• 9.376.713 stemmen

Meteor: Path to Destruction (2009)

Actie / Drama | 240 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Actie / Drama

Speelduur: 240 minuten (miniserie, 2 delen)

Alternatieve titel: The Second Coming

Geregisseerd door: Ernie Barbarash

Met onder meer: Marla Sokoloff, Billy Campbell en Christopher Lloyd

Plot Meteor: Path to Destruction

In een afgelegen observatorium ontdekt dr. Lehman een meteoriet die recht op de Aarde afstevent. Zijn jonge assistente Imogene O’Neill identificeert de meteoriet als Kassandra, met de omvang van de Mount Everest in drievoud. Dit is maar het begin van hun problemen, want in de grote steden slaat de paniek toe. De komende ramp brengt het beste en het slechtste in de mens naar boven...

Imogene O'Neil

Commander Murphy

Russ Hapscomb

avatar van cdman19800

cdman19800

Vond dit echt niet goed,

slecht acteerwerk, slechte special effects en superongeloofwaardige scenes in de film.

Ik geef hem wel nog een 2* voor het verhaal.

avatar van dulcinea

dulcinea

Ik vond dit wel een geslaagde rampenfilm, de effecten waren meer dan in orde en ook met het acteerwerk was helemaal niks mis. Het verhaal blijft ook wel spannend tot het einde, het verhaal is natuurlijk nergens echt vernieuwend en ik heb me wel een beetje geërgerd aan bepaalde dingen vooral hoe het éne meisje echt van de éne ongeloofwaardige scène in de andere terugkwam, hoeveel pech kan iemand hebben? Ook de scènes in de brokstukken van het ziekenhuis waren nogal saaimaar verder heeft deze miniserie me nergens echt verveeld.
Mensen die houden van rampenfilms zullen dit volgens mij niet slecht vinden.

avatar van Vavi

Vavi

Helemaal mee akkoord met dulcinea

avatar van Dooz

Dooz

Heerlijke film, heerlijke effecten.

Ja ja, geen orgineel onderwerp ...maar toch.

Als je van dit soort films houdt, dan is hij super.

Ik ben er gek op !!

avatar van hjhoekie

hjhoekie

Voor een rampenfilm niet de slechtste.

Zitten wel een aantal overbodige scenes in.

Rampenfilms?Dan moet je deze zien.

avatar van Jessel

Jessel

Redelijk goede film, maar wel iets te langdradig!

avatar van Leo Van Steen

Leo Van Steen

Wat een slechte film !!!!!! Het verhaal op zich valt nog mee, de special effects kunnen er ook nog mee door, maar de acteurs en actrices............'t is echt om te huilen,en..... de toevalligheden in deze film zijn gewoonweg niet meer te tellen. Zelfs Christopher Lloyd had niet zijn beste dag. Dit is werkelijk waar een van de slechtste films die ik het laatste jaar heb gezien.

Sorry, maar hier kan ik echt niet meer dan een 1 voor geven.

avatar van Waku

Waku

Matig en cliche rijke rampenfilm.

Met de effecten is het nog redelijk gesteld maar er gebeuren wel hele merkwaardige dingen gedurende deze film.

Je zal maar zoveel geflipte mensen op je pad tegenkomen als planeet reddende meteorologe.

Acteerwerk is wel van zeer bedenkelijk laag niveau met als dieptepunt Michael Rooker als doorgedraaide psychopaat.

p.s hij duurt geen 4 uur als vermeld maar 3...

avatar van Touchwood

Touchwood

Mensen, wat was dit slecht. Ik heb de hele film (3 uur) uitgezeten, maar het waren de langste filmuren uit mijn leven.

De wereld (dreigt) te vergaan i.v.m. een inslag van een meteoor. Iedereen in de film doet iets met auto's die steevast allemaal zonder benzine komen te staan.

Alle dialogen en acties vinden plaats tussen maximaal 3 personen (terwijl de hele wereld in rep en roer is).

