Fired Up! (2009)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Will Gluck
Met onder meer: Nicholas D'Agosto, Eric Christian Olsen en Sarah Roemer
Plot Fired Up!
"2 Guys. 300 Girls. You Do the Math."
Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) en Nick Brady (Eric Christian Olsen) zijn twee sterren van hun footballteam die deelnemen aan een cheerleaderkamp in plaats van het nieuwe footballkamp dat eraan zit te komen. Ze worden al snel overspoeld door prachtige jonge vrouwen en ze hebben de tijd van hun leven, totdat Shawn stapelverliefd wordt op Carly (Sarah Roemer), die hen niet helemaal vertrouwt.
Shawn Colfax
*Joly*
Trailer ziet er grappig uit, kan niet wachten,
Zymovie
Trailer ziet er grappig uit, kan niet wachten,
idd, ziet er leuk uit, een tiener film ^^
m1701
Ik ben deze film nu gratis aan het kijken op internet (ook niet slim van ze )
m1701
Wat een ontzettende saai en slechte film is dit!
Verhaal gaat nergens over en is ontzettende standaard
Acteren kunnen die 2 hoofdrolspelers ook niet.
pfffff gewoon zonde van mijn tijd
1,5* tja en ik weet niet eens waarvoor
Swastika
Zeer zwakke film.Slecht geacteerd.En het lijkt in niets op een comedie.Tijd verspilling.
Keane1983
Ik vond de film juist weer heel erg leuk om naar te kijken.
Als je echt meent heel erg hard te moeten lachen bij deze film heb je het mis..er zitten hier en daar wel leuke stukjes in en wat genante momenten...maar over het algemeen tovert deze film je alleen maar een glimlach op het gezicht...
Dit wilt overigens niet zeggen dat de film erg slecht is. Het acteerwerk is echt niet zo slecht wat hierboven word beweerd..ik bedoel ik heb echt wel slechter gezien.
De film is een soort "bring it on" met 2 steve stiflers van american pie erin verwerkt die alleen maar meiden proberen te scoren.
Zoals je al leest is het niet een bijster leuke of orginele script, maar dat houd ook niet weg dat de film slecht is.
In mijn ogen kijkt de film lekker weg en is de muziek er goed bij gekozen.
Ik heb me niet verveeld en hou zeker van dit soort films....
chillout
Leuke film gewoon verstand op 0 en lekker genieten van al die mooie meiden!
RickZ
Komedie over 2 jongens die zoveel mogelijk cheerleaders willen versieren. Wel mooie meiden maar nagenoeg geen topless actie. Nrgens echt leuk en met weinig goede grappen.
HoRRoR-Freak23
hele leuke komedie met flauwe humor, maar daar hou ik wel van
Nonick2007
Die gast met dat zwarte haar speelt een paar afleveringen in Heroes als 't vriendje van "Claire"...dacht al dat tie me bekend voorkwam!
Nagini
Leuke vermakelijke verstand op 0 film.
Zaten grappige stukjes in en werd leuk gedaan.
Rabbitto
we are driving, we we are driving , prachtige film. lekkere hersenloze wegkijkfilm met leuke stukjes
filmsz
Redelijk filmpje, heeft zijn momenten. Snap niet echt dat Rick nog niet opgemerkt is, wat een figuur, hoop die zeker vaker terug te zien. "LOVE IT!!!!"
SireTrasher
Luchtige Highschool film met typische American Pie scene's. Heb om een paar stukken helemaal dubbel gelegen
sfeermeneer
leuke wegkijkfilm met een stapel mooie vrouwen en twee gozers die best wel een goede idee hebben !
tim1981
Net gezien, heb me een kleine anderhalf uur wel mee vermaakt. Geen American Pie niveau maar toch wel de moeite, en nog redelijk beschaafd.
Leuk stukje dat ze met z'n alle 'Bring it on' meezeggen.
Nancy1980
best grappige film, zitten echt megadomme dingen in, maar juist zooo dom dat ik er ook wel weer om kon lachen!
Leuk om te kijken met zak chips en drankje, gewoon als je moe bent, en niet echt zin hebt om echt op te letten.
ForgottenSon
Een wel heel erg voorspelbare film, maar dat betekent niet dat 'ie niet leuk is. Ik vond overigens het acteerwerk wel prima, vooral van de twee hoofdrolspelers.
Angrod_Pallanén
Leuke film.
Een lekkere tienerfilm met leuke personages en goede humor. De acteurs zijn erg grappig en het verhaal is lekker standaard. Prima vermaak op een hete zomerdag!
3.0
Edit: het laatste stukje met Masi Oka en Danneel Harris die een SMG uithaalt van Cruel Intentions is echt geweldig!
Grgry
Ik vind het een zeer geslaagde film, goede humor,veeeeel knappe actrices, wat moet je meer hebben dan dit en een pint
Falcon103
wat was dit een leuke en lekker voorspelbare film. jammer genoeg was de humor niet bepaald van niveau, kwam hier en daar misschien net tot een glimlach maar voor de rest een lekkere feelgood movie.
Apollinisch
Kennen jullie dat gezegde, een beeld (of in dit geval een filmpje) zegt meer dan duizend woorden?
Bij deze: http://vimeo.com/5680288
AHWA
Het eerste stuk van die scene is nog wel te pruimen. Dat laatste stuk is om te huilen.
vwtune
1 ster voor de wel lekkere wijven in de film. verder echt een waardeloze film
skipy05
Goede film. op sommige momenten grappig. Er waren geen stukken in die overdreven waren. Verhaal was goed.

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Bound by Honor
Misdaad / Drama, 1993