• 9.370.356 stemmen

Redemption: A Mile from Hell (2009)

Western | 90 minuten

Genre: Western

Alternatieve titel: Redemption

Geregisseerd door: Robert Conway

Met onder meer: Dustin Leighton en Tom Noga

Plot Redemption: A Mile from Hell

"A Mile From Hell"

Kan één handeling een leven van boosaardigheid rechtvaardigen? In het Westen zijn geen wetten, zijn er geen goede jongens, alleen de slechten en nog erger. Frank Harden is geen onbekende voor het wetteloze Westen, want hij is een moordenaar. Maar door een tragisch voorval, moet hij echter strijd leveren tegen zijn ergste vijand: zichzelf.

Frank Harden (as Dustin James)

The Apostle

Black Feather

avatar van Miss Sway

Miss Sway

Ik houd wel van een goede western. Dat is dit niet.

Na een kwartier uitgezet, het deed me niks. Zeer slecht geacteerd en de setting is niet hoe ik het graag bij een western zou zien. Het enige leuke aan de film is de poster.

avatar van Gummiebear

Gummiebear

Homepage

REDEMPTION

avatar van Brix

Brix

• 19675 berichten

Verbazing van mijn kant toen ik, via IMDb, vaststelde dat een aantal van de acteurs die aan dit prutswerkje meededen daadwerkelijk al enige acteerervaring had.

Dat is aan de prestaties die ze hier neerzetten namelijk niet af te zien.

Het lijkt op een groepje van westernliefhebbers die op zondagmiddag in clubverband cowboytje aan 't spelen zijn.

Daarmee wil ik niets ten nadele van westernclubs zeggen, die mensen amuseren zich, maar ze maken er tenminste geen speelfilm van (die de argeloze filmkijker dan ook nog in zijn maag gesplitst krijgt)

De regisseur van deze filmmateriaal-verknoeiende onderneming mag van mij meteen een beroepsverbod opgelegd krijgen.

De componist van de hemeltergend slechte score eveneens.

Doe de geluids-crew er dan ook maar meteen bij, want de dialogen zijn nauwelijks te volgen (misschien ook maar beter zo)

De special effects afdeling had het meeste werk aan dit gedrocht van een western, want het aanbrengen van nepwonden, en geklieder met bloed heeft aardig wat werk gekost zo te zien (en het grootste deel van het budget?)

Alleen omdat ik zo'n western liefhebber ben heb ik het, met veel moeite weliswaar, opgebracht om dit wanproduct helemaal uit te zitten.

Maar de neiging om de dvd stop te zetten was konstant aanwezig.

Films als deze helpen de western dus écht het graf in.

Maar van de andere kant denk ik niet dat er veel kijkers te vinden zullen zijn hiervoor.

Voor hen die de moed tóch opbrengen deze film te 'doorstaan' een tip:

Bekijk achteraf de homepage van 'Redemption'eens (zie link die 'Gummiebear' in zijn bericht heeft staan)

Da's pas lachen!