Genre: Avontuur / Fantasy
Met onder meer: Nicolas Cage, Ron Perlman en Claire Foy
Gesproken taal: Latijn en Engels
Releasedatum: 10 februari 2011
Plot Season of the Witch
"Not all souls can be saved."
Tijdens de zwarte plaag in de 14de eeuw in Europa krijgt een ridder de opdracht om een meisje te vervoeren, dat ervan verdacht wordt een heks te zijn die verantwoordelijk zou zijn voor de plaag. De ridder denkt echter dat ze valselijk wordt beschuldigd en samen met een groepje aanhangers probeert hij het meisje naar een mysterieuze plaats te brengen, waar haar onschuld bewezen kan worden, en waar ook de plaag gestopt kan worden.
Behman
Kay
The Girl
StickStickly
Verwacht niets super,
maar ik ga 'm wel eens bekijken denk ik.
Nicolas Cage valt trouwens best wel mee!
Anders zou ie ook niet zo ver zijn gekomen.
Rabbitto
Net de trailer gezien. Meestal is Cage altijd wel een sterke speler maar goed, in films zoals Knowing is dat ver te zoeken.
Verder is de leefperiode 1700/1800 altijd een vette periode om films in te maken en ben ik ERG benieuwd wat Nicholas Cage ervan gaat bakken in dit soort tijdsperiodes. Door zijn grote hoeveelheid ''moderne'' films ben ik nieuwschierig of hij dit genre aankan en ook goed kan overbrengen op het publiek. Zijn gezicht en speelstijl passen niet echt in dit genre.
We zullen het zien
Donkerwoud
Wat heeft iedereen tegen Nicolas Cage? Hij mag dan hier en daar de plank misslaan, maar al met al speelt ie in best leuke films.
Vraag ik me ook af. In bepaalde rollen komt hij zeer goed tot zijn recht als neurotische sukkel met issues. Dat ze hem ook casten voor Wicker Man en Knowing is dan weer jammer.
SITH_LORD
En om maar te zwijgen over Ghost rider
sinterklaas
Komt deze nou 25 maart in de bioscoop? Zie hem anders op geen enkele bioscoopsite staan.
Layla!
En om maar te zwijgen over Ghost rider
Nou ik vond Ghost Rider wel een okay filmpie..
johnhendrikos
ghostrider was wel ok idd. wicker man vond ik zelfs heel goed. maar bad luitenant was dan weer dramatisch belachelijk. je weet het nooit met die gasten. kijk naar travolta in from paris with love. als dat niet dom was dan weet ik het ook niet meer. heb deze film nog niet gezien, dus geef ik nog geen cijfer.
wyatt earp
domkey
Nicolas Cage met een floris kapsel..,lijkt me een degelijke komedie..
Ik kijkt er naar uit
planet_of_death
Nicolas Cage als ridder.
Alsof Uwe Boll een vervolg op The Good The Bad and The Ugly gaat maken: Fout.
Freckles
Huh, de release datum is 19 Maart 2010, maar nog niemand heeft gestemd?
bladerunner2007
raar release schema, rusland februari 2011 pas, europa nog later denk ik....
Vascago
Als ik de plot zo lees dan speelt de plot zich af tussen 1300 en 1400. De Renaissance periode. Toen ging het er nog iets anders aan toe dan 400 jaar later zoals jij noemt.
Ik weet niet wat ik van deze film moet gaan denken. Ik hou erg van ridderverhalen en occulte verhalen, maar Nicolas Cage als ridder klinkt me niet echt geloofwaardig in de oren.
wyatt earp
Releasedatum is weer verschoven. Eerst was het Maart 2010, toen was het december 2010, en nu is het April 2011. Schiet niet echt op zo met die film.
darklordandrew
Halloween 3 remake
Nee hoor, word misschien nog interessant...
Amercianpie
Deze film lijkt me echt uber.
Alleen ben ik niet zo fan van N. Cage.
Misschien dat hij in deze film mijn beeld van hem kan weten te veranderen.
Pete_033
De nieuwe trailer ziet er veelbelovend uit!
Deze lijkt me ook beter dan The Sorcerer's Apprentice al heb ik die nog niet gezien.
Zie Cage toch eigenlijk liever in independant films spelen dan in big Hollywood blockbusters, daarom vind ik zijn carriere van voor zijn oscar ook vele malen beter dan daarna op een aantal uitschieters na.
Donkerwoud
Cage staat trouwens op de poster alsof hij net in zijn broek heft gepoept.
Pete_033
Cage staat trouwens op de poster alsof hij net in zijn broek heft gepoept.
nuttige toevoeging
Rosicky
Op RottenTomatoes 2% na meer dan 50 beoordelingen. Erg hoopvol. Zo laag heb ik een film nog nooit zien openen op eerdergenoemde site...
Thorak
Oei! 2% is zelfs op Rotten Tomatoes heel erg beroerd!
Ondanks dat ik rottentomatoes.com nooit heel erg serieus neem, is dit niet heel erg hoopgevend.
Thorak
Tja ik vind het er veel belovend uit zien en nog eens 2 van mijn favoriete acteurs ook ; Cage en Perlman! Je zou bijna zeggen dat dat niet erg fout kan gaan, maar de rottentomatoes score is niet veel belovend. Vandeweek was het overigens 'alweer' 8%
tomatometer
50%
liked it
Average Rating: 3.2/5
User Ratings: 43016
Een score van 3.2 uit 5 door het publiek is toch echt niet slecht.
Pete_033
Denk dat ze op rt (of anders gezegd de recenisten) weer eens een film nodig waren om helemaal de grond in te boren. Deden ze ook bij The Wicker man met Cage en die vond ik ook wel goed. Deze lijkt me ook wel goed. maar goed eerst zien en dan pas oordelen
NLjoeri_30
Als ik in de videotheek stond met deze dvd in handen dan zou het eerste zijn wat ik me bedenk bij het lezen van de info; Regelrechte kopie 't verhaal van Black Death, maar dan ook vrijwel excact he mensen he, goedkoop hoor! Ik zou 'm zeker ook niet huren maar via de pc checken, en daarom ben ik zo blij met het wereld wijde web, een hoop geldverspilling heeft het mij al opgeleverd, ik ga deze maar 's even nazoeken op 't netje, wil gelijk hebben
!

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson