Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: Sean Patrick Cannon
Met onder meer: Jillian Murray, Aubrey O'Day en Talan Torriero
Plot American High School
"Life Is What You Learn Between The Sheets"
Een jong koppel besluit al op vroege leeftijd te trouwen, terwijl ze nog op high school zitten. Gwen probeert los te komen van haar vader en door het huwelijk meer vrijheid te krijgen met haar kersverse man. Ook moeten ze de nodige problemen op school doorstaan.
Holden Adams
Jo Awesome
Gwen Adams
Miss Apple
wwelover
Wat een dramatische film. Humor sloeg totaal neit aan, ook de keuze voor een liliputter als rector was dom. Allemaal overslaan deze film!
Nonick2007
Wat wwelover zegt, 't enige leuke aan deze film is Jillian Murray op het eindfeest.
Jammer, ik wou dat ik er wat van meer kon genieten.
Xx Stifler xX
Wat een bout film zeg, de enigste reden dat ik geen 0,5 geef is omdat er een paar lekkere chicks bij zaten.
Ik raad niemand aan hier zijn tijd aan te verspillen.
Mezelf
Aubrey O'Day
oooooooh ik hield van haar toen ze nog in Danity Kane zat.. ZINGEND!!!!
acterend? ik weet niet..
Stroe
Kijk deze film aub niet. Totale verspilling van de tijd.
Het gaat nergens over.
Alleen paar mooie "gemaakte* vrouwen.
Hoog Paris Hilton gehaalte qua vrouwen.
Alexxx!
wat een verschrikkelijk film
echt de slechtste film ooit
tijdverspilling
heb m afgekeken in de hoop dat die nog beter werd
TEVERGEEFS!!!!!
tcdaizz
Een vreselijke film!
Heb hem niet eens afgekeken.. zonde van m'n tijd!
sandesh036
Wel een geinige film. Ik had alleen wel verwacht dat ze aan het einde weer bij elkaar zouden komen.
m1701
Jeetje zeg dit noemen we nog eens een film zonder inhoud.
Heb zeker wel slechter gezien maar het gaat echt nergens over
m1701
Nee film viel toch een beetje tegen helaas
Had gehoopt dat het verhaal iets beter werd maar nee.
Die vader is zooooooo ontzettend irritant en ranzig,
door zijn rol, werd de hele film omlaag gehaald helaas.
Verhaal was ook niet zo heel bijzonder.
Maar heb wel eens slechter gezien
skipy05
Geen slechte film maar ze hadden hem toch veel beter kunnen maken. Er zat iets in het verhaal maar het is slecht verfilmd.
Lavigne
Wat een waaedeloze film zeg,
dacht dat ie veel leuker zou zijn.
Enorm zonde van je tijd!
Wesley29m
Hoe bedoel je spoiler
the-hague-pride
heb me rot gelachen
maar was dan ook aardig van de kaart gister
fragm0nkey
nominated voor kutste film van 2009?
heb hem 20 minuten kunnen kijken en gezien de reacties waren de andere 60 minuten ook niets waard
komakie
Meestal moeten dit soort films het van mooie vrouwen hebben. De inhoud is immers vaak dramatisch en het acteerwerk zo mogelijk nog erger.
Maar bij deze film is het zo mogelijk nog erger. Van geen kant te volgen en eigenlijk slaat het allemaal helemaal nergens op.
Als er dan nog een doel in de film zit is het nog om aan te zien. Gewoon omdat je wilt weten of ze het bepaalde doel halen, dit was echt totale onzin.
Aubrey O'Day ziet er aardig uit net als Nikki Ziering, maar een kunstlerares die haar voorgevel flashed om een leerling van inspiratie te voorzien en zo door de klas blijft lopen geeft het niveau al aan.
Keane1983
ai ai ai, in deze film is alles TE. Soms kan dat leuk zijn, maar deze film wilt gewoon zo graag leuk gevonden worden dat het echt niet leuk meer is!!
Acteerwerk is slecht. Het verhaal kan er nog wel mee door en is een standaard highschool-story.
Nee, deze film is echt een regelrechte flop.
Van mij een 1,0*
Dk2008
Echt wel een hele slechte highschool film of wat er voor door moet gaan, gewoon rommel. Misleidende titel, eerder american sex school.
1.0
Aapje81
Nogal Over The Top erotisch getinte High School film die opzichtig probeert te haken op het succes van American Pie. Veel in deze film is zo amateuristisch en smakeloos dat ik vooral ben blijven kijken omdat ik me telkens weer bleef verbazen over wat er nu weer zou komen. Zelden zoveel pijnlijkheid in een film gezien. Grappig wordt het nergens en erotisch al helemaal niet.
Tussen de Paris Hilton klonen is Jillian Murray echter wel prettig en bovendien de enige in de cast die een beetje kan acteren. Omdat ik de film toch met gemak heb uitgekeken en Jillian Murray niet heel verschrikkelijk was kan ik hier niet de laagste score aan geven maar slecht was het zeker.
Heel matig.
Noodless
Zeer flauwe romantische komedie die op gebied van humor en romantiek totaal flopt. Het verhaal draait om niks en over het acteerwerk kan ik beter maar zwijgen. Er komt wat schoon vrouwelijk volk voorbij, maar verwacht ook hier niet te veel van. Allemaal heel braafjes en vooral flauw neergezet. Neem nu die scène van die kunstlerares ( Nikki Ziering ) die haar boezem laat zien voor inspiratie van haar leerlingen. Niveau !
2/10

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

'Kidnapped: Elizabeth Smart' gezien? Op Netflix kijk je ook deze vergelijkbare docu's

Next Day Air
Actie / Misdaad, 2009