• 9.370.024 stemmen

Mitch Albom's For One More Day (2007)

Drama / Fantasy | 120 minuten

Genre: Drama / Fantasy

Alternatieve titel: For One More Day

Geregisseerd door: Lloyd Kramer

Met onder meer: Michael Imperioli, Ellen Burstyn en Scott Cohen

Plot Mitch Albom's For One More Day

Charles (Michael Imperioli), een voormalig honkbalspeler, staat op het punt om zelfmoord te plegen. Echter op dat moment ziet hij zijn overleden moeder (Ellen Burstyn) en mag hij nog één dag optrekken met de persoon die hij nog altijd lief heeft.

Charley Benetto

Pauline "Posey" Benetto

Len Benetto

Maria Benetto Lang

Catherine Benetto

Older Len Benetto

Young Pauline "Posey" Benetto

avatar van Wouter

Jezus. Wat een titel heeft deze tv-film.

avatar van pascal83

pascal83

Toch jammer dat Michael Imperioli het met zulke tv-producties moet doen.

avatar van lionetube

lionetube

Toch jammer dat deze film zo wordt ondergewaardeerd, want de dramathiek is juist prachtig weergegeven. En dit zonder dat er een dik happy end aan mee is gegeven, wat we zoal gewend zijn van de Amerikaanse Hollywood films.

Er zullen heel wat mensen rondzwerven op aarde die nog een dagje extra met iemand zouden willen.

Minpuntje: "Waarom moet Opragh Winfrey Presents"in de titel staan? Wordt de film hier aantrekkelijker door?

avatar van Aapje81

Aapje81

Het was mooi om Ellen Burstyn nog eens te zien. Ze zet hier een prima rol neer en daarmee hebben we gelijk het beste punt gehad. Het verhaaltje is op zich zo slecht nog niet en de hoofdrolspeler doet het ook niet onaardig maar het is alleemaal zo verschrikkelijk traag en sloom dat het erg gaat irriteren. Dat Oprah de film aanprijst is voor mij geen reclame, maar eerlijk is eerlijk het had veel erger gekund. Voor de doelgroep die hiervoor gevoelig is is dit geen slechte film. Op mij maakt dit echter geen indruk.