• 9.370.978 stemmen

Geregisseerd door: Adrian Wills

Met onder meer: Paul McCartney, Yoko Ono en Ringo Starr

Gesproken taal: Frans en Engels

Plot All Together Now

"The Beatles - Cirque partnership"

'Misschien denkt iemand dat The Beatles en Cirque du Soleil een gouden combinatie zijn en vanzelfsprekend tot succes leiden', zegt McCartney in de film veelbetekenend. 'Maar dat is dus niet zo.' Toch had de inmiddels overleden Beatles-gitarist George Harrison die combinatie ooit bedacht. All Together Now volgt een jaar lang de voorbereidingen op het spektakel 'Love'.

avatar van Lucas1

Lucas1

Een beetje een veredelde making-off, maar toch, vooral dankzij de stukken met de nog levende Beatles (en Yoko en de weduwe van George) wel leuk om te zien. En ook Guy Laliberte is wel een intressante en intrigerende persoonlijkheid.

avatar van Flipman

Flipman

Gaaf om te zien hoeveel passie er in dit project gestoken is en hoe de overgebleven Beatles en hun weduwes hierachter staan. En wat lijkt die zoon van George Harrison op z'n vader, niet normaal ! Een goeie, complete vertelling van concept tot realisatie en dan ook nog eens een documentaire over de band zelf; overgebleven leden en de mensen uit hun omgeving delen met de kijker hoe de songs tot stand kwamen en hoe die verbonden zijn aan de voorstelling.

De film zakte soms wat in maar was zeker interessant. En ik was erg moe toen ik hem keek, misschien klopt mijn waardering dus niet helemaal, ten goede of ten kwade .