• 9.377.328 stemmen

Geregisseerd door: Enda McCallion

Met onder meer: Laura Breckenridge, Kevin Corrigan en Christopher Shand

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Hit and Run

"Every accident has consequences."

Nogal dronken van een feestje stapt studente Mary Murdock in haar auto. Onderweg moet ze plots uitwijken voor een obstakel, maar ze komt er zonder kleerscheuren vanaf. Eenmaal thuisgekomen krijgt Mary echter de schrik van haar leven als ze ontdekt dat er een man bijna dood aan de bumper van haar Jeep hangt. Op dat moment staat Mary voor een paar bijzonder moeilijke keuzes.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Timothy Emser

Gas Station Attendant

First Street Mechanic

Quarantine Guy

News Anchor

Andy Emser

avatar van schram101

schram101

Wat een bloedmooie actrice!

En de film: een hele kleine voldoende (5). De acteerprestaties waren goed, het verhaal wat minder.

avatar van xangadix

xangadix

PatSavage schreef:

welke kat ?

Kat?

avatar van boldhead

boldhead

toch nog wel een grappige film en inderdaad wel een mooie actrice ja.

maar goed, ik had er wel wat meer van verwacht

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

beetje i know what you did last summer verhaal.. of?

avatar van neutelaar

neutelaar

wat een waardeloze kutfilm begint goed en slaat dan om in totale fucking onzin grappige film?lees ik ga fucka donald duckjes lezen dit is een vernedering voor de echte film kijken loser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van sHone

sHone

neutelaar schreef:

heb je nog geen Ritalin gehad? dat levend wezentje neemt net als jij de moeite om een film te beoordelen, die heeft ook een moeder. dus chill en relax dude

on topic ik denk dat ik 'm ff ga kijken als is het maar omdat neutelaar 'm nix vond

avatar van Kristeeel

Kristeeel

Een beetje ongeloofwaardig.

Die man lijkt maar niet dood te gaan.....

over het algemeen is dit nog best een spannende film, maar het einde is gewoon bagger.

avatar van Ralf81

Ralf81

Verhaal lijkt een beetje op Stuck (2007), maar ik zie dat meerderen die conclusie al getrokken hebben.

Uit het gemiddelde en de reacties hier maak ik op dat Hit and Run een stuk slechter is.

avatar van JeffreyV

JeffreyV

Deze film valt tegen.
Begint goed en spannend, gaat op de helft van de film over in complete onzin.
0,5 ster voor het goede begin + 0,5 ster voor de mooie hoofdrolspeelster! = 1*

Er kwam op een gegeven moment bloed uit de telefoon stromen, dat sloeg toch nergens op?!

avatar van Thelma69

Thelma69

lachtwekkend slecht!!! de eerste 10 minuten ging nog wel, maar verder tenenkrommend.

avatar van CaptainTwisted

CaptainTwisted

Film krijgt van mij een redelijke 3 sterren. Hij begint echt goed. Ze houden je net iets te lang in spanning, waardoor hij een tikkeltje langdradig werd.

Scene vanaf dat ze hem vind tot aan dat ze haar vriend in dat gat ziet liggen, zijn ijzingwekkend spannend.

Daarna kakt de film ook direct helemaal in, en word het vrijwel slecht genoeg om hem uit te zetten. Heb hem uit principe wel afgekeken, omdat ik 4 euro had gedokt voor het huren, maar veel soeps was het niet. Desondanks vind ik hem wel 3 sterren waard, want het was een leuke poging met een orgineel verhaal!

avatar van nl1sms

nl1sms

wat een zaad film..... begon leuk maar werd hoe langer hoe minder geloofwaardig.... met als uiteindelijk resultaat een zeer slechte saaie langdradige voorspelbare film....

avatar van m1701

m1701

Vond de film best aangenaam

Eerste 30 min. waren spannend de 30 erna wat saai (met de vriend) en de laatste 30 min. vond ik toch ook wel weer spannend!

maar er had zeker meer in kunnen zitten, verhaal niet heel erg goed uitgewerkt! Vond het verhaal ook wel origineel.

3* Maar het had veel beter gekund

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Als MGM zo'n films blijven produceren, verwondert het me niet dat ze het faillissement tegemoet gaan. Er valt niet veel te vertellen hierover, behalve dat de auteurs hun ideeën uit betere films haalden zoals Joy Ride, Stuck... Het duurt eerst 50 minuten voor de film uit de startblokken schiet, en voor de overige tijd hebben de auteurs nogal dwaze ideeën bijeen gescharreld om de film toch maar vooruit te krijgen. ( dat die psychopaat terug naar zijn vrouw gaat met Mary vooraan op de bumper . Het idee was goed, de invulling is droevig om aan te zien.

avatar van miss_efron

miss_efron

Ze hadden de film veel beter kunnen maken.Veelbelovende voorkant en veelbelovende recenties.Eindresultaat:ZEVER

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Hoe veel belovend de cover was zo teleurstellend was de film. Ik ergerde me kapot aan de film. Hat acteerwerk was ondermaats dat je het haast geen acteren kon noemen en het verhaal leek ook al nergens naar.

Het eind was er ook maar bijgegooid volgens mij.