Gelukkig is er een meisje met een laptop, die de wereld wel even zal gaan redden. Zo'n laptop wil ik ook. Aleen jammer dat ze steevast auto's uitzoekt die zonder benzine komen te staan.

Uiteraard loopt er ook een geflipte politieman rond, die volstrekt niks met de film en/of het verhaal te maken heeft, maar waarschijnlijk de verkeerde filmset is binnengewandeld.

Heb de film drie dagen geleden gezien, maar kan er nog steeds niet over uit hoe slecht dit is.

Als deze in de bak "filmkoopjes" ligt, zou mijn advies zijn: met een hele, hele, hele groot boog omheenlopen.

avatar van kakstoel

kakstoel

het ging , zoals hierboven al staat de special effects waren niet echt bezonder,al om al aardig filmpie.

avatar van kleez

kleez

De eerste 2,5 uur zijn goed te doen, om de enorm slechte acteerprestaties van de secretaresse na, die alles, maar dan ook werkelijk ALLES tegenzit!

Maar het laatste half uur word het niveau enorm slecht: de wereld is aan het vergaan maar de russen en chinezen willen niet meewerken Wat een dikke onzin! Vervolgens wat familiestrubelingen, ze houden liever een familiereunie dan dat ze weer voor stroom zorgen. En het einde is natuurlijk een héle zware domper!

Ik zou de film 3,5* geven, maar het laatste half uur / 20 minuten is gewoon echt slecht

avatar van Nausje

Nausje

Deze film is te slecht voor woorden.

Bijn alles wat gebeurt in deze film is onmogelijk. Het acteerwerk is bagger en de montage is ontzettend slordig. En het gaat maar door en door. Ronduit kansloze film. Ik geef 1 ster.

Op DVD?

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

kleez schreef:

Maar het laatste half uur word het niveau enorm slecht: de wereld is aan het vergaan maar de russen en chinezen willen niet meewerken Wat een dikke onzin! Vervolgens wat familiestrubelingen, ze houden liever een familiereunie dan dat ze weer voor stroom zorgen. En het einde is natuurlijk een héle zware domper.

Ik had het niet beter kunnen uitleggen, alleen vond ik de eerste 2,5 uur juist slecht omwille van de ongeloofwaardige 'road trip' van de secretaresse, zoveel pech kan een mens nooit hebben. Verder was het einde te lachwekkend en ongeloofwaardig..

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

Leuk als je een middag niks te doen hebt. Aardige effecten en verhaal. 2.5*

avatar van dooppie

dooppie

Touchwood schreef:

na het lezen van jou bericht hoef ik die lange zit van 3 uur gelukkig niet te doen thnx van je leuk geschreven bericht

avatar van JaZo

JaZo

De acteerprestaties laten hier en daar te wensen over. Niet echt realistisch (maar dat hoeft ook niet altijd). Verder wel een prima plot voor een rampenfilm.

avatar van han de barman

han de barman

wat een kutfilm...

ik vond hem het eerste anderhalf uur redelijk aardig.. met wel heeeeeel veel toevalligheden, maar toen duurde de film ineens nog een keer zo lang...

Versneld afgespeeld. en zelfs vervelend met 32x speed doorspoelen. Maar nog steeds goed te volgen, want er gebeurde steeds hetzelfde.

Bagger!

avatar van arie-lex

arie-lex

nou ik heb het toch geprobeerd omdat meteor op onverklaarbare wijze toch 3 sterren heeft.?. welke personen geven zoveel waardering voor deze film ik heb me echt geërgerd om dezelfde redenen als Touchwood. verdoe je tijd,dvd-tje of geld echt niet aan deze film. Een halve punt omdat geen ster niet helpt om het gemiddelde omlaag te krijgen

avatar van Menno Bemelmans

Menno Bemelmans

Matige film!

