• 9.371.574 stemmen

Johnny Slade's Greatest Hits (2005)

Komedie / Misdaad | 90 minuten

Genre: Komedie / Misdaad

Alternatieve titel: Meet the Mobsters

Geregisseerd door: Larry Blamire

Met onder meer: John Fiore, Vincent Curatola en Dolores Sirianni

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Johnny Slade's Greatest Hits

"A little talent... can be a dangerous thing"

Johnny Slade is een weinig succesvolle loungezanger. Maar het geluk lacht hem toe als hij wordt aangeworven in een hippe nieuwe club. Hij weet niet dat de club eigendom is van een voormalige maffiabaas, Mr. Samantha, die ondergedoken is. Johnny wordt steeds populairder. Maar hij begint een vreemd verband te zien tussen de nummers die hij zingt en de misdaadartikels die de volgende morgen in de krant verschijnen. Telkens wanneer hij gezongen heeft, wordt er een nieuwe misdaad gepleegd. Johnny begint te beseffen dat zijn songwriter-werkgever een machtige maffiabaas is die enkel via zijn liedjes bevelen kan geven aan zijn bende.

Johnny Slade

Jerry Kaminski

Charlie Payne

Steve Labonte

Al Colletti

Red Peters (as Doug Stevens)

Special Agent O'Donell

Abner Hunnicutt (as Joe Gannascoli)

avatar van aabh

aabh

lijkt wel de hele sopranoploeg aanwezig

kijk er naar uit

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Ja idd leek me ook een gave film,maar niets is minder waar.

Viel me vies tegen,vooral die irritante Johnny.

ik had ook meer een soort van maffia film verwacht !

avatar van Flanagan

Flanagan

Wat een verschrikkelijke ...film .

Inderdaad ik dacht leuk bijna de hele Soprano´s crew [ want ik was een fan van ´t eerste uur tot de laatste ] .Ze zullen wel een vette [ naar de Soprano´s ] knipoog film maken maar ´t was gewoon helemaal bagger .

Maar goed ieder zijn smaak .

avatar van leidsehoodie

leidsehoodie

Geen goede film, maar toch heel leuk.

Wel het advies om een paar biertjes bij de hand te houden, dan wordt het alleen maar leuker.

Sommige grappen zijn heel grappig, maar die zijn op één hand te tellen. Verder vond ik het scenario erg geslaagd.

Als ze dezelfde film hadden gemaakt maar dan meer losse grappen erin hadden verwerkt was dit een goede film, nu laat de film als geheel me wel lachen, maar zijn er weinig grappen te bespeuren. Sommige teksten van de liedjes die Johnny moet zingen zijn nog wel erg grappig trouwens.

Nee hoor, laat je niet afschrikken door het (te?) lage gemiddelde, maar huur deze gewoon een keer. Zo dramatisch vond ik het niet.

avatar van RemiB

RemiB

Ik vond hem ook niet zo dramatisch.

Op sommige momenten wel redelijk grappig vooral toen hij voor het eerst een liedje kreeg.

Het verhaal eromheen is wel een beetje simpel maar door de grappen er tussen duur zo nu en dan is hij wel te kijken.

avatar van DonLeone

DonLeone

deze film was leuk als ontspanning, maar echt geen hoogvieger van het 'mobster-comedy' genre, veel liever een overacterende De Niro in Analyze This/That

avatar van Juneau

Juneau

De hoge waardering op IMBD doet me janken. Dit was simpelweg een verschrikkelijke, verschrikkelijke film. Bah.