• 9.370.316 stemmen

The Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today! (2016)

Animatie / Familie | 79 minuten

Genre: Animatie / Familie

Alternatieve titel: De Zwanenprinses: Avonturen bij de Piraten!

Geregisseerd door: Richard Rich

Met onder meer: Jayden Isabel, Jennifer Miller en Joseph Medrano

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today!

Omdat haar ouders weg zijn, moet de jonge prinses Alise tijd spenderen met haar grootmoeder, koningin Uberta. Zij wil Alise opleiden tot een echte adellijke dame, maar Alise wil niets liever dan piraat zijn. Samen met Lord Rogers, Jean-Bob en Speed gaat ze op een zeereis. Als ze stranden op een wild en mysterieus eiland, ontmoeten ze een jongen genaamd Lucas. Hij heeft zijn hele leven al op dit eiland gewoond. De vrienden moeten nu samenwerken om van het eiland af te komen en veilig terug naar huis te keren.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Princess Odette (stemrol)

Prince Derek (stemrol)

Lord Rogers / Scully / Parrot (stemrol)

Brodie / Chamberlain (stemrol)

Mother (stemrol)

Lucas (stemrol)

Uberta (stemrol)

Alise (stemrol)

Bridget (stemrol)

avatar van krosnicky

krosnicky

Leuk om de kinderen even bezig te houden maar voor mij ( een Die Hard Swan Princess fan ) gaat deze iets te ver rare fabel wezens die echt zowel mens als dier opeten en ze rare benamingen geven .

Ik weet niet of ik nog verder ga kijken als er ooit nog uitkomen maar ik denk wel dat er nog gaan uit komen ik denk dat ze het ook zodanig gaan uit melken net als The Land Before Time reeks waar je ook al 14 delen en een tv serie van hebt . Nu ja we mogen niet vergeten dat deze reeksen bedoeld zijn voor kinderen en niet voor 20 +ers