film, erg amateuristisch.

Alsof een plaatselijke school als opdracht kreeg een film te draaien.

Erg low budget ook.

Ik geef niet snel punten onder de 2, maar deze moet er echt aan geloven.

avatar van Corcicus

Corcicus

Dik in orde. Goeie gore en eigenlijk niet slecht geacteerd ook. Vooral de inhoud van de dialogen en monologen stond mij zeer aan. Niet dat het niveau van pakweg Inception gehaald wordt, maar op een andere manier niet slecht. Heb me zeker goed vermaakt. De stijl van filmen was ook aardig, zoals wanneer die auto achtervolgt wordt en dan dat taaltje, best lekker.

avatar van 606

epetter schreef:

Vond het een goede horror met echte schrik momenten ennee... niet voor mensen met een zwakke maag...

Helaas waardeert niet iedereen deze film

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Wat een slechte film! En meer wil ik er niet over kwijt. 0,5 *

avatar van Noodless

Noodless

viel wel mee, best wel redelijk wat gore en geflipte toestanden.

Sommige scènes waren degelijk, maar er waren inderdaad ook wat flauwe en onnozele scènes bij. Vooral de scènes met de politie waren erg zwak. De kannibalen konden ook wel wat beter uit de verf komen. 5/10

Vascago

Vreselijke film. Het acteerwerk is vreselijk irritant en het taaltje dat de kannibalen spreken is zo mogelijk nog erger. De sfeer stond me ook niet aan, ook al zat er wel behoorlijk wat gore in de film. Maar dit vond ik ook veelvuldig te donker gefilmd en nogal goedkoop eruitzien. De kannibalen zagen er sowieso ook niet uit.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

En nu op naar The Woman Vascago Schijnen het één en ander met elkaar te maken te hebben...

Al schijnt deze wel een héél stuk minder te zijn, zoals de reacties (op de meeste sites) wel aangeven.

Vascago

Die ben ik nu aan het bekijken. Is een rechtstreeks vervolg. Begint gewoon bij de eindscene uit deze film. Maar ben nu 16 minuten aan het kijken en die bevalt idd stukken beter. Niet zulke irritante personages, betere regie, en een goede soundtrack zijn al zware pluspunten ten opzichte van dit deel.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ik wist niet dat het zo direct was... The Woman was iig prima te kijken zonder dit (misbaksel?) te hebben gezien.

Vascago

Misschien vind jij deze ook wel tof. De gore ging iig nog wel.

avatar van Halcyon

Halcyon

Net zoals in The Hills Have Eyes zien we een gedegenereerde kannibalenfamilie aan het werk. Sinds jaren verplaatsen enkele holbewoners zich langs de kustlijn van de VS en Canada om fatsoenlijke gezinnen op brutale wijze te vermoorden en op te eten. Aan hun gedragingen en onverstaanbare taaltje is duidelijk te merken dat beschaving hen volslagen vreemd is. Interessant uitgangspunt voor het tonen van een cultuurshock, maar dit potentieel wordt helaas niet benut. Bovendien oogt de make-up en kostumering bespottelijk goedkoop, wat niet meteen bevorderlijk is voor de geloofwaardigheid. Van spanning of dreiging is ook al geen sprake, waardoor je rustig kan concluderen dat deze verfilming van Jack Ketchums boek een grandioze mislukking is.