Ik ergerde me ook enorm aan de kwaliteit van het filmen en het beeld.

avatar van xxc

xxc

Nee, dit is hem totaal niet voor mij..

Ik zag hem een paar weken geleden bij mediamarkt liggen.. Ik zag de cover en de achterkant, en ik was verkocht. Helaas was dat achteraf niet zo..

De eerste paar minuten gaan goed... Maar helaas gaat het alleen maar bergafwaarts.

Zoals hieronder staat: Het camerawerk is echt enorm slecht! Het leek wel alsof ik naar een 'blair witch' film zat te kijken.

Het acteerwerk ging opzich wel, maar die psychopaat.. hadden ze het nog meer kunnen overdrijven?

Nee, dit is óntzettend zonde van mijn tijd.

avatar van Simoensk

Simoensk

Wat een kutfilm is dit! Ook niet de moeite genomen om deze uit te kijken. Knappe actrice, daardoor heb ik het toch nog 30min volgehouden.

avatar van davez

davez

Goede film, sfeer zat goed, acteerwerk was goed, effecten waren goed en het camerawerk stoorde mij niet. Had ik niet verwacht na de lage score hier.

Natuurlijk is het allemaal erg ver gezocht en volstrekt onmogelijk maar het is een horrorfilm geen drama

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Simoensk schreef:

Maar je hebt kennelijk wel de moeite genomen om te stemmen....?

avatar van lvlvlv

lvlvlv

Best wel spannend. Een beetje in de steil van i know what you did last summer op Sommige momenten

Sommige ogenblikken was het ongeloofwaardig.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Redelijk slechte film...

Allereerst is de film nogal onrealistisch. Hoe kan het nu dat Mary niet doorhad dat er 1 of andere gozer aan haar bumper plakte? Zelfs toen ze thuis was, en de auto inspecteerde had ze totaal niets door... Hierbij kan ik nog vermelden dat Laura Breckenridge (die de rol van Mary op zich nam) maar zwakjes, of zeg maar slecht, acteerde.

Verder was er de man zelf die aan de bumper van de auto hangt. Ik had de indruk dat die man 7 levens had, want hij bleef maar leven! Verder vond ik het ook nogal dom dat het blijkbaar een brave huisvader was, die nog eens les bleek te geven aan kleine kinderen ook!

Wel moet ik toegeven dat het verhaal goed scoort qua originaliteit. het concept is leuk, alleen jammer dat het niet echt goed is uitgewerkt...

avatar van Elineloves

Elineloves

Laura Breckenridge zal niet snel een prijs ontvangen voor 'meest overtuigende actrice in een horrorfilm'. Phoe, magertjes hoor. Letterlijk en figuurlijk zelfs.

Het is een in principe een uitgemolken gegeven, een aanrijding, maar er is een originele draai aan gegeven. Alleen jammer dat de uitwerking veel minder sterk is dan hij had kunnen zijn. Het is jammer dat de clichés zo vervelend zijn. De ouders zijn TOEVALLIG op vakantie (hoe kan het ook anders) en meisjelief maakt de ene domme beslissing na de andere. Wie gaat er dan ook 's nachts in het donker een beetje rondzwerven? Ook het 'slachtoffer' in kwestie, een brave leraar, lijkt maar niet dood te willen. Is hij bovennatuurlijk of gewoon een taaie?

Maar ach, op zijn tijd is een dergelijk filmpje best fijn. Verstand op 0, proberen om je niet te irriteren aan de ongeloofwaardigheden, het slechte acteerwerk en de zogenaamde 'spannende momenten' die ze maar al te graag door je strot willen douwen. Geen hoogvlieger, maar ook geen compleet gedrocht.

avatar van perceived

perceived

Op alle fronten onder de maat. Toch leuk om een keer gezien te hebben. 5/10*

avatar van twilight78

twilight78

leuk om te zien op zich grappig maar als je zon halflevende ziet hangen en als je die dan gat bergraven dan is dat toch wel eng en zeker in zon groot huis ook wel toevalig dat ze mary heet om dan bloody mary te zeggen he

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Zeer teleurstellende horror/thriller. De film kan geen enkel moment overtuigen in de 'spannende' en 'gore' scene's. Ondanks de korte speelduur kwam het geheel als langdradig over.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Inderdaad niet de beste film, en ongeloofwaardig verhaal vol met onlogica.

avatar van Jediron

Jediron

2.5 omdat die nog wel valt weg te kijken maar omg, het verhaal rammelt aan alle kanten, quasi grappige achtervolgingen met "donuts" enzo, totaal ongeloofwaardig en o zo niet grappig; doh.

Als dit horror is ben ik Napoleon. Komaan, dit heeft toch niets met horror van doen ? Nee, een misdaad/komedie is het, niks meer en minder.

Dat bedoel iik dus, het verhaal rammelt en zelfs de categorieën. Thriller? ZZzzzZZZzz Horror? ZZZzzzZZzz.

avatar van steefke

steefke

vond ik geen film om naar huis over te schrijven

verveelde me tijdens de film.

er zat niets van logica in de film

avatar van Beertje45

Beertje45

Sfeer en spanning zat er het eerste half uur best in en de hoofdrolspeelster deed het erg aardig. Daarna wordt het echter nogal ongeloofwaardig en verzand alles in horror dat we al eerder zagen.