• 9.376.815 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Zach Passero

Met onder meer: Carlee Baker, Eryn Joslyn en Marc Senter

Plot Wicked Lake

"Life's a witch and then you die."

Een groepje van vier meisjesstudenten kijkt uit naar een ontspannend weekendje uit. Ze worden echter achtervolgd door twee door hen onbekende clans van gestoorde mannelijke buitenbeentjes. Die volgen hen naar hun afgezonderde en schilderachtige huisje aan een meertje in de bergen. Het lijkt alsof de meisjes een gemakkelijke prooi zullen zijn voor de plunderende perverse personen, tot op de profetische klokslag van 12 uur, want dan breekt letterlijk de hel los.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

voor een low-budget amateuristische film nog vermakelijk , en het is aan de effecten gelukkig niet te zien.

het acteerwerk is wat matig vaak, alleen Eve Mauro (Jill) kon er nog wel wat van. En ze wisselen gewoon te weinig van camerabeelden waardoor ik vaak even me aandacht verloor.

het heeft nog 2 minpunten voor mij:
1. dat de dames gegijzeld zijn, maar niet 1 keer, maar zelfs 2 keer gewoon simpelweg de deur uit kunnen lopen.
2. dat de politie opeens op een spoor van hun was kwam in deze film al wat ongeloofwaardig over, maar dat de wat oudere politie-man het huisje binnengaat, zo goed als dood naar buiten komt, en de ander gewoon met een normaal kalm stemmetje zegt: Jake. Jake are you oke? alsof er niks aan de hand is..

de dames zijn mooi, en de film had zeker z'n momenten, daarom nog een voldoende. mede ook doordat ik door me onder invloed-status er nog wel van kon genieten allemaal. maar de film had zeker veel meer potentie, met wat meer budget en crew, en de scenario's wat beter uitgewerkt, met als eerste punt.. wat meer spanning..

de meeste mensen zullen hem waarschijnlijk geen voldoende geven, dus aanraden zal ik hem niet..