Closed for Winter (2009)
Geregisseerd door: James Bogle
Met onder meer: Natalie Imbruglia, Daniel Frederiksen, Deborah Kennedy
5,3 (372)
Plot Closed for Winter
"The hardest loss is the one that remains a mystery"
Toen Elise en haar zus nog kinderen waren, verdween haar zus mysterieus op het strand. Nog steeds probeert Elise stukje voor stukje de verdwijning van haar zus op te lossen, maar hiervoor moet ze de confrontatie met duistere familiegeheimen aangaan. Zal ze, als ze dit dan eindelijk opgelost heeft, nog een normaal leven kunnen beginnen?
Natalie Imbruglia overtuigt door haar goede rol van een meisje dat met veel vragen zit.
De film laat ook goed zien wat incest allemaal stuk maakt....
Dooz
Emotioneel verhaal, Natalie zeer goed.
Film opzich.....niet zo bijzonder. (vond ik dan hé)
Nexxu
Wat een slecht eind, ik heb gewoon de hele film gekeken om in spanning af te wachten hoe en wat en op het einde zegt ze dat ze nu alles weet wat ze wou weten. NOU IK NIET!
Voor de rest is het wel een leuk boeiend verhaal.
Een 3.
tonniedorrie
ja ik zat ook de hele film te wachten , wat er toch gebeurt was .. maar op het laatst weet je het nog niet , vond dit geen goed eind
Raffael77
De film wist mij totaal niet te boeien en is toch vrij matig uitgwerkt.
Persoonlijk ben ik ook niet zo gek van FFT geloof ik.
Maatschappij die films uitbrengt van australische komaf.
Vaak is het dan net als een serie gemonteerd zoals bij neighbours hahaha of As The Wolrd Turns(ook zo'n ramp serie.)
RickZ
Drama over zus op zoek naar verdwenen zusje van vroeger. Met Natalie Imbruglia wordt deze film het kijken waard. Helaas is het verhaal sloom ehet einde zwak.
Nancy1980
Eigenlijk niet eens zon slechte film, Natalie Imbruglia speelt haar rol overtuigend, en de hele film vroeg ik me af hoe het af ging lopen, en wat een teleurstellend einde zeg!
De film gaat in kleine puzzelstukjes naar het einde en dan NIKS
pmdk
Het is inderdaad een film waar je voor blijf zitten maar omdat je wat wil weten maar ik weet nu nog niets dus de film was echt een drama had echt zoiets van steek ik hier mijn tijd in
apekool
Wat een beroerde film zeg.......zit je te kijken en dan komt er een vaag verhaal waarnaar je dan maar een beetje moet gissen. Vond er geen reet aan. Op zich deed nathalie imbruglia haar rol goed, maar daar bleef het ook bij
angel-eyes18
zeker geen onaardige film..
bleef wel met een leeg gevoel achter...
volgens mij had die..... ....ouwe .........er mee te maken
Antina
Door de lage waardering en slechte beoordelingen ging ik zonder hoge verwachtingen deze film kijken. De film draait niet om wie het gedaan heeft of wat er gebeurd is. Maar laat juist mooi zien hoe de omgeving ermee omgaat, hoe ze het verdriet verwerken en uiteindelijk toch weer verder kunnen met hun leven. Ik vond dit een mooie, pure film en zowel de volwassene Elise (Nathalie Imbruglia) en de jongere Elise zijn pareltjes om naar te kijken!
jhnadien
wat een VRESELIJKE film, totaal geen aanrader,
wanneer je eindelijk denkt dat er iets gaat gebeuren en er "actie"wordt ondernomen is de film afgelopen.
wat hebben de makers van deze film voor doel gehad??
Ik zeg dit niet gauw over films maar deze was echt zonde van mijn tijd.
Boenga
Niet boeiend, niet meeslepend, niet pakkend, onmogelijk om me in te leven of ook maar een beetje betrokken te raken.
Imbruglia's acteerwerk is gewoon bedroevend, die dame zit zowat een ganse film uitdrukkingloos voor zich uit te staren, heeft nauwelijks wat te babbelen, toont - op één scene na - nauwelijks emoties... Als 'er leuk uitzien' volstaat om te acteren, dan schiet ik maar op één vlak tekort...

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'