• 9.370.453 stemmen

Genre: Sciencefiction / Muziek

Geregisseerd door: Cory McAbee

Met onder meer: Cory McAbee, Crugie en Joshua Taylor

Plot Stingray Sam

Ruimtecowboy Stingray Sam en zijn oude gabber The Quasar Kid slaan de handen ineen voor een avontuurlijke missie: het redden van een klein meisje, dat gevangen gehouden wordt op een verre planeet. Onderweg beleeft het tweetal een reeks bizarre avonturen, waarvan genetische manipulatie en alternatieve gitaarrock de voornaamste ingrediënten zijn.

avatar van Macmanus

Macmanus

Eindelijk iets nieuws van de man die ons American Astronaut bracht! Te zien op het AFFF Imagine: 25th Amsterdam Fantastic Film Festival - imaginefilmfestival.nl. Blijkt speciaal bedoeld te zijn voor de mobiel.

avatar van Phoenix

Phoenix

Macmanus schreef:

Blijkt speciaal bedoeld te zijn voor de mobiel.

Wat wilt dat zeggen?

avatar van Knisper

Knisper

In eerste instantie werd de regisseur door het Sundance filmfestival gevraagd om een film voor mobiele telefoons te maken, maar uiteindelijk besloot hij ook gewoon een versie voor het witte doek te maken. Het geheel bestaat trouwens uit zes afleveringen.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Staat inmiddels bovenaan de ranglijst voor de Silver Scream Award. Dit maakt me nu wel benieuwd.

avatar van stinissen

Ik kon hier totaal niets mee, een groot drama....

avatar van zombie

zombie

stinissen schreef:

Ik kon hier totaal niets mee, een groot drama....

Wat had je dan verwacht; de nieuwe Michael Bay?

De trailer zegt voldoende, dit is geen mainstream film, maar een musical space western.

avatar van shugenja

shugenja

ik vind McAbee een hele geinig filmmaker die helaas te weinig maakt. American astronaut is de eerste keer leuk en na twee, drie keer zien wordt hij geniaal. Persoonlijk vond in Stingray Sam nog briljanter en als je die dus vaker ziet dan word hij zo geweldig dat je daar nieuwe woorden voor moet bedenken "fabeltantrisch" ofzo? Kan niet wachten op de nieuwe film die komt dit jaar uit (hopelijk). Stingray heeft een bijna goed lopend verhaal, geniale vondsten zoals een robot waar je dan in kan en dat ziet er ook supergrappig uit. De muziek vind ik een stuk beter dan bij de american astronaut en het werkt heel goed dat Stingray Sam een sidekick heeft.