Deze film voegt weinig toe aan de reeds gemaakte films over dit onderwerp. Alle ingredienten zitten erin en dat maakt de film voorspelbaar. Erg voorpelbaar zelfs.

Door verschillende verhaalijnen door elkaar heen te laten lopen,

probeert men dit te doorbreken, tevergeefs. Ook een aantal ongeloofwaardige gebeurtenissen maakt het er niet beter op.

avatar van SireTrasher

SireTrasher

Vond het een redelijke film. Typische B-Film. Inderdaad matige effects Zo zie je duizenden meteorieten door steden heen vliegen met maar een enkele keer een inslag.
Acteerwerk was matig tot redelijk,
De verschillende verhaallijnen vond ik wel een mooie toevoeging alleen waren de sommige verhalen niet altijd even leuk en betrapte ik mijzelf erop dat ik op een gegeven moment een bepaalde verhaallijn aan het overslaan was...(Fastforward).

avatar van bassie200

bassie200

Alles is zo'n beetje wel gezegd, wat ik echter nog het meest irritant vond, was telkens hetzelfde tussenstukje met die meteor die richting aarde vloog.

Dit lieten ze minimaal 10x zien in de film en het zag er telkens precies hetzelfde uit! Alsof dat ding geen meter dichterbij kwam!

avatar van 606

Ik hou ook van rampenfilms maar deze is toch wel teleurstellend.

bijna zelfs een ramp.

De film impact was vele malen beter en je zag meer dingen.

Deze film is bijna saai.

Niet dus...

avatar van bollepeer

bollepeer

ik vond dit een hele mooie film, wat andere zeggen ben ik niet mee eens, ik vond het wel mooie speciale effecten, en de verschillende verhalen waren ook leuk. dat met die geflipte politieman is gewoon leuk als afwisseling. goed einde, en goed acteerwerk. goede rampenfilm. alleen jammer dat het soms wat langdradig was.

4 *

avatar van BS

BS

Leuk gedaan

Eerst wil ik ook even zeggen dat ondanks dat er overal 4 uur staat ik toch echt niet verder kwam dan 3 uur met mijn versie

Tja, hoe zal ik het brengen. Het is wat je ervan kunt verwachten. Ik denk dat veel mensen de film overschatten en niet realizeren dat het een "gewone" mini-serie is ; met bijbehorend budget

Zoals het een mini-serie beaamt heeft het een goed verhaal met een paar zij-verhaaltjes. Is het best spannend op momenten, heeft het een aantal bekende acteurs en is het over het algemeen gewoon leuk om naar te kijken.

Zoals het ook een mini-serie met "klein" budget beaamt zijn de effecten vaak wat minder. Bij deze is dat wel aardig gedaan maar , zoals hierboven al gezegt, gebruiken ze een aantal effecten gewoon een keer of 4/5 in de film .. en dat gaat vervelen.

De effecten zelf zijn voor een mini-serie als deze zeker niet slecht, maar tja, byzonder opvallend kan ook niet verwacht worden.

Alles bij elkaar gezet, in een realistische verwachting is het toch gewoon 3 uur lang leuk om naar te kijken. Oke, bijna 3 uur lang leuk Niet slecht gedaan, gewoon de moeite waard als je ff 3 uur echt niks beters te doen hebt

Op DVD?

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Ze hadden er mss iets meer geld in mogen steken dan had hij nog mooier geweest. Effecten waren goed maar niet uitstekend. Sommige acteurs acteerde maar matig. Soms werd het toch iets langdradig. Het is een goed verhaal alleen weet je in het begin al hoe het gaat aflopen.

A.L.I.E.N

(voor de derde keer) op DVD?

avatar van god1

god1

Nausje schreef:

Deze film is te slecht voor woorden.

wat een belachelijke instelling

een horror of griezelfilm is zeker wel echt

ik dacht elke 9 of de meeste) films gebaseerd is op reine fantasie

ik vond deze in elek geval prima voor te kijken