• 9.370.997 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Christopher Robin Hood

Met onder meer: Amylia Joiner

Plot The Casino Job

Nadat ze is lastig gevallen door casinobaas Barry Kaylin, besluiten de danseres Jennifer en haar vier knappe vriendinnen wraak op hem te nemen, door één van zijn casino's te overvallen. Maar dan komt Jennifer erachter dat één van haar teamgenotes een geheim achterhoudt wat hen allen kan verraden.

avatar van gotti

Plot klinkt wel leuk, maar wat een klote poster...

avatar van QQleQ

QQleQ

Bijna exact dezelfde plot als Oceans Eleven.. ik laat em liggen.

avatar van tripledrummer

tripledrummer

Pfoe he een slechtere film kan bijna niet :S Ik kijk eerst altijd even wat stukjes. Maar bij deze heb ik besloten hem niet helemaal te kijken... Het soort beeld (hele goedkope amerikaanse docu/film) en het camera werk was gewoon ruk. De fragmenten die ik heb gezien werd alleen maar in geneukt (vind ik opzich niet erg, maar niet in een film waarin ik een stoere overval verwacht van mooie dames) en bij mij kwam het over als een softporno film.

Om nog maar te zwijgen over het budget, locaties, acteerwerk etc...

Gewoon ronduit slecht!! Echte afrader dus!!

*0,5 (voor de moeite)

avatar van RickZ

RickZ

Simpele misdaadthriller over groepje sexy callgirls die een casino gaan oplichten. Ach, het oogt allemaal leuk met die sexy callgirls maar het verhaal is dun en recht-toe-recht-aan.Wel een onvoldoende, maar door de topless en naakte meiden toch geen zware onvoldoende.

avatar van the big lebowski

the big lebowski

Zelfs een dronken banaan zal deze film links laten liggen. Wat een drama!

Geloof me in godsnaam als ik zeg dat ik deze film niet vrijwillig ben gaan kijken.

Bah!

avatar van DeZjos

DeZjos

Een halve ster voor het feit dat de vrouwen in elk geval nog een prettig lichaam hebben. Het verhaal, de geluidskwaliteit en het acteerwerk zijn allemaal van een gelijkwaardig niveau. Compleet waardeloos.

Het is net of ze die vrouwen uit de pornoindustrie hebben gehaald en voor de camera zinnetjes op laten lezen. Dat ze dat minder kunnen dan het gebruikelijke werk in pornofilms, is wel heel duidelijk.

Wat een complete bagger.

avatar van lgb-

lgb-

Slecht acteer werk, maar het einde is onvoorspelbaar. En dat ik vind ik geweldig. Leuke film voor tussendoor.

avatar van Noodless

Noodless

Gewoon bagger !

Het acteerwerk, het flutverhaal, het slot....allemaal van een zeer laag niveau. En het gebruik maken van veel bloot kan de film ook niet redden. Laten links liggen , zou ik zeggen. 1/10