frans123 schreef:
het trieste is dat het rauwe werkelijkheid is. paar honderd jaar zo gewwest, en een paar honderd jaar zal het wel zo blijven. In z-amerika,of azie of afrika. vond de film niet sterk.
Jij hebt helemaal gelijk, maar vlak Europa ook niet uit, met name Tsjechië, Roemenië, Bulgarije ,Albanië, en helaas ook Nederland.
Matroesjka vind ik de allerbeste serie over mensensmokkelaars, en geeft in mijn ogen een zeer realistisch beeld over deze grimmige mensensmokkelaars!!
Helaas is Amsterdam ook een broeinest, voor mensenhandel, en het aanbieden van pedofiele vakantiereizen naar Pattaya, en andere verschrikkelijke plaatsen, waar die smeerlappen ze van een jaar of 10 al kunnen neuken, en soms ook voor hun laten prostitueren , nadat ze zijn gekocht in Thailand en dan kunnen ze werken in Thailand voor deze onmenselijke pedofiele pooiers !!
Schandalig dat Nederland deze reizen gewoon open en bloot aanbieden, want als een oude vieze man een ticket koopt naar Thailand, gaan bij mij al de alarmbellen rinkelen, en helemaal wanneer deze man naar Pattaya gaat!!
Ik vind dat ze geen reizen zouden moeten verkopen naar dat gedeelte van Thailand, want dan steun je gewoon de pooiers, en de pedofielen, en mensensmokkelaars!!
De serie die Matroesjka 2 heet, maar wel seizoen 1 heet op Netflix wat natuurlijk heel dom is, is wel een prima serie, en ik durf te zeggen, en zelfs te beweren dat het een zeer realistisch beeld weergeeft van deze mensensmokkelaars!!
Deze film vond ik ook erg goed!!