• 9.373.293 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Eshom Nelms en Ian Nelms

Met onder meer: James Lafferty, Danny Glover en Dale Dickey

Plot Waffle Street

In de nasleep van de beurskrach in 2008 wordt Wall Street hedgefonds manager James “Jimmy” Adams (James Lafferty) ontslagen. Hij is zo ondersteboven over zijn rol in de financiële crisis dat hij helemaal opnieuw onderaan de ladder begint; als ober in een wafeleethuis. Hoewel veel van zijn collega's voormalige ex-gedetineerden zijn, begint hij toch vriendschappen te sluiten, vooral met kok Edward Collins (Danny Glover). Collins wordt een soort mentor voor Adams, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Edward Collins

Capri Kingsley

Paul Roose

avatar van jippie2010

jippie2010

James Lafferty zet een oppervlakkige rol neer, duidelijk gecast op zijn uiterlijk en niet om zijn kwaliteiten. Een leeg verhaal, voorspelbaar, en er leek ondanks de korte speelduur geen eind aan te komen. Pover. *1,5

avatar van jumbo4u2

jumbo4u2

Geen onaardige film. Waargebeurd verhaal, een beetje day-to-day film. James lafferty zet idd een beetje vlakke rol neer, maar dat kan de film wel hebben. Een aardige zondagmiddag film.

avatar van Babs2016

Babs2016

Leuke zondagmiddag film en nog gebaseerd op een waargebeurd verhaal ook. Ik heb me geen moment verveeld.

avatar van DeCol

DeCol

Boekverfilming van Waffle Street: The Confession and Rehabilitation of a Financier. Een waargebeurd verhaal.

Ik heb het boek niet gelezen, maar het levert een "kleine" film op. Uitdieping van de personages is heel beperkt. Verder is het geen slechte film, maar zat er zeker meer in. Dit is aan te rekenen aan zowel de regisseur als James Lafferty. Wat acteert die als een zoutzak. Hij loopt er bij en reageert alsof hij in coma is. Wordt door iedere bijrol overtroffen. Gelukkig zijn die wel leuk zoals Edward Collins (Danny Glover). Als James Adams met iets meer enthousiasme en emotie werd gespeeld had dit beter geweest. Er blijft een aardige film over die rustig en zonder spannende gebeurtenissen voortkabbelt.

avatar van IH88

IH88

Waffle Street

Aardige film over een man die ontslagen wordt en helemaal opnieuw begint als serveerder in een fast food restaurant. James Adams werkt op Wall Street en krijgt morele bezwaren. Pas nadat hij wordt ontslagen en dat is dan wel weer een ironisch plotpunt.

Waffle Street heeft weinig diepgang en het is allemaal iets te braaf en sentimenteel. Echt pijn doet de carrièreswitch van James niet en dat breekt de film op. Geldproblemen worden zo overwonnen en vrouwlief heeft wat bezwaren, maar is vooral morele ondersteuning en zo gaat het maar door. Een echte feel good film dus. Met een fijne rol van Danny Glover.

avatar van IH88

IH88

DeCol schreef:

Helemaal mee eens, Lafferty acteert echt slecht. Het is Glover die de show steelt. Heerlijke bijrol.

avatar van danuz

danuz

Ondanks de wat goedkope production value en het redelijk droge acteerwerk van Lafferty is dit nieteens héél slecht. Ergens gaat hier een best boeiend verhaal schuil, en de rol van Glover werkt ook goed.

avatar van Malse filmpies

Malse filmpies

Vermakelijk filmpje.

Er worden weinig risico's genomen, waardoor de film af en toe wat saai en langdradig aanvoelt. Er gebeurt bizar weinig, maar ik heb dat nergens als storend ervaren. Gelukkig bevat de film af en toe redelijke grappen. Het zijn geen dijenkletsers, maar vond de subtiliteit van de grappen prima passen in deze luchtige film.

Helaas voelt de vriendschap tussen 'Jimmy' en Edward enigszins onnatuurlijk aan, zonde.

avatar van Brabants

Brabants

Waffle Street is een super leuk en goed neergezet waar verhaal. De casting is echt top en de protagonist is de juiste man voor de klus. Heb me zeker wel vermaakt met deze film. Waar de kritiek en lage score vandaan komen blijft een vraagteken, maar voor mij ook niet meer dan dat.